Totalul afișărilor de pagină

19 aug. 2018

ACTIVAREA SI FOLOSIREA PUTERILOR PROPRII...

Am o veste buna, sau mai multe vesti bune, daca ar fi sa consideram ca in prezent putem sa ne activam propriile puteri. In trecutul apropriat, erau foarte putine exemple de oameni cu capacitati extraordinare, sau paranormale, insa acum puteti vedea cat mai multi oameni care se descopera si isi folosesc abilitatile. Cuvantul paranormal ar parea extra-mega-bombastic pentru unii dintre noi, insa nu si pentru cine are habar, a citit sau chiar are activate aceste puteri. Dar la ce ma refer, mai precis?
Oamenii tind mereu sa eticheteze ceea ce nu inteleg, sau mintea umana este obisnuita sa categoriseasca anumite informatii, pe care le pune la pastrare in “Lada cu paranormal”, de care nu se atinge pentru ca subiectul este prea mult pentru ea :), daca ar fi sa luam in calcul caracterul ei de individualitate.  Sau nu.
De aceea ma voi adresa in special, oamenilor sau mintilor deschise, carora le place sa descopere si carora nu le plac limitele de nicio culoare. Ati vazut stiri, ati vizionat filme cu si despre puterile paranormale pe care anumiti semeni le manifesta in anumite conditii si nu de putine ori se spune despre acesti oameni ca sunt magicieni, vrajitori, magi sau fiinte extraordinare. 
Ati vazut oameni care leviteaza, oameni care muta obiecte cu puterea mintii, sau materializeaza te miri ce din nimic, oameni care comunica telepatic, care au clarauditie, clarcunoastere, o capacitate de a memora iesita din comun, clarvedere, oameni care sunt in acelasi timp cu tine la masa, savurand o bere sau o limonada dar se catara si pe nu stiu ce varf de munte s.a.m.d.   
Pentru ca aceste puteri sau abilitati sa fie manifeste, este necesar sa fie indeplinite doua chestiuni principale. Prima chestiune este ca ADN-ul subiectului sa fie activat, iar cea de-a doua sa exerseze sau sa practice respectiva abilitate sau putere. Bineinteles ca este necesar ca subiectul sa stie ca poseda o abilitate sau putere si sa doreasca sa o manifeste. 
S-a dovedit stiintific ca de cateva decade incoace, se nasc din ce in ce mai multi copii cu aceste capacitati, deoarece acestia au in comun activarea mai multor catene de ADN si in aceiasi masura, ei stiu sa le si foloseasca din inertie, sa-i zicem asa. Dragilor, aici nu este nimic PARANORMAL! Este vorba doar de evolutie.  
Nu este nimic anormal sau iesit din comun la un om care manifesta o anumita capacitate, in fond, sunt foarte multi dintre noi care au cel putin 2-3 abilitati activate, insa nu stiu ca le au si ca le pot manifesta. Ziceam mai devreme de copii care se nasc cu mai multe catene de ADN activate, fapt ce le da posibilitatea sa manifeste anumite capacitati, insa oricine poate manifesta anumite capacitati sau abilitati, datorita faptului ca energiile mai inalte care sunt prezente acum pe planeta, faciliteaza activarea catenelor de ADN care sunt in stare latenta. 
Nu multi stiu de ce oamenii sunt asa de limitati cand vine vorba de exprimarea anumitor abilitati sau capacitati. Uitandu-ne in curtea vecinului, ca sa zic asa, vedem ca animalele in general sunt mult mai abile si mai inzestrate de la mama natura, decat omul. Oare de ce sa fie asa?
Ar fi multe de spus aici referitor la acest subiect, unele teorii spun ca in vechime oamenii erau manipulati genetic de rase umanoide net superioare care ii foloseau pe post de sclavi pentru a face munca lor, altii spun ca din cauza scaderii in constiinta, oamenii au uitat cine sunt cu adevarat, fapt care a dus la rezultatul din ziua de azi. S-ar putea traduce ca, atunci cand omul nu mai este o fiinta profund spirituala, care respecta legile divine, inchide canalele sau se simte separat fata de Sursa din care provine. 
Ce facem in situatia in care ne dam seama ca avem activate anumite capacitati, cum ar fi: clarauditie, clarvedere, telepatie? Pai le exersam, ca sa le “ascutim” J. Stiu din proprie experienta ca atunci cand inzestrez cu incredere gandul meu si mentin vie intentia de a creea ceva, sau de a manifesta ceva, la foarte putin timp se realizeaza. Am prieteni cu care experimentez telepatia, experimentez clarvederea si clarsimtirea, experimentez energia si lucrul cu energia, mut norii de pe cer, aduc ploaie sau o indepartez dintr-un anumit loc, manifest abilitati de vindecare s.a.m.d. Hai ca nu-i nimic special in asta!
Ideea este ca totul ne sta in putere, important este sa vedem adevarul. Suntem divini si putem creea atunci cand dorim si nu este nimic magic, sau paranormal in asta. Totul tine de activare, de o intentie continua, rabdare, concentrare si vointa. Descoperiti-va! Lucrati cu voi, acum este timpul sa aflati cine sunteti cu adevarat si ce puteti face. Intelegeti faptul ca este posibil, doar daca perseverati, energiile de acum ne vin in ajutor.
Daca corpul mental este suficient de curatat de negativitate, gandul care este energie, are putere de manifestare uneori instantanee. Ce este de retinut, ar fi ca, daca un grup de oameni ar mentine intentia si ar avea o idée directoare spre a creea ceva, energia va fi focalizata mult mai rapid catre indeplinirea scopului. Mai retineti ca si un singur om care este constient de puterea sa interioara si de puterea de manifestare, poate face asa-zise “minuni”. Un singur om poate schimba linia sa temporala, care poate fi de o natura sau alta, important este ca o poate face constient prin imaginatie si intentie continua si sustinuta. 
Controlorii acestei planete stiu foarte bine aceste aspecte, stiu foarte bine ca atunci cand oamenii se trezesc la adevarata lor valoare, la cine sunt ei cu adevarat, iluzia se destrama si manipularile si controlul prin diferite tehnici, nu mai pot fi sustinute. Ei bine, exact asta se intampla, oameni devin constienti de ei si incep sa-si manifeste abilitatile sau puterile.
Bine…, dar ce facem cu energiile negative care "bantuie" mentalul colectiv? Le vindecam, le aducem in prim-planul atentiei noastre, constientizam de ce sunt acolo si apoi ne despartim usor de ele, pentru a le face loc energiilor inalte. Dar cu emotiile negative, ce facem? La fel, le vindecam si incercam sa intelegem ce ne invata ele, le spunem adio si lasam emotiile pozitive sa ne umple. 
Lasand loc sa se nasca noul in vietile noastre, vom putea spune ca omul indeplineste un rol esential in ecuatia universala a Creatiei.
Niciodata sa nu credeti ca sunteti mici si neinsemnati, ci dimpotriva, sunteti puternici, frumosi, divini si creatori. Nu uitati asta!
-sursa- http://scanteiadivina2014.blogspot.com/
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu