Totalul afișărilor de pagină

29 ian. 2018

Fondatorii – A Opta Dispensă Divină – Sosirea Copiilor Iluminaţi...

„(…) Începând cu anii 1950, Dumnezeu şi-a dat seama că, pentru a păstra liberul arbitru printre sufletele iluminate de pe Pământ, va fi necesar să aducă schimbarea din interior. Cea mai bună metodă pentru a face aceasta a fost introducerea unor suflete foarte evoluate prin procesul de încarnare, deoarece era, de obicei, prea riscant să trimită nave care să aterizeze pe Pământ, iar ocupanţii acestora să se plimbe la vedere printre oamenii încarnaţi (deşi sunt câteva grupuri care fac acest lucru).
Ca să folosim o metaforă, Dumnezeu Şi-a ridicat mâna şi a spus: „Cine se oferă voluntar să vină pe Pământ şi să ofere ajutor în aceste vremuri decisive? Vreau numai sufletele cele mai bune şi mai luminoase.”
„Venim noi, venim noi!” a strigat o mulţime exuberantă. Iar acum iată-i aici, venind în număr mare în lumea voastră, din toate colţurile universului. Unii au fost în lumi de densitatea a 7-a înainte să vină la întrupare pe Pământ şi, prin urmare, şi-au păstrat cea mai mare parte a capacităţilor psihice şi intuitive. Ele sunt suflete iubitoare de pace, care nu vor tolera violenţa şi ura. Sunt conştiente de riscurile venirii pe Pământ şi sunt dispuse să rişte să fie prinse în vălurile iluziei.
Au fost trei valuri ale acestor suflete: primul în timpul exploziei demografice dintre anii 1950 şi 1960; al doilea între anii 1980 şi 1990, iar al treilea – în prezent. Le-au fost date diverse nume, printre care Indigo (primul val), Cristal (al doilea val) şi Curcubeu (al treilea val). Fiecare grup care vine este, în general, mai evoluat decât grupul anterior. Este aşa pentru a se asigura că, pe măsură ce vibraţia Pământului se ridică rapid, sufletele care vin mai târziu vor avea şanse mai mari de a putea suporta vibraţiile Pământului fără să-şi piardă nivelul de conştienţă.
Mulţi dintre copiii Indigo sunt acum adulţi care dau naştere copiilor de Cristal şi Curcubeu. Aceşti părinţi au suficientă conştienţă ca să-şi încurajeze copiii să îşi dezvolte simţurile intuitive şi psihice. Unii dintre aceşti copii au dezvoltate perfect capacităţi telepatice şi sunt capabili să declanşeze vindecarea spontană. Câţiva au dezvoltată capacitatea psihokineziei (mişcarea obiectelor din apropiere, folosind mintea) şi telekinezia (mişcarea obiectelor aflate la distanţă, folosind mintea). În cele din urmă, unii dintre ei vor învăţa tehnici avansate de levitaţie, teleportare şi bilocaţie.
Contrar informaţiei vehiculate de unele grupuri de pe Pământ, foarte puţine suflete au capacitatea de a-şi schimba forma în alte forme de viaţă. Aceasta este rezervată, cu precădere, sufletelor care au evoluat în densitatea a 9-a şi mai sus, şi foarte puţine suflete aflate la aceste nivele de conştienţă îşi manifestă corpuri pe Pământ, pentru că este riscant chiar şi la nivelul lor. (…)”
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Un comentariu: