Totalul afișărilor de pagină

14 iun. 2017

Ajuta ingerii sa te ajute...

Ca ingerii sa intervina in viata ta trebuie sa stii foarte clar ce vrei, si sa ceri. Legea liberului arbitru spune ca ingerii nu pot interveni in viata noastra fara permisiunea noastra expresa. Singura exceptie este daca suntem intr-o situatie in care viata ne este pusa in pericol inainte de a parasi aceasta lume. Nu este necesara o invitatie speciala, pur si simplu trebuie sa va ganditi la ei si ei vor fi imediat langa voi. Nimic din ceea ce faceti, spuneti sau ganditi nu-i poate face pe ingerii dvs sa va iubeasca mai putin. Dragostea lor pentru dvs este puternica si neconditionata. Puteti sa va doriti ca mai mult ingeri sa va ajute, si puteti fie sa-i chemati dvs, fie sa-l rugati pe Dumnezeu sa vi-i trimita. Dumnezeu vrea intotdeauna ca ingerii sa va inconjoare si sa va mangaie oricand aveti nevoie.
Inainte ca Dumnezeu si ingerii sa rezolve situatia respectiva, trebuie sa le-o predati in totalitate, si sa aveti incredere ca va ajuta. Este ca si cum trimiteti o scrisoare cu posta, trebuie sa aveti incredere ca ajunge.
Nu trebuie sa-i dam lui Dumnezeu sau ingerilor toate instructiunile, ci sa avem incredere ca intelepciunea si creativitatea infinita a lui Dumnezeu vor gasi o solutie mult mai buna decat si-ar putea inchipui vreodata mintea omeneasca. Amintiti-va: Dumnezeu vrea ca dvs sa fiti fericit.
Dupa ce lasati situatia in mainile lui Dumnezeu si ale ingerilor, s-ar putea ca ei sa va ceara sa faceti anumite schimbari la nivel omenesc. Aceste instructiuni vor ajunge la dvs sub mai multe forme, asa ca fiti atenti sa interpretati exact asa cum trebuie semnele. Daca nu sunteti sigur de sursa acestor mesaje, rugati-l pe Dumnezeu sa va confirme. Dragostea divina a lui Dumnezeu este singura putere care exista. Uneori aceste instructiuni vor fi bazate pe actiune si ingerii va vor cere sa mergeti in anumite locuri ori sa vizitati o anumita persoana. Alteori, s-ar putea sa trebuiasca sa va iertati pe dvs sau pe altii. Nici o problema nu este prea mare sau prea mica pentru ca ingerii sa o rezolve pentru dvs.
Cea mai mare multumire a lor este fericirea dvs, astfel incat, daca ceea ce dorim corespunde dorintei lui Dumnezeu, ingerii va vor darui tot ceea ce va produce bucurie. Bucuria este dreptul dvs la nastere si il meritati.
-sursa- Doreen Virtue-


 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu