Totalul afișărilor de pagină

12 iul. 2015

Atentie la urmele pe care le lasam...

A fost odata un baiat care avea un comportament despotic, se enerva foarte repede, si nu-l interesa cum ii influenta pe ceilalti personalitatea lui. Intr-o zi tatal sau i-a dat o cutie plina cu cuie, si i-a zis ca, de fiecare data cand se infurie, sa bata un cui in zidul din fata casei. Si au trecut asa mai multe zile, si in zid si-au gasit locul peste 30 de cuie.
Timpul trecea si baiatul a inceput sa se gandeasca la faptul ca este mai simplu sa isi controleze nervii decat sa bata cuie in acel zid. Dupa alte cateva zile, baiatul i-a zis tatalui ca a terminat toate cuiele pe care i le daduse. Acesta i-a propus ca, cu fiecare zi care trece si el nu se va enerva, poate sa scoata un cui din zid.
Baiatul a inceput sa fie nerabdator sa vada ce va mai face tatal sau cand va termina de scos cuiele, asa ca a inceput sa fie cuminte si numara zilele pana cand termina toate cuiele. Cand acest lucru s-a terminat, tatal si fiul au mers impreuna la zid. Tatal i-a zis ca este mandru de el, ca a reusit sa-si tempereze comportamentul tot acest timp, insa gaurile au ramas.
Atunci cand spuneti vorbe cu conotatie negativa la furie, sunt sanse foarte mari sa nu le puteti retracta. Inainte de a spune orice atunci cand sunteti furiosi, mai bine numarati pana la 100, si abia apoi deschideti gura.
-sursa- https://plandeviata.wordpress.com/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu