Totalul afișărilor de pagină

13 aug. 2018

Sunt Pranic vindecare & Reiki două feţe ale aceleiaşi monede?...

Mai devreme, arta de vindecare a fost privit ca un dar  rar şi doar persoanele născute cu acest cadou li sa permis să-l practice. În timpul anii 1900 totuşi, au existat unele masterat"energie", care a realizat necesitatea de a răspândi cunoştinţe de aceste tehnici de vindecare. S-au simţit că masele erau gata să accepte şi să utilizeze aceste cunoştinţe pentru beneficiul lor şi, de asemenea, în beneficiul altora. Aceasta a dus la multe tehnologii vindecare ,câştigă popularitate. Oamenii au inceput sa aibe interes în Chi Qung, Acupunctura, Pranic vindecare & Reiki pentru că ea le-a permis posibilitatea de a se instrui, dezvolta propriile abilităţi şi de a ajuta în cele din urmă ei înşişi şi alţii atinge sănătate şi fericire.

Există diverse modalităţi de energie de vindecare care au fost dezvoltate peste ani în locuri din intreaga lume. Deşi locurile lor de origine sunt diferite şi variate, energie vechi tehnici de vindecare sunt similare în sensul că toate acestea folosi o forţă de viaţă (dacă este numit "Prana, "Ki" sau "Chi") pentru a energiza pacientul. Aceste tehnologii de vindecare, care au trecut testul de timp includ acupunctura, Chi Kung/Chi Quong, Pranic vindecare & Reiki. 

Ce este Pranic vindecare?

Pranic vindecare este o tehnologie de vindecare, care a evoluat pe parcursul anilor şi a fost dezvoltat de maestru Choa Kok Sui pe baza studierii riguros diferite stiinte ezoterice. Este, în esenţă, o tehnologie no-touch, care utilizeaza "prana" de echilibru, armonizează şi transforma procesele de energie al organismului.

Ce este Reiki?

O tehnica de vindecare, care presupune terapeutului canalizarea energiei in pacient, de obicei, prin atingere pentru a energiza si activa abilităţi de vindecare naturală a corpului pacientului si pentru a restabili fizic, sănătatea mentală şi emoţională.

Căi diferite la acelaşi scop

Pranic vindecare & Reiki sunt astfel ambele Ştiinţe de vindecare care implica Vindecarea corpului energetic să se ocupe cu manifestări evidente de boli fizice şi psihologice. Ambele aceste şcoli de vindecare de lucru în conformitate cu convingerea că corpurile noastre fizice au de fapt 2 piese: corpul fizic vizibil şi invizibil corpul fizic.

Acesta este, de asemenea, cunoscut ca aura sau organismul de energie sau organismul de bioplasmic. Acest lucru serveşte ca o matriţă pentru corpul fizic vizibil şi ţine corpul fizic vizibil în viaţă şi sănătos. Cele mai vechi tehnologii de vindecare stres sunt pe importanţa corpul de energie si chakrele în funcționarea armonioasă a  fiinţei noastre.  Acupunctura, pe de altă parte, se ocupă cu chakrele minore pentru a restabili armonia. În plus, Reiki şi vindecare credinţă utiliza energia divină sau energie spirituală sau energiile universale pentru a se vindeca.

Deşi toate aceste Ştiinţe cred în existenţa aura sau corpul de energie si chakrele, tehnicile lor în păstrarea corpul de energie curat şi echilibrat variază. În timp ce unele dintre modalităţile, cum ar fi Pranic vindecare se concentreze pe chakre majore , altele, cum ar fi acupunctura funcţionează pe chakre minore şi mini . În timp ce modalităţi, cum ar fi Reiki şi credinţă de vindecare face uz de energiile Divine sau universal, În primul rând Pranic vindecare foloseşte forţa vieţii sau chi a îmbunătăţi sănătatea.

Un alt punct de diferenta intre acupunctura, Pranic vindecare & Reiki este că, în timp ce Reiki si acupunctura sunt bazate pe touch, Pranic vindecare este un sistem de vindecare nu-touch. Prin aceste tehnici diferite, toate aceste tehnologii în cele din urmă scopul de a echilibra chakrele sau centrelor de energie.
Surse: Miracole prin Pranic vindecare: Manual practic pe energie vindecatoare de maestru Choa Kok Sui Miracole posibile: Puţinul lotusul pe Pranic vindecare de maestru Choa Kok Sui Originea moderne Pranic vindecare şi Arhatic Yoga de Maestrul Choa Kok Sui 
-sursa- https://www.worldpranichealing.com/ro/healing/pranic-healing-and-reiki/
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu