Totalul afișărilor de pagină

7 aug. 2018

Consiliul Cosmic – Accesați Mintea Superioară!...


În fiecare moment al Trezirii, ființele umane gândesc conștient. Gândurile, cuvintele și acțiunile lor sunt intenționate și deliberate, indiferent dacă organizează, planifică, discută, bârfesc sau scriu. Susținând aceste gânduri, ele devin sisteme complexe de credință care sunt forța motrice a intenției din spatele fiecărei forme-gând, a cuvântului rostit și a acțiunii față de alți oameni, atât cei blânzi, cât și cei nedrepți.
Gândurile conștiente influențează atât ancestralitatea individuală, cât și modul în care o persoană gândește și se comportă, ca o consecință directă a ceea ce a învățat să creadă despre ea însăși, lume și locul său în lume. În somn, totuși, mintea inconștientă aduce în prim-plan toate gândurile, credințele și doctrinele stocate în adâncurile minții și le revelează în visele acelei persoane. Mintea inconștientă este, de asemenea, profund conectată la TOT și la Regatul Etheric, cu ghizii spirituali ai fiecărei persoane și cu mintea lor superioară, cea care este conștientă de contractele lor sufletești și de sensul spiritual al încarnării sau reîncarnării.
Mintea superioară cunoaște implicit toate legile spirituale ce guvernează toate sufletele vii de pe Pământ. Legile nescrise sunt forța conducătoare a Universului pentru toate ființele care au o minte conștientă, atât în trup cât și în spirit. Când se respectă Legile Universale, totul curge grațios într-un echilibru al Armoniei, dar atunci când sunt încălcate, dizarmonia provoacă consecințe pe măsura cauzelor, care se răsfrâng în lume și, bineînțeles, sunt resimțite în întregul Univers.
Cunoașterea minții superioare este adesea în contradicție cu ceea ce știe mintea conștientă, deoarece Mintea Superioară este percepută intuitiv și nu în mod conștient. Sentimentele de neliniște când o lege spirituală este încălcată sunt adesea un mister pentru o persoană și sunt ignorate rapid, deoarece nu își poate aminti în mod conștient de unde sau la ce se referă. În consecință, încălcarea Armoniei va deveni din ce în ce mai mare, punând persoana pe o cale care se poate îndepărta de cea pe care sufletul său a ales-o inițial și care poate sau nu, să o determine să ia decizii conștiente care contrazic valorile și credințele sale.
O încălcare foarte comună a legii spirituale făcută de oameni este cea a legii karmei, despre care mulți cred că a ajuns la capăt în noua epocă a Vărsătorului. Într-o anumită măsură, acest lucru este adevărat, pentru că multe suflete sunt la ultima lor viață ca oameni pe Pământ și astfel, au reușit să se întoarcă și să-și rezolve toată karma din viețile anterioare. Totuși, trăirea pe Pământ este extrem de dificilă pentru sufletele evoluate care cunosc numai Iubirea și Unitatea, trăind în Lumină. A reveni la realitatea dură, densă și adesea violentă a Pământului, poate determina ca multe suflete să-și piardă sensul întoarcerii lor pe Pământ, scufundându-se în energiile dense tridimensionale ale Ego-ului și ale deserviciului de sine. În acest stadiu, este foarte ușor să te reîntorci în roata karmică și asta poate duce la crearea de către Suflet, a unei noi căi, care ar putea să necesite reîncarnarea de mai multe ori pentru a-și rezolva noile contracte karmice.
Cum se poate evita acest lucru? Prin a lucra perseverent pentru a se ajunge într-o stare mai înaltă de conștientizare și a avea acces la cunoașterea minții superioare. Evitați să fiți târâți în mizeria dramei celei de-a treia dimensiuni, urmăriți totul ca un observator, știind că ceea ce se întâmplă este doar o iluzie. Trimiteți Iubire, Lumină și Flacăra Violet a Transmutării către părțile lumii în care oamenii suferă și unde energiile sunt cele mai dense, dar nu vă atașați emoțional pentru a nu vă lăsa atrași în situația spirituală descrisă mai sus.
Fiți siguri, dragi Inimi, că aveți Cunoașterea Universului în mintea voastră superioară și știți Pace
tot ce trebuie să știți despre Legeile Universale. Pentru a accesa această Cunoaștere, e necesar să vă puneți gândurile minții deoparte. Rămâneți în Inima voastră Sacră și gândiți cu Inima, nu cu mintea voastră. Lăsați ca tot ceea ce vine spre voi să fie din mintea voastră superioară; veți simți un sentiment de sacralitate și integritate. Ceea ce vă putem spune acum este că există multe dimensiuni ale gândirii și ale gândirii vibraționale mai înalte, care sunt susținute de Iubire, Toleranță, Înțelegere și Pace, care vor aduce persoana într-o Conștiință Trează, mai înaltă, capabilă să aibă acces la Cunoașterea Minții Superioare. Multă Iubire pentru voi toți.
Suntem Consiliul Cosmic.
-sursa- https://magiepegeea.wordpress.com
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu