Totalul afișărilor de pagină

25 aug. 2018

"RAZBOIUL"NEVAZUT...

Universul este creat in baza unor legi ciclice, si ceea ce este cert este ca nimic nu sta pe loc, ci totul este intr-o continua schimbare,/transformare/ transmutare. La un numar foarte precis de ani, au loc diferite schimbari/transformari/transmutari care nu sunt bune sau rele in esenta, ci doar sunt. Imaginati-va cum evolueaza corpul uman, cum trece prin diferite stadii de evolutie, ce transformari sau procese au loc clipa de clipa. Unele procese sunt diferite, iar altele se repeta, luati drept exemplu procesul de digestie, care are loc  in medie de 2-3 ori/zi,  sau de cate ori se mananca intr-o zi. Tot in aceiasi maniera, se desfasoara si procesele de evolutie din Univers/Plurivers.

Sistemul nostru solar se deplaseara in interiorul galaxiei noastre si ajunge la un moment dat in timp, intr-o zona mult mai incarcata energetic, un spatiu in care vibratia este mult mai ridicata decat era in spatiul tranzitat pana atunci. Civilizatiile stravechi care au trait pe aceasta planeta, stiau ca Universul este ciclic si ca unele lucruri se vor intampla, deoarece ajunsesera la un nivel de constiinta care le-a deschis “usile spiritualitatii” si ale progresului tehnologic. Acestea au lasat in urma indicatii precise, stiind ca Umanitatea va ajunge in timp sa le poata decodifica, pentru ca atunci cand va veni vremea, sa stie ce are de facut.

Vremea a sosit! Constatam zilnic ca despre aceste schimbari au inceput sa apara multe informatii in mediul online si nu numai, important fiind sa le dea atentie si respectul cuvenit. Dincolo de manipularile de toate felurile care au loc in lume, suntem impinsi de la spate sa ne trezim ca si Umanitate. Simtiti adevarul! Calendarul mayas spre exemplu, spune ca o noua era(renasterea in duh) va incepe din anul 2012, sau ca cea veche se finalizeaza, o era in care totul se va transmuta la un nivel superior de a fi.
Se duc razboaie pe toate planurile, oameni cu oameni, oameni cu ET, ET cu ET privind urmarirea propriilor agende, insa acestea vor fi implementate doar daca noi, Umanitatea, vom permite. Cum adica vom permite? Da, ati citit bine, daca vom permite. Pai ce pot sa fac eu, sunt prea mic/a, nimeni nu ma ia in seama…?Daca ganditi asa, este necesar sa scapati de aceste incapacitati inchipuite. Nu este necesar sa te lupti cu nimeni, nu este necesar sa impusti pe nimeni, sau sa dai foc la ceva, sau sa te razbuni pe cineva. Nu asa se face! Este doar necesar sa deveniti constienti de puterea interioara, care a fost predata altcuiva, crezand ca acel “altcineva” stie mai bine ce-i de facut cu voi, sau pentru voi. Este necesar doar sa evoluezi in interior, sa deschizi inima si sa inlaturi tot balastrul negativ din mintea si corpurile subtile si lucrurile se vor aseza in normalitate.

Este adevarat ca exista inca influienta “intunericului” si ca se actioneaza conform cu ce am fost invatati, insa energiile in care am intrat, scot in evidenta sau la suprafata intreaga iluzie, ca si cand ai aprinde lumina in camera si ai vedea pe unde calci, fara sa mai bajbai sau sa te lovesti de una de alta. Ce-i de facut? Constientizare si actiune. Constientizezi ca tot ce te-a invatat “ intunecatul” este necesar sa inlaturi din mintea ta si dupa ce te-ai eliberat de asa-zisa influienta negativa, da “reteta” mai departe.

Energiile in care planeta si sistemul nostru solar au intrat sunt inalte si ne ajuta sa ne conectam cu Constiinta Christica, ne ajuta sa vedem adevarul, ne ajuta sa ne conectam cu Sursa in mod constient si sa vedem ca niciodata nu am fost separati de Ea.

Se tot vehiculeaza in mediul online, s-au scris si se scriu inca multe carti pe marginea acestui subiect, ca planeta Terra impreuna cu tot ceea ce exista pe ea, este rodul unui experiment, prin care se experimenteaza “separarea” de Creator, la cererea sufletelor care doresc sa ia parte la acest experiment sau joc. Nu numai ca se vehiculeaza, dar aceste informatii sunt date direct de catre civilizatiile evoluate unor simpli oameni, prin comunicari directe (unde persoanele respective sunt aduse la bordul navelor ET) sau prin contactari telepatice. Se mai vehiculeaza de asemenea ca, planeta este o inchisoare, in care la nastere iti este stearsa identitatea adevarata, inchisoare care este condusa de mai multi Demiurgi, care folosesc energia vitala a sufletelor drept hrana. Ei provoaca in mod intentionat Umanitatea sa genereze energii de joasa vibratie tocmai pentru a le asigura lor hrana.
Daca ar fi sa admitem ( nu toti sunt de acord cu aceasta idee) ca primim ajutor divin de la civilizatiile evoluate din Univers sa inchidem jocul sau experimentul in care am fost de acord sa intram, sau sa-l jucam, am putea accepta si ca pe cerurile planetei noastre se duc razboaie tacute prin care civilizatiile benevolente urmaresc sa inchida acest experiment care a devenit altceva decat era destinat sa fie. Problema este ca iluzia place atat de tare unor frati de-ai nostrii care joaca rolul “intunecatilor”incat nu doresc sa renunte de buna-voie la acesta. Din fericire pentru noi oamenii, cortina se ridica treptat si vedem realitatea adevarata, dincolo de val.

Jocul se termina sau se considera terminat, imediat ce oamenii nu-l mai joaca, caci se vor fi trezit la adevarul interior, si anume ca, ei sunt creatorii propriilor vieti. Construim deci o lume mai buna, mai aproape de Creator si de preceptele divine. Cei care au jucat si inca mai joaca rolul “intunecatilor”, doreau sa creeze o linie temporala in care Umanitatea se autodistrugea pana in anul 2000. Au facut numeroase filme in care au “lucrat” mentalul colectiv sa accepte ca aceasta este destinul omenirii. Nu s-a intamplat! Apoi a venit anul 2012, cand au bombardat efectiv cu toate mijloacele din dotare mintile oamenilor, sperind ca si de aceasta data ca Umanitatea va accepta sa danseze dupa cum i se canta. Nu s-a intamplat nici de aceasta data. Acestia sperau ca vor omora fara scrupule miliarde de oameni, doar pentru ca sunt prea multi si mananca de pomana. Nici asta nu s-a intamplat. Experimentul are un cu totul alt drum. Conform zicalei “nu mor caii cand vor cainii”, acestia nu sunt lasati chiar de capul lor, ci sunt supravegheati non stop. Unele chestiuni legate de acestia, sunt chiar permise pana la anumite limite, din anumite ratiuni, caci “necunoscute si intortochiate” sunt Caile Domnului J.  

Totul se desfasoara conform Planului Divin?!

Voi ce credeti?

Pace, lumina si iubire!
-sursa- http://scanteiadivina2014.blogspot.com/
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu