Totalul afișărilor de pagină

6 aug. 2018

Kuthumi – Alegeți și Eliberați-vă!...

Vă salut în timp ce vă pregătiți corpurile pentru a integra pe deplin cuvintele mele. Goliți mintea, deschideți centrul Inimii și respirați adânc. Acum, puteți să vă concentrați pe deplin. Cu optsprezece ani în urmă, o nouă energie din eter a devenit disponibilă omenirii. A fost o Energie de Trezire , o energie mai subtilă, pentru a fi filtrată mai ușor prin centrele voastre energetice. De atunci, mulți au început să experimenteze schimbarea în interior. Trezirea atât de așteptată a omenirii începuse! Mai întâi a apărut gândul, întrebarea, întrebarea vieții voastre actuale. Apoi a apărut sentimentul, emoția nouă a calmului interior și a sentimentelor de bucurie. În cele din urmă au apărut acțiunile. Multe suflete vechi s-au deschis în viața lor în sensul de a deschide și a conduce calea pentru alții, pentru cei ce urmează. Acest proces a creat un răspuns la energia Luminii care emana în jurul Pământului. Particulele de Lumină s-au înmulțit din nou și din nou, iar mulți oameni au răspuns blândeții Sufletului lor.
Acest proces continuă să se petreacă anul acesta pentru întreaga omenire. Din ce în ce mai multe particule de Lumină, mai multe abilități sunt disponibile prin numeroasele canale ca acesta, care au progresat și s-au deschis deja sensului sufletului din această viață. Cunoașterea și înțelegerea superioară a multor aspecte, totalitatea voastră, sufletul vostru, a devenit disponibil pentru marea masă care se trezește acum. Acum, prin Cunoașterea Superioară vorbită și auzită în Eter și prin trezirea a numeroase Suflete, particulele de Lumină mai concentrate sunt din nou atrase spre Pământ și spre Omenire. Mulți dintre voi ați răspuns și v-ați deschis la adevărurile ancestrale cu intenția reînnoită. O schimbare conștientă vine din nou către voi. Acum opt ani am început să vă rog să vă simplificați viața, pentru a vă pregăti. Prin asta vă curățați Calea pentru progresul și expansiunea sufletului vostru.
Începeți să vedeți Spirala Infinită a Vieții, prieteni? Spirala Infinită a Existenței. Omenirea se trezește prin Inima Superioară pentru a explora Sinele Superior din fiecare dintre voi, expansionându-vă componentele ADN-ului, creând mai multe particule de Lumină care să fie menținute în interiorul vostru. În acest proces începeți să experimentați Tot Ceea Ce Este prin experimentarea propriului vostru Sine multidimensional. Cât de minunat este, nu-i așa?
Toată omenirea este pe cale să experimenteze o Triadă de Eclipse. Am încercat aici să vă pregătim pentru acest eveniment. Cei care au ales să asculte, care au ales să se conecteze, sunt pregătiți și deja conștienți de sensul acestui eveniment. Aceștia au eliberat deja o mare parte din ceea ce știau că nu le mai servește, ceea ce era deja depășit în procesul lor de continuă expansiune. Acest lucru se manifestă în fizic în tot ce privește posesiunile, locurile de muncă, relațiile, dieta, tot ceea ce nu mai corespunde ființei lor vibraționale superioare. Pentru aceștia atât a trebuit, doar să-și reamintească. A existat o cunoaștere interioară. Alții s-au eliberat la nivel emoțional, îndepărtându-se de alții care continuau să-i țină în loc prin atitudinea lor, prin judecată, chiar și prin cuvintele și acțiunile lor. Vedeți din nou, cei treziți au știut. Nu a existat niciun sentiment de pierdere, nici argumente, nicio judecată, aceste suflete s-au îndepărtat pur și simplu pentru a-și continua spirala spre ceea ce se numește Iluminare, deși preferăm termenul de Expansiune a Sufletului.
Acum, pe măsură ce omenirea experimentează această Triadă de Eclipse, cei care caută Pacea și Conștiința Superioară vor elibera în continuare, dacă mai este necesar. Vă spun că nu vă forțează nimeni și nimic. Aveți Liber Arbitru, puteți alege, știți asta. Este Lege Universală. Totuși, simțiți și știți și alegeți. Dacă ceva sau cineva trebuie să fie eliberat de către voi, veți simți pur și simplu acea cunoaștere interioară. Nu veți mai dori acea energie alături de voi. Aceia dintre voi care doresc să nu facă nimic în acest sens sau să ignore aceste lucruri, sunt liberi să o facă. Înțelegem că nu sunteți pregătiți să ascultați sau să vă eliberați. Nu există nicio judecată, nu. Nu vă judecăm niciodată. Pentru că înțelegem că doar voi și numai voi vă puteți direcționa calea acestei vieți, această experiență și, prin urmare, expansiunea sufletului vostru.
Vă spun să fiți în Pace, și să eliberați situațiile stresante. Rămâneți centrați în Inimă, simțiți-vă Calea. Dacă ascultați, simțiți-vă „radarul interior”… veți ști pur și simplu! Amintiți-vă că este alegerea voastră în fiecare situație pe care o întâlniți în fiecare zi. Veți renunța la confruntare, control, negativitate și frustrare? Vreți să alegeți să rămâneți centrați? Veți continua Spirala Infinită a Conștientizării?
Suntem mereu cu voi. Noi, cei din Marea Frăție Albă, înțelegem prin ceea ce treceți, pentru că fiecare dintre noi a fost întrupat pe Pământ. Vom continua să vă călăuzim cu Compasiune și Iubire. Eu sunt Kuthumi.
-sursa- https://magiepegeea.wordpress.com
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu