Totalul afișărilor de pagină

12 feb. 2015

DRUMUL SPRE ACASA ...

Drumul spre lumina sau spre Acasa cum vrea fiecare sa-i spuna este un drum care presupune multa munca; munca de curatare, lectii pe care vi le dati voi singuri si mai ales echilibru. Odata porniti pe acest drum, cel mai important este sa va amintiti mereu ca munca cu voi este cea care va duce la destinatie, conteaza “calatoria” si conteaza si “destinatia”.

Calatoria deasemeni presupune o munca asidua de curatare, curatare de tot ce inseamna atitudini, ganduri, idei 3D; presupune munca zilnica, minut cu minut cu constiinta voastra, evaluare constanta a tot ce vine spre voi, sentimente, idei, ganduri, programe, etichete.

Lectiile sunt de orice natura, mereu sa fiti atenti ca cel care va aduce lectia este doar un mesager, voi sa aveti in vedere intrebarea “de ce vine aceasta situatie catre mine?”  sau “ ce am eu de invatat din aceasta experienta”? sau “ ce anume din mine imi arata aceasta persoana ca am de acceptat?”.

Voi ca spirite sunteti IUBIRE, LUMINA; acesta este aspectul esential de retinut pe parcursul calatoriei; acum voi doar va dezbracati de o haina, o haina 3D pentru a va redescoperi stralucirea, frumusetea, iubirea, unitatea, armonia.

Ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti si sa incepi fiecare zi actionand si gandind “de astazi eu sunt asa cum sunt Acasa, in 5D, de astazi eu sunt si manifest IUBIRE”.
-sursa-http://familiacelesta1.blogspot.ro/- 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Un comentariu:

  1. "Drumul spre lumina sau spre Acasa cum vrea fiecare sa-i spuna este un drum care presupune multa munca; munca de curatare, lectii pe care vi le dati voi singuri si mai ales echilibru. Odata porniti pe acest drum, cel mai important este sa va amintiti mereu ca munca cu voi este cea care va duce la destinatie, conteaza “calatoria” si conteaza si “destinatia”. Asa este, multumesc Gabriela <3 NAMASTE <3

    RăspundețiȘtergere