Totalul afișărilor de pagină

21 aug. 2018

PASI SPRE DESAVARSIRE 2 ...

Traiul intr-o lume mic dimensionala nu este tocmai usor dar este o cale de a invata.Am coborat din dimensiunile inalte tocmai sa invatam si acum trebuie sa parcurgem drumul  inapoi.Nu putem parcurge drumul in salturi dintr-o dimensiune in alta,trebuie sa o luam pas cu pas ,incetisor ca sa ajungem de unde am plecat.
Dupa recunoasterea ca fiinta venita din stele,ca asa numitele seminte stelare,urmatorul pas este sa ii cauti pe cei care sunt ca tine,pe cei care cauta ca si tine,pe cei care gandesc ca si tine si pe cei care au raspunsuri mai multe decat ai tu.
Odata cu aparitia internetului,au aparut si blogurile lucratorilor in lumina,care avand mai multe surse de informare ,au inceput sa ridice putin cate putin valul uitarii.
Eu am cautat un timp pe cei cu care rezonam cel mai bine,baleind netul si citind o gramada de bloguri,in nadejdea ca voi gasi raspunsurile cautate.
Acest drum nu a mai fost parcurs inainte e omenire ,deci trebuia sa invatam din mers.Binenteles,ca o minte deschisa si o constiinta care se largeste,sunt automat necesare daca vreti sa inaintati macar un pic pe drumul evolutiei.E bine sa observati si pe cei din jur,sa fiti comunicativi cu copiii pentru ca ei de obicei ascund lucrurile care li se intampla din cauza ca adultii  nu ii inteleg si spun ca sunt prostii.Veti avea surpriza sa constatati ca proprii copii sau unii pe care ii cunoasteti au activate anumite simturi paranormale,sau au deschis al treilea ochi.
Unii vad fatome si alte entitati,fie ingeri ,fie entitati intunecoase ,zane ,luminite si alte lucruri.Uneori viseaza aceste creaturi si visuri din alte lumi,asa ca fiti foarte atenti la ce zic ca vad ei,pentru ca acest lucru va va face sa va incredeti in ceea ce va spun altii straini ca se intampla in realitatea asta.
 Asta va va schimba perceptia asupra realitatii si acesta este pasul urmator pe calea evolutiei.
Schimbarea perceptiei va duce la distrugerea programarilor din copilarie sau oricarei programari a mintii dobandita pe parcurs,si va va deschide cu adevarat drumul spre dimensiunile superioare.
Deci acestia sunt urmatorii pasi..schimbarea perceptiei si alaturarea voastra  de cei care impartasesc aceleasi experiente.
-sursa- http://familiacelesta2014.blogspot.com/2014/09/pasi-spre-desavarsire-2.html
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu