Totalul afișărilor de pagină

2 iun. 2017

MESAJELE PE CARE SUFLETUL TI LE TRANSMITE...


1.Esti perfect in imperfectiunea ta .Cu totii suntem fiinte perfecte pentru ca am luat nastere din iubire si lumina. Suntem de asemenea intelepti, intrucat stim ca unele dintre actiunile, situatiile in care ne aflam sau alegerile pe care le facem pot fi vazute ca “imperfecte”.
Scopul principal al incarnarii este dezvoltarea personala si schimbarea, insa trebuie sa stii ca Sufletul tau este intotdeauna acelasi, o sursa pura de iubire si lumina. Prin urmare, atunci cand suntem in perfect acord cu sufletul nostru, suntem impacati cu tot ceea ce suntem in orice clipa, indiferent de actiunile si lipsurile noastre. Schimbarile, eliberarea de energii care nu iti sunt folositoare si schimbarile vibrationale vor avea loc in permanenta, insa Sufletul ramane perfect in timp ce tu traiesti o viata perfect imperfecta.
Pe parcursul vietii trebuie sa ne eliberam de sentimentele de vina, rusine, sau auto-invinovatire pentru ca totul se intampla exact asa cum este mai bine pentru noi.
Tu esti Universul care experimenteaza forma umana.


  1. Sufletul tau te incurajeaza sa te privesti cu compasiune
Anumite evenimente sau circumstante vor afecta modul in care privim anumite persoane sau situatii.Orice suferinta, durere sau pierdere va schimba modul in care te privesti.
Compasiunea este foarte importanta, intrucat daca zi de zi gandurile noastre sunt pline de critica la adresa noastra in special ne vom afunda si mai mult in situatiile neplacute in loc sa le depasim cu ajutorul compasiunii. Compasiunea conduce la recunostinta si fiind recunoscatori pentru fiecare situatie in care ne aflam, chiar daca suntem furiosi sau tristi, va conduce in timp la cresterea stimei de sine. Atunci cand in loc sa te invinovatesti constant te tratezi cu compasiune vei observa ca viata ta se va schimba in mod radical.
Nu fi tu cel mai mare inamic al tau.
Atunci cand nu exista inamici in interior, inamicii din exterior care incearca sa te raneasca vor esua.
  1. Sufletul tau te invita sa simti profund emotiile
Plangi, tipa, razi, saruta, zambeste, bosumfleaza-te si plangi din noua daca simti nevoia. Emotiile noastre ne conecteaza cu noi insine si ne ajuta sa relationam cu alti oameni. Permitand emotiilor sa curga prin tine, stiind ca ele sunt doar energie, rezistand dorintei de a le suprima, ne ajuta sa traim momentul prezent cu intensitate maxima. Iti este permis sa simti orice emotie, de fapt este chiar benefic sa iti exprimi emotiile pentru ca asta inseamna ca esti autentic.
Pe masura ce iti experimentezi adevarata natura prin intermediul emotiilor eliberezi energiile care nu iti sunt necesare, iti vindeci trupul si spiritul, evoluezi din toate punctele de vedere si te intorci la cea mai pura forma a ta.
  1. Sufletul tau vrea sa se conecteze cu tine
Atunci cand ne conectam cu Sinele nostrum Inalt, vom descoperi o sursa infinita de fericire, voiosie si iubire. Sinele nostru superior este in acord perfect cu tot ceea ce conduce la binele nostru cel mai inalt. Va conduce la experiente benefice si iti va reaminti cine esti cu adevarat: o fiinta spiritual puternica. Rezerva-ti timp pentru a te conecta cu Sufletul tau, intrucat acest lucru iti va aduce doar iubire si lumina. In Sufletul tau nu exista nici frica si nici judecata.Suntem aici pentru a simti, pentru a experimenta si cunoaste bucuria, lumina si iubirea. Sinele tau Inalt te va ajuta sa faci acest lucru.
  1. Sufletul tau vrea ca tu sa cunosti linistea
Pentru a realiza profunzimea Sufletului tau perfect, pentru a te privi cu compasiune, pentru a simti cu adevarat emotiile si a te conecta cu Sinele tau Inalt, este necesar sa fii linistit. O minte permanent ocupata va conduce la actiuni negative, ne va impiedica sa simtim emotiile si ne va impiedica sa ne cunoastem Sufletul. Atunci cand suntem linistiti, putem sa ne auzim adevarata voce. Pe masura ce ascultam vom afla lucruri pe care in mod normal nu le-am cunoaste, vom simti iubire si compasiune cu o intensitate mult mai mare si vom incepe sa intelegem profunzimea recunostintei noastre.Ne vom vedea ca fiinte bune, pline de compasiune, intelepte si puternice care radiaza lumina si raspandesc iubire.
-sursa-https://astrodeva.wordpress.com/2016/06/27/mesajele-pe-care-sufletul-ti-le-transmite/?wref=tp- 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu