Totalul afișărilor de pagină

8 iul. 2015

Un program pentru abundenta si prosperitate...

Ceea ce urmeaza este un program foarte puternic  dedicat tuturor celor interesati pentru a obtine o noua constiinta a prosperitatii si abundentei in viata .  Aceasta Noua Constiinta va avea nevoie de 40 de zile pentru ca sa devina un adevar valabil.
Orice pauza care apare pe parcursul acestui interval de timp va intrerupe fluxul energetic si va disipa energia acumulata deja pana in acel moment. De aceea va trebui sa va  angajati cu fermitate, hotarare in respectarea acestui program, efectuand activitatile ce vor fi postate in fiecare zi pe aceasta pagina.
Ce aveti de facut ?
1. Stabiliti o data specifica pentru a incepe acest program.
2. Luati un calendar si numarati 40 de zile incepand de astazi.
3. Marcati ziua finalizarii acestuia inconjurand-o cu o culoare specifica la alegerea dumneavoastra.
4. Luati o agenda, un blocknotes in care sa va notati in fiecare zi Afirmatiile Abundentei.
5. Dupa ce ati citit dimineata la trezire si seara inainte de culcare afirmatia zilei respective va trebui sa meditati pe ea 15 minute. Va veti centra atentia concentrandu-va asupra fiecarei idei si o veti lasa sa va umple constiinta.
6. Dupa ce au trecut cele 15 minute notati in jurnalul dumneavoastra gandurile care va trec prin minte. Faceti acest lucru zilnic !
7. Inainte de a incepe acest program al bunastarii va trebui sa scrieti urmatoarea afirmatie in jurnalul vostru:
” Incepand din aceasta zi……. (aici veti trece data, luna, anul), incetez sa mai cred ca banii vizibili sunt sursa mea de bunastare si de siguranta. Incep sa privesc lumea efectelor asa cum este ea : o reflectare a propriilor mele convingeri. Pana acum am crezut in puterea banilor, motiv pentru care mi-am cedat puterea mea personala si autoritatea mea, conferite mie de Dumnezeu. Pana acum am crezut in posibilitatea lipsurilor, provocand astfel o ruptura la nivelul constiintei mele de Sursa reala a bunastarii mele. Pana acum am crezut ca sunt un simplu muritor ce traieste in conditii materiale; datorita acestei credinte , i-am cedat omului din mine si mediului in care traiesc puterea mea. Pana acum am crezut in iluzia creata de Constiinta colectiva a umanitatii si mi-am limitat astfel fiinta nelimitata.
S-a terminat ! Incepand de azi renunt la aceasta alegere a mea si imi solicit mostenirea mea divina. Cu alte cuvinte, de acum inainte ma voi considera o fiinta divina. Incepand din aceasta zi nu il voi mai recunoaste decat pe Dumnezeu ca substanta a mea , ca Sursa a bunastarii mele”
8. De vreme ce ati primit tot ceea ce va era necesar (intregul continut al Mintii Divine va apartine ) iar acum ati devenit constienti de acest lucru, va veti dovedi voua insiva acest Adevar, impartasind cu altii din preaplinul vostru, in mod regulat, cel putin atat timp cat lucrati cu acest plan.
Daruirea este o stiinta ezoterica ce genereaza intotdeauna rezultatele scontate atat timp cat este practicata cu iubire si bucurie. Legea universala face ca tot ceea ce daruiti sa vi se intoarca inapoi multiplicat. Daruind intotdeauna cu bucurie, cu iubire  ferestrele cerului vi se vor deschide instantaneu.
ZIUA 1 – ” Dumnezeu este abundenta nesfarsita. Este substanta bogata si omniprezenta in intregul Univers. Aceasta sursa absoluta a prosperitatii infinite se manifesta la nivel individual prin mine – prin Realitatea mea.”
ZIUA 2 – “Imi rafinez mintea si imi innobilez inima astfel incat sa devin constient , sa inteleg si sa realizez faptul ca Prezenta Divina EU SUNT este Sursa si Substanta tuturor lucrurilor bune din viata mea.”
ZIUA 3 – “Sunt constient ca Prezenta din interiorul meu este totuna cu Abundenta nesfarsita. Sunt constient de activitatea permanenta a acestei Constiinte a Prosperitatii Infinite. De aceea , constiinta mea se umple cu Lumina adevarului.”
ZIUA 4 – “Dat fiind ca sunt constient de faptul ca Sinele meu Divin (Constiinta mea Hristica) reprezinta sursa bunastarii mele, atrag in mintea si in natura mea emotionala insasi substanta Spiritului. Aceasta substanta este sursa mea de bunastare. Constientizarea prezentei lui Dumnezeu in mine este sursa bunastarii mele.”
ZIUA 5 – ” Banii nu reprezinta sursa reala a bunastarii mele. Nici o persoana, nici un loc si nici o conditie exterioara nu reprezinta aceasta sursa. Adevarata sursa a bunastarii mele este constientizarea, intelegerea si cunoasterea activitatii Mintii Divine din interiorul meu. Intelegerea acestui Adevar este absoluta. De aceea Sursa bunastarii mele este absoluta.”
ZIUA 6 – ” Sursa mea interioara se manifesta instantaneu si constant prin diferite forme si experiente ce corespund nevoilor si dorintelor mele, si fiind una cu Principiul Sursei in actiune, este imposibil sa am nevoi sau dorinte ramase neimplinite.”
ZIUA 7 - ” Constiinta divina cu care ma identific isi exprima de-a pururi adevarat natura a Abundentei. Aceasta este responsabilitatea ei, nu a mea. Singura mea responsabilitate consta in a fi constient de acest Adevar. De aceea am o incredere deplina in Sursa mea, ma detasez de dorintele mele si il las pe Dumnezeu sa se manifeste liber ca abundenta in viata si afacerile mele.”
ZIUA 8 – ” Constientizarea identitatii dintre Spiritul meu si Sursa nelimitata a bunastarii mele reprezinta o Putere Divina capabila sa restaureze anii pe care i-am pierdut, sa regenereze toate lucrurile si sa ma indrume pe drumul Prosperitatii si Abundentei. Aceasta constientizare , aceasta intelegere a Spiritului se manifesta prin toate formele si experientele pe care doresc si aleg sa le traiesc.”
ZIUA 9 – ” De vreme ce sunt constient ca Sinele meu Divin reprezinta implinirea mea absoluta, ma simt in totalitate implinit. Acum sunt constient de acest Adevar. Am gasit astfel secretul vietii, asa ca ma pot relaxa, stiind ca activitatea Abundentei Divine opereaza de-a pururi in viata mea. Tot ce trebuie sa fac eu este sa fiu constient de fluxul acestei energii creatoare, care emana incontinuu, usor si fara efort din Constiinta mea Divina. Acum sunt constient. Acum sunt integrat in acest flux al Abundentei.”
ZIUA 10 – ” Nu ma mai focalizez asupra acestei lumi si imi concentrez atentia asupra Dumnezeului din mine, pe care il consider singura cauza a prosperitatii mele. Declar acum ca Prezenta Interioara este singura cale actioneaza in toate afacerile mele financiare, fiind substanta tuturor lucrurilor vizibile din viata mea. Imi pun intreaga credinta in Principiul Abundentei care actioneza prin mine. ”
ZIUA 11 – ” Dumnezeu este abundenta nesfarsita. Este substanta bogata si omniprezenta in intregul Univers. Aceasta sursa absoluta a prosperitatii infinite se manifesta la nivel individual prin mine – prin Realitatea mea.”

ZIUA 12 – “Imi rafinez mintea si imi innobilez inima astfel incat sa devin constient , sa inteleg si sa realizez faptul ca Prezenta Divina EU SUNT este Sursa si Substanta tuturor lucrurilor bune din viata mea.”
ZIUA 13 – ” Sunt constient ca Prezenta din interiorul meu este totuna cu Abundenta nesfarsita. Sunt constient de activitatea permanenta a acestei Constiinte a Prosperitatii Infinite. De aceea , constiinta mea se umple cu Lumina adevarului.”
ZIUA 14 - “Dat fiind ca sunt constient de faptul ca Sinele meu Divin (Constiinta mea Hristica) reprezinta sursa bunastarii mele, atrag in mintea si in natura mea emotionala insasi substanta Spiritului. Aceasta substanta este sursa mea de bunastare. Constientizarea prezentei lui Dumnezeu in mine este sursa bunastarii mele.”
ZIUA 15 – ” Banii nu reprezinta sursa reala a bunastarii mele. Nici o persoana, nici un loc si nici o conditie exterioara nu reprezinta aceasta sursa. Adevarat sursa a bunastarii mele este constientizarea, intelegerea si cunoasterea activitatii Mintii Divine din interiorul meu. Intelegerea acestui Adevar este absoluta. De aceea Sursa bunastarii mele este absoluta.”
ZIUA 16 – ” Sursa mea interioara se manifesta instantaneu si constant prin diferite forme si experiente ce corespund nevoilor si dorintelor mele, si fiind una cu Principiul Sursei in miscare este imposibil sa am nevoi sau dorinte ramase neimplinite.”
ZIUA 17 - ” Constiinta divina cu care ma identific isi exprima de-a pururi adevarat natura a Abundentei. Aceasta este responsabilitatea ei, nu a mea. Singura mea responsabilitate consta in a fi constient de acest Adevar. De aceea am o incredere deplina in Sursa mea, ma detasez de dorintele mele si il las pe Dumnezeu sa se manifeste liber ca abundenta in viata si afacerile mele.”

ZIUA 18 – ” Constientizarea identitatii dintre Spiritul meu si Sursa nelimitata a bunastarii mele reprezinta o Putere Divina capabila sa restaureze anii pe care i-am pierdut, sa regenereze toate lucrurile si sa ma indrume pe drumul Prosperitatii si Abundentei. Aceasta constientizare , aceasta intelegere a Spiritului se manifesta prin toate formele si experientele pe care doresc si aleg sa le traiesc.”
ZIUA 19 – ” De vreme ce sunt constient ca Sinele meu Divin reprezinta implinirea mea absoluta, ma simt in totalitate implinit. Acum sunt constient de acest Adevar. Am gasit astfel secretul vietii, asa ca ma pot relaxa, stiind ca activitatea Abundentei Divine opereaza de-a pururi in viata mea. Tot ce trebuie sa fac eu este sa fiu constient de fluxul acestei energii creatoare, care emana incontinuu, usor si fara efort din Constiinta mea Divina. Acum sunt constient. Acum sunt integrat in acest flux al Abundentei.”

ZIUA 20 – ” Nu ma mai focalizez asupra acestei lumi si imi concentrez atentia asupra Dumnezeului din mine, pe care il consider singura cauza a prosperitatii mele. Declar acum ca Prezenta Interioara este singura cale actioneaza in toate afacerile mele financiare, fiind substanta tuturor lucrurilor vizibile din viata mea. Imi pun intreaga credinta in Principiul Abundentei care actioneza prin mine. “

ZIUA 21 – ” Dumnezeu este abundenta nesfarsita. Este substanta bogata si omniprezenta in intregul Univers. Aceasta sursa absoluta a prosperitatii infinite se manifesta la nivel individual prin mine – prin Realitatea mea.”

ZIUA 22 – “Imi rafinez mintea si imi innobilez inima astfel incat sa devin constient , sa inteleg si sa realizez faptul ca Prezenta Divina EU SUNT este Sursa si Substanta tuturor lucrurilor bune din viata mea.”

ZIUA 23 – ” Sunt constient ca Prezenta din interiorul meu este totuna cu Abundenta nesfarsita. Sunt constient de activitatea permanenta a acestei Constiinte a Prosperitatii Infinite. De aceea , constiinta mea se umple cu Lumina adevarului.”

ZIUA 24 - “Dat fiind ca sunt constient de faptul ca Sinele meu Divin (Constiinta mea Hristica) reprezinta sursa bunastarii mele, atrag in mintea si in natura mea emotionala insasi substanta Spiritului. Aceasta substanta este sursa mea de bunastare. Constientizarea prezentei lui Dumnezeu in mine este sursa bunastarii mele.”

ZIUA 25 – ” Banii nu reprezinta sursa reala a bunastarii mele. Nici o persoana, nici un loc si nici o conditie exterioara nu reprezinta aceasta sursa. Adevarat sursa a bunastarii mele este constientizarea, intelegerea si cunoasterea activitatii Mintii Divine din interiorul meu. Intelegerea acestui Adevar este absoluta. De aceea Sursa bunastarii mele este absoluta.”

ZIUA 26 – ” Sursa mea interioara se manifesta instantaneu si constant prin diferite forme si experiente ce corespund nevoilor si dorintelor mele, si fiind una cu Principiul Sursei in actiune, este imposibil sa am nevoi sau dorinte ramase neimplinite.”

ZIUA 27 - ” Constiinta divina cu care ma identific isi exprima de-a pururi adevarat natura a Abundentei. Aceasta este responsabilitatea ei, nu a mea. Singura mea responsabilitate consta in a fi constient de acest Adevar. De aceea am o incredere deplina in Sursa mea, ma detasez de dorintele mele si il las pe Dumnezeu sa se manifeste liber ca abundenta in viata si afacerile mele.”

ZIUA 28 – ” Constientizarea identitatii dintre Spiritul meu si Sursa nelimitata a bunastarii mele reprezinta o Putere Divina capabila sa restaureze anii pe care i-am pierdut, sa regenereze toate lucrurile si sa ma indrume pe drumul Prosperitatii si Abundentei. Aceasta constientizare , aceasta intelegere a Spiritului se manifesta prin toate formele si experientele pe care doresc si aleg sa le traiesc.”

ZIUA 29 – ” De vreme ce sunt constient ca Sinele meu Divin reprezinta implinirea mea absoluta, ma simt in totalitate implinit. Acum sunt constient de acest Adevar. Am gasit astfel secretul vietii, asa ca ma pot relaxa, stiind ca activitatea Abundentei Divine opereaza de-a pururi in viata mea. Tot ce trebuie sa fac eu este sa fiu constient de fluxul acestei energii creatoare, care emana incontinuu, usor si fara efort din Constiinta mea Divina. Acum sunt constient. Acum sunt integrat in acest flux al Abundentei.”

ZIUA30 – ” Nu ma mai focalizez asupra acestei lumi si imi concentrez atentia asupra Dumnezeului din mine, pe care il consider singura cauza a prosperitatii mele. Declar acum ca Prezenta Interioara este singura cale actioneaza in toate afacerile mele financiare, fiind substanta tuturor lucrurilor vizibile din viata mea. Imi pun intreaga credinta in Principiul Abundentei care actioneza prin mine. “

ZIUA 31 – ” Dumnezeu este abundenta nesfarsita. Este substanta bogata si omniprezenta in intregul Univers. Aceasta sursa absoluta a prosperitatii infinite se manifesta la nivel individual prin mine – prin Realitatea mea.”

ZIUA 32 – “Imi rafinez mintea si imi innobilez inima astfel incat sa devin constient , sa inteleg si sa realizez faptul ca Prezenta Divina EU SUNT este Sursa si Substanta tuturor lucrurilor bune din viata mea.”

ZIUA 33 – ” Sunt constient ca Prezenta din interiorul meu este totuna cu Abundenta nesfarsita. Sunt constient de activitatea permanenta a acestei Constiinte a Prosperitatii Infinite. De aceea , constiinta mea se umple cu Lumina adevarului.”

ZIUA 34 - “Dat fiind ca sunt constient de faptul ca Sinele meu Divin (Constiinta mea Hristica) reprezinta sursa bunastarii mele, atrag in mintea si in natura mea emotionala insasi substanta Spiritului. Aceasta substanta este sursa mea de bunastare. Constientizarea prezentei lui Dumnezeu in mine este sursa bunastarii mele.”

ZIUA 35 – ” Banii nu reprezinta sursa reala a bunastarii mele. Nici o persoana, nici un loc si nici o conditie exterioara nu reprezinta aceasta sursa. Adevarata sursa a bunastarii mele este constientizarea, intelegerea si cunoasterea activitatii Mintii Divine din interiorul meu. Intelegerea acestui Adevar este absoluta. De aceea Sursa bunastarii mele este absoluta.”

ZIUA 36 – ” Sursa mea interioara se manifesta instantaneu si constant prin diferite forme si experiente ce corespund nevoilor si dorintelor mele, si fiind una cu Principiul Sursei in actiune, este imposibil sa am nevoi sau dorinte ramase neimplinite.”

ZIUA 37 - ” Constiinta divina cu care ma identific isi exprima de-a pururi adevarat natura a Abundentei. Aceasta este responsabilitatea ei, nu a mea. Singura mea responsabilitate consta in a fi constient de acest Adevar. De aceea am o incredere deplina in Sursa mea, ma detasez de dorintele mele si il las pe Dumnezeu sa se manifeste liber ca abundenta in viata si afacerile mele.”

ZIUA 38 – ” Constientizarea identitatii dintre Spiritul meu si Sursa nelimitata a bunastarii mele reprezinta o Putere Divina capabila sa restaureze anii pe care i-am pierdut, sa regenereze toate lucrurile si sa ma indrume pe drumul Prosperitatii si Abundentei. Aceasta constientizare , aceasta intelegere a Spiritului se manifesta prin toate formele si experientele pe care doresc si aleg sa le traiesc.”

ZIUA 39 – ” De vreme ce sunt constient ca Sinele meu Divin reprezinta implinirea mea absoluta, ma simt in totalitate implinit. Acum sunt constient de acest Adevar. Am gasit astfel secretul vietii, asa ca ma pot relaxa, stiind ca activitatea Abundentei Divine opereaza de-a pururi in viata mea. Tot ce trebuie sa fac eu este sa fiu constient de fluxul acestei energii creatoare, care emana incontinuu, usor si fara efort din Constiinta mea Divina. Acum sunt constient. Acum sunt integrat in acest flux al Abundentei.”

ZIUA 40 – ” Nu ma mai focalizez asupra acestei lumi si imi concentrez atentia asupra Dumnezeului din mine, pe care il consider singura cauza a prosperitatii mele. Declar acum ca Prezenta Interioara este singura cale actioneaza in toate afacerile mele financiare, fiind substanta tuturor lucrurilor vizibile din viata mea. Imi pun intreaga credinta in Principiul Abundentei care actioneza prin mine. “
-dr.Aurelian Curin, maestru Reiki linia traditionala Takata-
-sursa- http://reiju.org/reiju/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu