Totalul afișărilor de pagină

17 iul. 2015

PUTEREA DE A FI CINE ESTI CU ADEVARAT ...

Puterea de a fi cine esti cu adevarat,exista in fiecare dintre voi,cei veniti din stele.
De ce spun asta?Pentru ca ne-am aranjat astfel lucrurile incat de  adevarul nostru sa fim convinsi doar noi insine,sa nu ne poata confirma nimeni,sa fim noi singuri fata in fata cu fiinta de dincolo,cea reala.
Cine poate stii mai bine cine sunteti ,de unde ati aterizat aici,decat voi insiva?
Sa cauti confirmari de la altii despre adevarurile tale este inutil si fara sens.Confirmarile ti le vei da singur,apoi le vei primi intr-un mod subtil ori direct tocmai de la acei lasati in urma,sus in cer.
Suntem destui care am luat legatura nu numai cu vechiul EU,cu Sinele Inalt ci si cu alti membrii din familia stelara,cu sufletul flacara sau parintii de sus.
Care este pasul care ne poate aduce confirmarile sau legaturile cu noi insine,cei reali?
Credinta...Intai va trebui sa credeti,sa fiti convinsi ca e real si apoi veti primi confirmarile.Cine spera sa fie invers poate sa astepte mult si bine.Daca nu ati sfaramat programarile mintii si limitarile constiintei ,nu veti primi nimic.De ce?
Pentru ca tot ce veti primi pentru confirmarea a cine sunteti cu adevarat este un pas in evolutie.Accepati ca exista si altceva in afara de ceea ce se vede ,ce se simte cu simturile obisnuite,o alta realitate de unde zilnic va dirijati viata de aici?
Atunci veti primi toate dovezile care sa va sprijine convingerea.Si invers ,daca sunteti sceptici si plini de indoieli,veti primi dovezi in sprijnul a cea ce credeti,pentru ca veti cauta selectiv ceea ce va va alimenta convingerea interioara.Doar nu suntem noi cei care facem jocurile,cel putin nu in modul vizibil.Si cealalta echipa are grija sa va mentina in inchisoare mintii si va va da multe prilejuri sa va indoiti de tot ce simtit ca e adevarat E o lupta nu,pana la urma,un razboi pentru fiecare constiinta .
Fiecare se va elibera singur,prin adevarul pe care il simte in  interiorul lui,fiecare isi va lasa singur dovezi,jaloane de lumina in  intuneric,prin care se poate intoarce Acasa. 
-sursa- http://codulingerilor.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu