Totalul afișărilor de pagină

20 iul. 2015

PURTATORUL DE LUMINA ...

Purtatorul tortei este cel care alearga inaintea tuturor,singur ,pentru  aprinde lumina noilor vremi,pentru  da startul eternei sarbatori a sufletului.
Purtatorul de lumina este menit sa fie singur in frunte si spera ca suflul sa ii ajunga pana la aprinsul marii lumini.
Da ,cei care poarta lumina sunt singuri in bucatica lor de lume,si alerga singuri cu torta lor spre acelasi punct unde mergem toti.
E greu sa fii purtatorul tortei?E usor?
Pai nu prea te intreaba nimeni.Nu te ajuta nimeni,ba chiar se gasesc unii sa rada,sa te ia in zemflemea ,sa te declare nebun,sa traga de tine ca sa te doboare.Tu insa cel ce duci lumina trebuie sa o ti aprinsa cu orice efort.
Si uneori efortul e supraomenesc...Pentru ca si tu trebuie sa faci lucrurile care tin de supravietuire,la fel ca ceilalti,si tu trebuie sa muncesti,sa stai cu familia,sa participi,sa te straduiesti pentru atat de multe lucruri sau atat de multe fiinte.Tu simti cel mai tare cand noile energii sosesc pe Terra ca pe tine te gasesc receptor,tu stii cel mai mult ca poti atat de multe dar faci nimicuri...tu simti cand intreaga lume se vanzoleste in cautarea echilibrului,tu esti gol in fata furtunii,incercand sa ocrotesti firava lumina care ti-a fost data in grija,tu singur.Si te tavalesc prin iad noile energii si te dau in genunchi iar ceilalti rad sau nu le pasa,dar tu lumina nu o lasi sa se stinga,pentru ca asta e menirea ta.
Poate ca viata ta inca nu e mai buna decat ieri,poate ca te lupti cu bolile tale sau ale altora,poate ca ai obosit.Poate iti duci aminte de unde ai venit,poate tii dor de casa ta cosmica si de familia pe care de mult ai uitat-o.Poate simti lipsa lor ,a iubirii perfecte ,a lumii tale senine si luminoase.Si cu toate ca zilele par la fel si nici nu mai vezi capatul drumului,locul unde trebuie sa duci lumina,totusi tu o ti cu incapatanare sus.
Purtatorule de lumina,nu mai esti singur.Ca peste tot,la distante mari in spatiu dar mici in inima,e un alt purtator de lumina.Toti ca unul merg prin  furtuna spre telul final ,cel care va inalta lumea din mizerie si  va permite  intoarcerea  acasa.Ai in  tine puterea de a merge mai departe si de  aprinde torta celui de alaturi,chiar daca ti se pare greu si inutil uneori,ca o continua lupta cu morile de vant.Chiar daca nu pare sa fie mare lucru,sau nu se vede prea mare schimbare totusi lumina ta adunata cu lumina celorlalti va aduce lumina intregii lumi.
Nu are cine sa faca asta in locul tau,purtatorule de lumina.Nimeni nu poate scoate lumea din intuneric daca tu nu o faci pe patratica ta de lume.
Ca e greu ,ca e usor,ca vei ajunge sa vezi lumina in viata asta nu conteaza.'
Daca nu vei reusi tu cat traiesti,da lumina celor ce vin dupa tine pentru ca tu ai fost un deschizator de drumuri si ce ai facut tu nu va face nimeni.
Capul sus toti cei obositi si satui de asteptare ca oricum ar fi viitorul stiu un singur lucru:CA VA FI BINE...
-sursa- http://codulingerilor.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu