Totalul afișărilor de pagină

3 aug. 2018

Privești sau nu, în jurul tău...

Privești sau nu, în jurul tău, mulțimi de suflete te înconjoară, fiecare cu cicatricile sau rănile încă la vedere, fiecare cu frumusețea și propriul curcubeu, mai stins, sau mai strălucitor. Nu poți intra cu toate în rezonanță și în armonie; fiecare chip din apropierea ta îți provoacă ființa să cânte, poate cristalin și rece ca picăturile de ploaie târzie, ori armonios și neobosit, ca unduirea fluviului calm, sau poate fals și spart, ca zdrăgănitul pe care-l provoacă-ntre blide soacra. Sunt emoții care în prezența unei persoane se activează de niciunde, poveste ce-așteaptă să fie scrisă, sau rescrisă, în, născute de niciunde, simpatii și antipatii. Pentru că vibrațiile se recunosc și vin să ne înfrunte cu adevărul lor: ceva te face să te simți deschis și-n largul tău, sau să nu-ți poți opri transformarea într-un arici, în apropierea unei anumite persoane.
Vestea bună este că nu ne obligă nimeni să plecăm acasă cu ființele care ne stingheresc. Dar ce faci când circumstanțele te provoacă să vă întâlniți frecvent? Ce parte din trecutul ascuns iese la iveală, ce suferință neogoită se descoperă? Pentru că, în final, este doar povestea ta.
Ei, bine, pentru început, ar fi foarte util ca atunci când ai identificat că nu-ți poți stăpâni antipatia față de o persoană, să cauți să o eliberezi. Ușurel! Nu o-mproșca acum cu tot veninul pe care l-ai adunat. Așteaptă până-ajungi acasa, asează-te pe -un scaun și pune-un scaun gol în fața ta.
Închide ochii, dacă asta te ajută să îți imaginezi că pe scaun se află persoana care-ți provoacă emoții negative. Și dă-ți voie să simți acele emoții. Identifică ce nume le poți da? Frustrare, furie, teamă, neîncredere, gelozie? Unde simți în corp acele emoții și cum le simți? Ia-le, rând, pe rând, cu răbdare, între palme și lasă-le să crească, să se umfle, până se sparg și dispar, se scurg printre degetele tale și se scurg în pământ.

Reia exercițiul până te simți eliberat de emoțiile negative. Vei avea surpriza că poate dura ceva timp.
La sfârșit, este util să rogi sufletul acelei persoane să te ierte pentru că ai nutrit emoții negative față de el, să te ierți pe tine că ai simțit astfel, să il ierți și pe el, că ți le-a provocat și la sfârșit să mulțumești, pentru că ți-a dat ocazia să eliberezi din tine acea suferință.
Fă un duș, pentru a te elibera de ultimele rămășițe, iar la sfârșit lasă un jet de apă rece să te învăluie. Poți să țipi, dacă vrei. Felicitări, tocmai ai făcut curățenie strașnică.
Când te vei întoarce în mediul unde vă veți întâlni, din nou, vei avea, sper, surpriza să nu mai simți la fel de puternic antipatia, poate chiar deloc, iar pesoana care înainte te sâcâia cu prezența ei, ca o muscă insistentă, să îți devină indiferentă. Cine știe, poate în timp chiar vă veți împrieteni și veți râde de începutul neplăcut al relației voastre.
Să ai o zi binecuvântată și să ai încredere că este în puterea ta să îți modelezi realitatea.
Iartă-mă. Te iert. Mulțumesc. Te iubesc.
-sursa-Puterea din tine The power within you
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu