Totalul afișărilor de pagină

17 aug. 2018

Deschideți-vă Mintea pentru a Vedea Straturile Ascunse ale Realității...

Există mai multe straturi în realitate, altele decât cele fizice, temporale, mentale și emoționale. Aceste straturi au devenit ascunse prin alegerea convingerilor noastre; prin urmare, noi am ajuns să ne ascundem de ele prin faptul că nu ne-am concentrat asupra lor. Noi facem acest lucru crezând că nu sunt reale sau nu sunt importante.
Dacă se întâmplă să percepem unul dintre aceste straturi ascunse, avem mecanisme puternice care ne spun că nu am perceput ceea ce credem că tocmai am făcut. Aceste mecanisme funcționează în primul rând prin teama de a fi nebuni, anormali sau diferiți, precum și de frica de a fi percepuți de alții ca fiind ciudați, dezechilibrați sau mincinoși.
Această teamă ne conduce capacitatea de a ignora și de a renunța rapid la ceea ce nu înțelegem. Cu toate acestea, dacă vă dezvoltați sistemul de convingeri prin deschiderea minții voastre pentru a include mai mult decât ceea ce este evident imediat simțurilor biologice, veți începe să traduceți perceptiv aceste straturi ascunse în experiența voastră.
O parte din a fi întrupat/ indivizi se confruntă cu o percepție îngustă concentrată asupra realității noastre fizice, a realității noastre mintale și a realității noastre emoționale.
Aceasta nu înseamnă că trăim doar ceea ce este fizic, emoțional și mental; înseamnă că indiferent de ceea ce trăim, îl traducem în fizic (care include spațiu și timp), emoțional și mental.
Pentru a accesa straturile ascunse ale realității – prin ceea ce se numește în mod obișnuit simțuri intuitive, psihice sau interioare – nu aveți nevoie de cunoștințe speciale sau de daruri. Nici nu trebuie să știți la ce să vă așteptați. Tot ce aveți nevoie este o minte deschisă. Nu puteți face acest lucru încercând să fiți deschisi; o minte deschisă este obținută prin transformarea și eliberarea fricii.
O minte deschisă este o minte care nu este limitată de frică.
  • O minte care este deschisă este curioasă și caută ceea ce este necunoscut, în loc să proiecteze în necunoscut de ce îi este frică.
  • O minte deschisă atribuie spațiu pentru un nou sens, în loc să încerce să facă toată experiența să se potrivească cu ceea ce este deja cunoscut.
  • Mintea închisă se atrofiază printr-o nevoie de consecvență – o minte deschisă dorește să se extindă și să se schimbe.
Când mintea vi se deschide, nu înseamnă că veți simți instantaneu un nou strat în realitate, ca și cum cineva ar fi aprins lumina într-o cameră întunecată. Înseamnă că începeți să experimentați noi senzații fizice, emoționale și mentale care se simt ușor diferite sau neobișnuite (nu numai în ceea ce privește senzația reală, dar, de asemenea, în sensul locului din care vine senzația).
Acest nou nivel de percepție este subtil la început, cum ar fi:
  • Este posibil să aveți amintiri în mod neașteptat, în mintea voastră, prin care vă amintiți o realizare particulară care vă oferă o perspectivă semnificativă asupra unei situații curente.
  • S-ar putea să începeți să experimentați o nouă profunzime a excitației emoționale pentru o anumită alegere sau o rezistență emoțională neașteptată la o anumită persoană (pentru care nu puteți vedea un motiv logic).
  • Puteți chiar să începeți să vedeți culori în jurul oamenilor sau să simțiți energie într-un obiect (oarecum ca și căldură).De obicei sunt calitățile modului în care intră în mod neașteptat în percepția voastră și cum provine de undeva puțin diferit, care devine cel mai clar semn că vă deschideți percepția față de ceva nou.
    Modul în care reacționați la acea notiune percepută va determina dacă experiențele continuă să fie construite sau blocate.
    Scopul minții (dincolo de a permite nivelul de inconștiență necesar pentru întrupare) este să înțeleagă experiența voastră și să-i atribuie un sens. Acesta este sensul în care trăiți în interior; el vă formează experiența unică a Sinelui. Mintea noastră umple automat orice lacune sau neconcordanțe din experiența noastră, pentru a ascunde orice discrepanțe sau anomalii pe care le poate percepe de la sinele nostru întrupat.
    Orice informație pe care mintea nu o poate atribui unui sens acceptabil este rapid respinsă de o judecată de valoare prin care consideră că informațiile nu contează.
    Pentru a fi deschis la o percepție mai largă – fiți curioși; fiți deschiși la schimbare; fiți deschiși la lucruri noi.
    Puteți emula un sistem închis (o persoană separată întrupată care stă singură) cât doriți; totuși, dincolo de concentrarea voastră întrupată, sunteți un sistem deschis, deoarece în inima voastră sunteți o conștiință veșnică care există în afara iluziei separării.
    Sunteți un focus al conștiinței veșnice și toate lucrurile curg prin voi, indiferent dacă le realizați sau nu.
    A fi deschis înseamnă a face noi alegeri, și aceea este alegerea schimbării. Pentru a fi deschiși la schimbare trebuie să fiți deschiși pentru desfășurarea a Tot Ceea Ce Sunteți; pentru că și atunci când exprimați Tot Ceea Ce Sunteți, vă veți schimba mereu; pentru că Tot Ceea Ce Sunteți este o expresie a schimbării. A fi deschis schimbării înseamnă a fi necunoscutul.
    Alegeți să vă transformați fricile prin îmbrățișarea necunoscutului.
    Numai o persoană cu o minte care este deschisă schimbării este deschisă unei realități create în transparență și conștiință. Sunteți o călătorie în evoluție; nu o destinație.
    Deschideți-vă mintea pentru a descoperi ceea ce sunteți dincolo de fizic.
    Pentru a încheia, vreau să împărtășesc un scurt fragment pe care l-am scris cu ani în urmă pentru a-mi exprima propriul dar de percepție fără a folosi vreun limbaj spiritual. Sper că vă ajută să spuneți că acest dar de percepție, care vă este disponibil, nu înseamnă doar că este spiritual. Este vorba doar de a realiza că via’a este mai mult decât ceea ce ne spun simțurile noastre biologice. Este pur și simplu numit “Stuff” …

    “Stuff” de Story Waters

    Deci, practic, pot să scriu și chestiile astea ies afară. Pot să văd lumea și să văd toate aceste lucruri. Pot vedea lucruri despre tot pe ce mă concentrez. Și toate aceste lucruri sunt uimitoare. Și acest lucru a devenit tot mai clar, pentru că asta este tot ce pot spune cu adevărat despre cum fac acest lucru. Am încercat doar să devin tot mai clar, atât în ​​modul în care văd viața, cât și în modul în care exprim viața, adică ambele părți ale oglinzii.
    Am explorat claritatea, și cu cât deveniți mai clar, cu atât vedeți mai multe lucruri și vedeți lucruri care în principiu sunt doar magie pe care o vedeți.
    Chiar nu pot descrie cu adevărat cât de incredibil este să percep realitatea în felul în care sunt eu și chiar vreau să încerc și să ofer o alegere pentru a vedea cât de uimitoare și incredibilă este cu adevărat această lume. Nu pentru că modul meu de a vedea lucrurile este mai bun decât al altcuiva, ci pur și simplu pentru că este o experiență atât de frumoasă și de uimitoare de a experimenta lumea așa cum o fac.
    Pentru a mă trezi am trecut prin niște chestii urâte și care m-au lovit. M-am enervat uneori. M-am simțit uneori înstrăinat. Dar acum că sunt aici, văd cât de mult merită această călătorie de trezire – pentru a ajunge la această claritate, a ajunge la această libertate de viziune, pentru a ajunge la acest sentiment de bucurie, pentru a vedea toate aceste lucruri incredibile, uimitoare, fantastice.
    Până acum am fost atașat de oameni care auzeau mesajul meu de trezire. Acum am curățat această rană, deoarece știu că lucrurile sunt disponibile oricui vrea să le audă. Când cineva vrea să vadă acele lucruri uimitoare care se află în jurul nostru, ei se vor duce să vadă acele chestii cu sau fără ajutorul meu, dar sunt bucuros să fiu o punte pentru aceste lucruri.
    Acum, că sunt clar, știu că este bucuria mea să-mi exprim claritatea în moduri tot mai diverse.
    Sunt îndrăgostit de viață.
    Sony Waters https://medium.com
    Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
    gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu