Totalul afișărilor de pagină

28 aug. 2018

Arhanghelul Raziel ...

rhanghelul Raziel al cărui nume înseamnă „secretele lui Dumnezeu”, vindecă blocajele spirituale și psihice, ne ajută în interpretarea viselor și a amintirilor din viețile trecute.
El ne conectează la manifestare, cunoaștere interioară, înțelegere spirituală și abilități psihice. Dacă doriți să vă dezvoltați intuiția și abilitățile naturale psihice invocați-l pe Arhanghelul Raziel să vă ajute!
Arhanghelul Raziel este „păzitorul secretelor” și „îngerul misterelor”. În unele învățături este pretins a fi un heruvim, precum și șeful Offanimului și este descris ca având aripi albastre, o aură galbenă strălucitoare în jurul capului și purtând o haină gri care pare să aibă proprietăți asemănătoare lichidului.
El este asociat cu Sephira Chokmah din Briah, una din cele patru lumi ale teoriei cabaliste. Invataturile vechi evreiesti spun ca Raziel stă atât de aproape de tronul lui Dumnezeu, încât aude toate secretele universului, secrete pe care le-a consemnat în cartea intitulată Sefer Raziel (Cartea Arhanghelului Raziel). Legenda spune că Raziel i-a dat această carte lui Adam, în momentul în care părăsea Grădina Raiului, și lui Noe, în timp ce construia arca. Cartea Arhanghelului Raziel a dispărut în timpul lui Solomon.
Cabala îl descrie pe Raziel ca întruchiparea înțelepciunii divine.
Conectarea cu Raziel vă poate ajuta să descoperiți noi cunoștințe spirituale, să vă dezvoltați abilitățile psihice, să eliminați blocajele, să vă măriți creativitatea și să acordați magie și manifestare divină!
Raziel vede realitatea cu o înțelegere deplină a lui Dumnezeu și a Universului și vă poate ajuta să vedeți modelele de bază din viața voastră, împreună cu noile oportunități și magia care este prezentă în acest moment.
Conectarea cu Raziel este ca și cum ați descoperi misterele vieții. El vă va ajuta să vă perfecționați sensibilitatea și să vă deschideți abilitățile psihice pentru a vă înțelege mai bine darurile, calea și scopul sufletului autentic. Raziel vă va ajuta să vedeți și să învățați să vă iubești sinele umbră și tot ceea ce sunteți. El vă aduce în lumină trăsăturile și experiențele provocatoare, ajutându-vă să vedeți imaginea în ansamblu și binecuvântările mai mari care se desfășoară ca urmare a tuturor momentelor magice care se acumulează în istoria sufletului. Raziel vă poate ajuta să vedeți cum toate experiențele sufletului dvs. și să le înțelegeți și vă poate ajuta să transformați durerea din trecut, amintirile, greutățile și traumele în putere, putere pe care o puteți utiliza pentru a vă îndeplini scopul vieții actuale.
Dacă aveți probleme la înțelegerea unui concept abstract sau la sintetizarea unor concepte sau modalități într-un mod care să funcționeze pentru dvs., Raziel este un aliat perfect dacă îi cereți ajutor!
Și, bineînțeles, lucrul cu Raziel pentru a vă deschide abilitățile psihice este o modalitate excelentă de a crește legătura cu acest arhanghel inteligent și înțelept, care vă va ajuta să vă apropiați mai mult de trăirea în alinierea cu darurile voastre spirituale unice.
Raziel vă va ajuta să experimentați viața dintr-o perspectivă care depășește iluzia și care este în aliniere cu conexiunea dvs. autentică și profundă cu Divinul și cu toată viața.
Raziel strălucește lumina în întuneric și, de obicei, este cel mai conectat cu cei al căror scop, la un anumit nivel, implică concepte, idei și principii abstracte sau metafizice precum geometria sacră, manifestarea, magia divină, alchimia, fizica cuantică, numerologia, astrologia, timp, telepatie, vizualizare de la distanță, linii ley, grila cristalină și conștientizarea dincolo de fizic. Cu dragoste, bunătate și consistență Raziel îi va ajuta și îi va îndruma pe toți cei care îl cheamă.
Raziel este, de asemenea, un expert în dizolvarea blocajelor și înlăturarea obstacolelor care vă împiedică să trăiți cel mai înalt și cel mai mare adevăr în această viață acum.
Pentru a lucra cu Arhanghelul Raziel, începeți invitându-l în meditația și practicile dvs. spirituale; Îi puteți cere, de asemenea, să vă limpezească/curețe corpurile mentale, spirituale și energetice de orice frică sau blocaje, astfel încât să puteți merge mai mult în adevărul vostru autentic.
Invocare:
Cel mai simplu mod de a-l invoca este să aprindeți o lumânare galbenă și să spuneți: „Raziel, binefăcătorul și tutorele meu, te rog ajută-mă acum. Ajută-mă să văd viața prin ochii tăi și să fac alegerile potrivite. Îndrumă-mi și îndreaptă-mi pașii și deschide-mi mintea și inima spre înțelepciunea și iubirea ta incredibilă. Îți mulțumesc pentru miracolele care urmează să apară.”
Pe măsură ce se apropie, respirația se va grăbi și veți simți un profund simț al bunăstării.
Invocați-l pe Raziel să vă ajute:
pentru a avea idei minunate
pentru a accesa înțelepciunea interioară
pentru materializare
pentru conectarea cu spiritul
pentru elibereare de orice comportament limitator
pentru a vă apăra casa.
Un semn că v-ați conectat la Raziel este că vedeți lumini curcubeu. Dar pentru mulți oameni, prezența sa se simte doar ca o influență pozitivă subtilă în zonele de creștere spirituală, studiu și înțelegere a secretelor universului.
Arhanghelul Raziel este uneori cunoscut ca Arhanghelul Ratziel, Saraqael sau Suriel.
-sursa-  https://uniuneaspirituala.blogspot.com/2018/08/arhanghelul-raziel.html?m=1
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu