Totalul afișărilor de pagină

30 iul. 2015

Cordoanele eterice ...

Cordoanele eterice sunt realizate din energie astrala si eterica si conecteaza organismele subtile ale oamenilor.
 Acestea se intind intre doi oameni asemenea unui cordon ombilical si contribuie la transferul de energie emotionala si de chi intre cele doua persoane.

 Nu conteaza cat de departe este cealalta persoana, de vreme ce aceste cordoane nu sunt formate din materie, iar distanta este irelevanta. Asa ca, acelasi legi se aplica si in cazul a doua persoane aflate in doua colturi opuse ale planetei.

Toti bebelusii au un cordon eteric care pleaca din burta mamei dupa ce cordonul ombilical este taiat.
Unii bebelusi pot avea cordoane in plus, care pleaca de la inima, de la nivelul plexului solar sau chiar de la nivelul capului, catre diferite parti ale corpului mamei.Cordonul sau cordoanele care exista in timpul copilariei exista timp de cativa ani si dispar treptat pe masura ce copilul devine mai independent fata de mama sa si pe masura ce nu mai are nevoie de aceasi conexiune.
Ei bine, acesta ar fi cazul in mod normal, dar aici, pe Pamant, atat de multi oameni au probleme emotionale incat, de multe ori, aceste legaturi eterice pot dura chiar pana la maturitate si in unele cazuri exceptionale, pana la batranete.

 Cordonul se presupune a fi acolo pentru a sprijini copilul, dar in realitate multe mame sunt nevoiase din punct de vedere emotional si utilizeaza cablul pentru a se hrani din energia abundenta si proaspata a copilului.

Din pacate, aceasta dinamica functioneaza la un nivel subconstient, iar mama nu realizeaza ca face acest lucru.
De cealalta parte, cel mic este destul de constient de ceea ce se intampla si chiar ii va oferi mamei sale energie de buna voie.

 Copilul este o fiinta foarte pura si iubitoare in aceasta etapa, cu o cantitate foarte mica de intrupare astrala si cu o structura egoica slab dezvoltata, astfel incat cel mic doreste sa faca tot posibilul pentru ca mama lui sa fie fericita.

Din pacate, in timp ce copilul creste si se dezvolta, pierde complet perceptia asupra cablului si asupra altor lucruri metafizice.

Transferul de energie emotionala devine unul subconstient atat pentru copil cat si pentru mama si poate dura o perioada lunga de timp.
Cordoanele dintre mama si copil care dureaza o perioada lunga de timp pot cauza frictiuni serioase intre cele doua parti care pot conduce la sentimente disfunctionale in respectiva relatie.Relatia va suferi si va fi sortita resentimentelor si sentimentelor negative.
 Imagineaza-ti ca ai fost drenat de energie de catre mama ta timp de 30 de ani printr-un cordon care a devenit gros si plin de emotii negative si de saracie emotionala.
Nu-ti poti da seama ce se intampla, dar simti intr-o anumita masura ca esti drenat de energie in preajma mamei tale.
Te muti intr-o alta tara pentru a scapa, dar oriunde ai merge simti ca ea este acolo cu tine si simti cum te seaca de energie de la distanta. Aceasta situatie este doar un exemplu; exista mai multe moduri de a interactiona prin intermediul unui cordon eteric.

Un alt cordon eteric foarte des intalnit este cel dintre doi iubiti. Fiecare doreste sa-si imparta energia cu alte persoane, iar in timpul actului sexual aceast schimb energetic este amplificat drastic.

Sentimentele de dragoste si de schimb reciproc sunt suficiente de cele mai multe ori pentru a construi un cordon.
Adesea, aceste cordoane sunt intre ombilicuri, dar pot fi si intre alte zone, cum ar fi inima sau plexul solar.

Asa ca, atunci cand doi oameni au fost implicati intr-o relatie emotionala pentru mai mult timp, exista o foarte mare sansa ca cei doi sa imparta un cordon eteric.

 In functie de problemele emotionale dintre cei doi, cablul poate deveni unul murdar sau poate ramane destul de curat si poate reprezenta o modalitate prin care cei doi se pot dezvolta pe plan emotional.

In cazul in care unul dintre cei doi parteneri este sarac din punct de vedere emotional, exista foarte mari sanse sa aiba loc o drenare de energie care poate crea resentimente in partenerul drenat.

Unele cordoane care devin prea murdare pot cauza probleme destul de serioase si ar putea cauza sfarsitul relatiei dintre cei doi. Curatarea unui cordon eteric poate contribui la atenuarea intensitatii emotionale si astfel cuplul poate progresa catre o relatie mai echilibrata.

In cazul in care are loc o despartire intre cei doi, cablul poate contiuna sa functioneze pentru o perioada lunga de timp, acesta fiind motivul pentru care multor oameni le este dificil sa se implice intr-o noua relatie.
In acest caz, eliberarea cordonului eteric poate face minuni.

Cordoanele pot fi create intre doua persoane sau chiar intre grupuri de oameni intre care exista relatii emotionale.
Prieteni, colegi, dusmani – intre toti pot exista cordoane eterice.
 Ele pot fi folosite de catre entitati si de catre alte fiinte dimensionale pentru a se conecta la respectiva persoana si pentru a o drena de energie.

De asemenea, este posibil sa trimiti un cordon catre cineva pe care nici macar nu l-ai cunoscut inca.

 De exemplu, sa spunem ca te indragostesti de cineva, cu toate ca nu ai vorbit inca cu persoana respectiva.
 Este posibil ca dorinta ta de a avea persoana respectiva sa trimita un cordon in energia sa.
De asemenea, este posibil sa creezi constient un cablu catre o alta persoana, dar acest lucru este de domeniul magiei negre.

Tu nu ar trebui niciodata sa utilizezi mijloace psihice sau sa incerci in mod intentionat sa influentezi energia celorlalti fara permisiunea lor. Nu exista exceptii de la aceasta regula, iar repercursiunile karmice sunt enorme!

Exista mai multe tipuri de cordoane, dar indiferent de caz, un cordon este de fapt o legatura intre corpul astral si corpul eteric a doua sau mai multe persoane, care permit un schimb de energie emotionala si/sau eterica.Din fericire toate cablurile pot fi eliminate destul de usor.
Este necesar ca o singura persoana sa doreasca eliminarea cordonului, iar acesta va fi eliminat.
Prin practica si prin constientizare, poti invata sa elimina aceste cordoane energetice.

De asemenea, in timp ce explorezi existenta unui cordon poti sa-ti amintesti cand si cum a fost creat, cum te-ai simtit cu privire la acesta si la modul in care a operat.

-sursa- http://www.e-dimineata.ro/ce-sunt-cordoanele-eterice/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu