Totalul afișărilor de pagină

25 iun. 2017

10 semne de avertizare pe care Universul le trimite atunci cand nu suntem pe drumul cel bun...

Mulți oameni cred că lucrurile "se întâmplă" pur si simplu, dar pe măsură ce le cercetam cu ajutorul intuiției, realizam că tot ceea ce se întâmplă cu noi este propria noastra creație.
S-ar putea să nu fim pe deplin conștienți de ceea ce creăm clipa de clipă, dar, din fericire, universul ne oferă multe semne pentru a ne transmite când suntem pe calea cea bună și, mai important, când ne aflăm pe o cale greșită. Acest articol se va concentra pe semnele de avertizare din univers.
În general, semnele de avertizare din univers apar în situații și evenimente nedorite.Aceste semne indică faptul că energia dvs. se îndreaptă spre (sau este în prezent blocată) o frecvență vibrațională scăzută. Gândurile, sentimentele și acțiunile dvs. sunt focalizate negativ, ceea ce creează circumstanțe nedorite.
Dimpotrivă, atunci când gândurile, sentimentele și acțiunile sunt pe o frecvență de vibrație ridicată, viața se va alinia perfect. Aveti timp și toate va merg din plin toată ziua. De aceea este atât de important să vă ridicați frecventa de vibrație prin alegerea conștientă a gândurilor pozitive.
Deși avem capacitatea de a rezona la o frecvență înaltă de vibrație, este o provocare pentru noi să rămânem conectati la energii inalte tot timpul.
Acest lucru se datorează faptului că sufletele noastre sunt prinse aici pe Pământ într-o dimensiune fizică care este mult mai densă și mai lentă decât dimensiunile superioare, eterice. Planul fizic are o energie vibrațională mult mai scăzută decât cea a sufletelor noastre.
Ca rezultat, probabil că vom întâlni din când în când circumstanțe nedorite, dar asta e bine. Atâta timp cât ținem seama de aceste semne de avertizare (fără a ne lăsa ego-ul noastre să se fixeze asupra lor!), putem reveni rapid pe drumul cel bun.
Pe parcusul unei zile este o idee bună să constientizati semnele de avertizare din univers. Iată câteva exemple de semne la care sa fim atenți:
Semne de avertizare pe care le primim atunci cand nu suntem in armonie
- Cand primiti o privire urata sau niste remarci neplacute de la alții
- Cand va răniți
- Cand apar cheltuieli sau facturi neașteptate
- Cand simtiti emotii neplacute la nivelul stomacului
- Cand va certati cu cei dragi
- Cand vă loviti sau va raniti
- Cand aveti dureri de cap
- Cand pierdeti bunuri sau suferiti pagube
- Cand simtiti mirosuri, sunete sau gusturi neplacute
- Cand ramaneti blocat în trafic

Fiecare dintre aceste semne indică faptul că trebuie să vă centrați și să ajustați frecvența de vibratie. Când întâlniți unul dintre aceste semne de avertizare, opriți-vă!
În schimb, respirați adânc, îndepărtați-vă de situație sau chiar interiorizati-va pentru un minut dacă sunteți în stare. Dacă prindeți aceste semne de avertizare rapid și răspundeți imediat, simplul act de centrare va opri impulsul negativ.
Ca o notă finală, încercați să faceti obsesie asupra semnelor de avertizare. Vorbind sau gandind despre aspecte negative nu faceti decat sa vă reduce frecvența vibrațională. Luati-le asa cum sunt, simple "semne de oprire", și treceți de ele. Aveți grijă la vibrațiile dvs.: trebuie să acordați atenție doar gândurilor, sentimentelor și acțiunilor care rezonează cu frecvența naturală a sufletului.
-sursa- Sanziana Busuioc-


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu