Totalul afișărilor de pagină

28 iun. 2017

Pentru a avea o viata noua creeaza o vibratie noua...

Plictiseala este un razboi intre mintea si spiritul nostru
Te-ai plictisit in ultima vreme, te-ai simtit ca stagnezi, ca esti nemotivat si poate chiar blocat?
Ai multe lucruri de facut, dar simti ca nu faci niciuna dintre ele?
Inainte ne-am gandit ca plictiseala inseamna sa nu avem nimic de facut, asa ca daca aveam lucruri de facut si am fost plictisiti, inseamna ca eram iresponsabili sau lenesi. Dar asta nu inseamna plictiseala.Este un semn ca exista o dezbinare energetica intre viata pe al carui fagas ne aflam in prezent si noile cai, oportunitatile si potentialele la care sufletul nostru incearca sa ne deschida constiinta. Sufletul nostru ne arata ca este timpul sa ne extindem si sa ne intindem constiinta si sa lasam lucrurile noi sa devina posibile pentru viata noastra. Pentru a face acest lucru, trebuie sa aducem energia care va imputernici o noua realitate, pentru a ne rupe propriile reguli despre cine suntem, cine putem fi, despre ce suntem capabili si cu ce putem fi aliniate.
Plictiseala este un razboi intre minte si spirit, o invitatie de a gasi un alt mod de a “fi”.
Nevoile noastre se schimba in timp si ne simtim blocati si frustrati pentru ca energia care creeaza calea pe care ne aflam in prezent, nu ne da rezultatele pe care le dorim. Energia pe care am folosit-o pentru a crea realitatea noastra actuala va alimenta doar aceasta realitate. Daca vrem sa cream altceva, trebuie sa folosim alte energii.
Cand suntem plictisiti, trebuie sa ne opunem tentatiei de a "face ceva" si sa lasam plictiseala noastra sa ne indice in ceea ce nu ne mai satisface sau nu ne mai implineste.
Cand suntem plictisiti credem ca ceva nu este in regula cu noi, deoarece credem ca oamenii ocupati si productivi nu se plictisesc niciodata de ceea ce fac.
Dar cu totii ne-am plictisit de circumstantele noastre de viata la un moment dat si apoi incercam sa ne convingem ca ar trebui sa fim multumiti de ceea ce este in fata noastra si sa facem tot ce putem, indiferent de modul in care ne simtim cu adevarat.
Relatia care nu functioneaza este, la urma urmei, mai buna decat nici o relatie.
Locul de munca la care nu dorim sa mergem in fiecare zi este mai bun decat sa fim someri.
Rutina vietii pe care o avem este indeplinirea unui scop, chiar daca ne trezim in fiecare zi intrebandu-ne daca aceasta este tot ceea ce exista pentru a trai.
Am fost invatati sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem si dorind altceva suntem nerecunoscatori. Nu numai ca nu este adevarat, este nerealist. Te poti gandi la ceva care te-ar face fericit in mod constant pentru tot restul vietii tale, ca nu vrei sa te schimbi niciodata? Dorind altceva sau ceva diferit nu te face nerecunoscator, inseamna ca ai depasit realitatea curenta si imprejurarile ei.
Nu este un semn de ingratitudine, egoism, incompetenta sau chiar lipsa de apreciere pentru a ne uita la viata noastra si a decide ca nu suntem multumiti de ea, nu ne satisface sau nu ne indeplineste sau este plictisitoare. Urmatorul nostru pas este important.
Sau recunoastem plictiseala ca pe un semn ca "am iesit din drumul energetic" de pe aceasta cale si e timpul sa schimbam directia, sensul și scopul vietii noastre? Aminteste-ti ca aceasta putere energetica este calea pe care o ai in prezent, si pentru a imputernici o noua cale intr-un mod satisfacator, trebuie sa folosesti o energie noua. In caz contrar, incercam sa cream schimbari fara a schimba nimic. Si recunoasterea ca ne-am plictisit este primul pas in aceasta calatorie, deoarece aceasta recunoastere ne constientizeaza ca ne deschidem la noi potentiale.
Nu trebuie sa stim de ce ne-am plictisit, este suficient sa recunoastem ca nu suntem fericiti, acesta este urmatorul nostru pas. Cand incercam sa ne prefacem ca suntem fericiti cand de fapt nu suntem cu adevarat, incercam sa ne convingem ca suntem impliniti, cand de fapt nu este adevarat. Deci, ne spunem noua insine minciuni si ignorand adevarul despre ceea ce este chiar in fata noastra - nu ne place viata noastra asa cum este ea in prezent. Si aceasta este un lucru bun pentru ca, odata ce ne dam seama ca nu suntem fericiti, putem lua masuri pentru a ne indrepta spre noi cai, mai implinita, vesela si plina de bucurie.
Recunoasterea plictiselii necesita onestitate si curaj. Asa ca uita-te la viata ta si vezi cu ce nu esti multumit. Apoi fa o lista cu toate schimbarile pe care doresti sa se intample sau doresti sa le faci. Nu fi timid si fii cinstit, trebuie sa recunosti ce vrei sa schimbi inainte de a o putea schimba. Apoi, cu lista din fata ta, intreaba-te ce vrei sa schimbi. Asigura-te ca ai luat in considerare ca esti dispus sa te schimbi, esti pregatit pentru aceasta si esti pregatit sa faci ceea ce este necesar pentru a o permite.
Nu te concentra asupra a ceea ce crezi ca se va intampla cu alti oameni, cine va aproba sau nu, cine vrea sau cui ii place, sau daca vei fi inteles de oricine din viata ta pentru ca probabil nu vei fi ,si asta e bine.
Si , pregateste-te sa incalci cateva reguli care iti dicteaza modul in care iti traiesti viata si ceea ce esti capabil sa faci, pentru a patrunde intr-o vibratie inalta, o viata mai plina de satisfactii, o viata plina de bucurie si aduce o noua energie pentru a face aceste schimbari posibile.
Iata cinci semne ca te-ai plictisit de viata ta si e timpul sa-ti ridici vibratiile:
1. Te temi sa faci anumite lucruri sau poate totul, pentru ca simti ca e prea multa munca sau stii ca nu iti va placea rezultatul.
2. Ceea ce te-a facut odata fericit nu-ti mai aduce atat de multa bucurie, sau poate nu-ti mai aduce deloc bucurie.
3. Cu greu te obligi sa faci lucrurile pe care simti ca ar “trebui sa le faci”, chiar daca tot iti spui ca trebuie sa le faci pentru ca sunt importante.
4. Observi ca lipsesti de la intalniri, uiti de angajamente, sosesti tarziu si doresti sa pleci mai devreme sau gasesti scuze pentru a evita sa faci lucruri.
5. Esti gata sa decolezi si sa lasi totul in urma si chiar daca sti ca nu vei face acest lucru, este ceva la care te gandesti.
Posibil sa adaugi cateva lucruri pe lista proprie si este in regula, plictiseala este doar un semn ca energia pe care ai folosit-o pentru a-ti imputernici viata doar nu mai lucreaza pentru tine deoarece esti pregatit pentru ceva diferit. Prin urmare, recunoasteti plictiseala cu recunostinta si stabileste-ti noi teluri, creeaza un scop nou pentru viata ta, sufla praful de pe cateva vise si creeaza o vibratie de o noua viata pentru a permite schimbarile de care ai nevoie si pe care doresti sa se intample.
Pentru a avea o viata noua, trebuie sa creezi o vibratie noua, o vibratie si o frecventa care sa sprijine modificarile pe care doresti sa le faci. Nu poti imputernici schimbarea cu energia pe care ai folosit-o pentru a crea viata pe care o ai acum, iar plictiseala ta este un semn ca esti pregatit sa explorezi noi oportunitati pentru calea ta de viata, sa traiesti un nou scop, si sa te extinzi in noi resurse si posibilitati.
Ce poti face astazi pentru a-ti ridica vibratia? Care este cea mai mica schimbare pe care o poti face acum? Nu dureaza prea mult, asa ca nu incerca sa faci schimbari mari dintr-o data, fa o mica schimbare si vezi daca iti place rezultatul. Daca nu, schimba altceva.
-sursa-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu