Totalul afișărilor de pagină

4 iun. 2017

O Meditaţie pe simboluri Reiki ...

 Aceasta este o meditaţie foarte puternică şi eficientă, care oferă relaxare, calm mental, claritate, creşterea abilităţii de a vizualiza, clarviziune, creşterea puterii de vindecare şi o conştiinţă mai largă. Acestă meditaţie poate fi, de asemenea, folosită pentru a rezolva probleme, pentru a ne atinge obiectivele şi pentru a ne înconjoara cu energia de vindecare Reiki.
Iată cum se face:

   1. Staţi confortabil, fie pe o pernă, cu picioarele încrucişate sau pe un scaun, spatele drept. Păstraţi coloana vertebrală dreaptă (fără a forţa). Dacă sunteţi aşezaţi pe un scaun, nu vă lăsaţi pe spate. Frecaţi-vă palmele şi puneţi-le pe coapse, în poală.
   2. Relaxaţi-vă şi respiraţia încet, gândiţi-vă la Reiki.
   3. Desenaţi simbolul de putere în faţa dumneavoastră cu mâna. Vizualizaţi modul în care o lumină albă sau violet iese prin degete când trasaşi simbolul în aer în faţa dvs.

 4. Vizualizaţi simbolul în chakra celui de al treilea ochi, spunându-i (CKR) numele lui de trei ori. Păstraţi simbolul constant în al treilea ochi.
   5. Când simţiţi că aţi meditat suficient pe acest simbol, lăsaţi-l să plutească în sus într-un câmp de lumină deasupra capului. Întoarceţi-vă cu conştiinţa la chakra celui de al treilea ochi.
   6. Repetaţi paşii de la 3 la 5 cu simbolul mental / emoţional şi simbolul de distanţă.
   7. Când aţi terminat meditaţia pe cele trei simboluri, veţi fi concentrat şi plin de energie Reiki de vindecare. Puteţi continua, în partea finală a meditaţiei, să trimiteţi Reiki la proiectele dumneavoastră, situaţii sau vindecare la distanţă altor persoane.
   8. Trimiteţi o cerere Reiki prin vizualizarea sau descrierea obiectului, situaţiei sau persoanei. Puteţi utiliza orice metodă învăţată sau cea pe care o simţiţi cea mai potrivită pentru dvs.
   9. Când aţi terminat, relaxaţi-vă încet şi alungaţi  toate gândurile. Staţi liniştiţi pentru câteva minute şi bucuraţi-vă de pace.
  10. Frecaţi-vă palmele una de alta şi „spălaţi-vă” faţa cu ele. Deschide-ţi ochii, mergeţi câţiva paşi şi simţi că sunteţi odihniţi.

Câteva sfaturi:
Asiguraţi-vă că aveţi un loc liniştit şi netulburat. Voi sublinia din nou că trebuie să păstraţi spatele drept pentru a primi cele mai multe beneficii de la orice meditaţie. La pasul 2 puteţi cere ajutor de la ghizii voştri Reiki şi să le mulţumiţi atunci când aţi terminat. Obişnuiţi-vă să vedeţi simbolurile ori de câte ori utilizaţi Reiki.

-sursa-http://uniuneaspirituala.blogspot.ro/2015/07/o-meditatie-pe-simboluri-reiki.- 

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.

 

Un comentariu: