Totalul afișărilor de pagină

7 oct. 2018

A ierta inseamna a te vindeca. Recupereaza-ti viata si sanatatea...

Puterea iertarii reprezinta una dintre cele mai inalte vibratii. Este o adevarata binecuvantare pentru o persoana sa poata iarta chiar daca toate evenimentele din viata ii arata opusul. Practica iertarii te elibereaza de durere, produce vindecare energetica, mentala si de multe ori chiar fizica. Iertarea iti schimba total viata.

Cu totii trecem prin momente mai putin placute in viata, intalnim oameni care aparent ne ranesc, situatii dureroase, incepem sa stangem furie, ura, frustrare in noi si ne este greu a ierta. Cu cat ne inversunam mai mult pe acei oameni, cu atat mai mult rau ne facem noua. Ne tinem uneori agatati de acea neiertare ca fiind singura modalitate de a face ceva aparent fata de omul respectiv. Ne simtim neputinciosi iar atunci vrem ca persoana care ne-a ranit sa stie ce mult rau a facut. Vrem sa sufere. Astfel spunem lucruri ce au o incarcatura de vibratie joasa, doar sa ne mai eliberam. Dar acest lucru nu se intampla. Poate doar pe moment ai senzatia de eliberare dar dupa, sentimentele dureroase reapar.

A ierta reprezinta calea catre eliberarea ta

Stiu ca prima data iti vine sa spui ca nu poti sa ierti acea persoana pentru ca te-a facut sa suferi si ca nu merita iertarea ta. Este si aceasta o etapa. Pentru ca suferi simti doar durere. Este ok. A ierta este o arta. Acorda-ti timp. Dar dupa o perioada trebuie sa iesi de acolo. In momentul in care ierti, te eliberezi de trecut si astfel de toata suferinta avuta. Asta nu inseamna ca uiti ce s-a intamplat. Asta inseamna sa te uiti cu alti ochi la acea situatie. Poti sa si vorbesti cu persoana respectiva, sa ii explici ce simti, de ce simti asta. Sa fii sincer(a) cu tine si cu el si sa te eliberezi.
Se pot produce doua lucruri atunci: fie, cand ierti cu inima sincera si ii spui persoanei respective ceea ce simti sa inteleaga atunci felul in care te-ai simtit, sa constientizeze, sa ii para rau si relatia dintre voi doi sa se schimbe in bine, fie acea persoana sa nu inteleaga in acel moment. Dar daca nu intelege, aceea este partea lui/ei de lectie. Tu, acum iti poti vedea mai departe linistit(a) de viata pentru ca ai invatat a ierta.Iarta-ti fratele, sora, mama, tata, copilul, iubitul(a), colegii, prietenii. Si cel mai important: IARTA-TE PE TINE. De multe ori nu ii iertam pe ceilalti pentru ca de fapt, nu ne iertam pe noi. Undeva in sufletul nostru ne invinovatim pe noi cu ceva. Poate pentru ca nu am fost suficient de buni, „de duri”, de cate si mai cate. Se strang frustrari despre noi si cand evenimentul dureros  se petrece incepem sa aruncam in stanga si in dreapta cu suferinta. Ii indepartam uneori chiar si pe cei iubiti. Nu mai vedem rational, vedem doar prin acea ceata mentala viata noastra.
Sa iti zic ceva: este in regula sa gresim, este in regula sa nu fim perfecti. Iubeste-te pe tine asa imperfect cum esti pentru ca de fapt suntem cu totii perfecti. Doar ca mai uitam asta si ajungem sa acumulam in noi toate acele sentimente negative care ne influenteaza viata intr-un mod prost. Odata ce ne iertam pe noi pentru greselile facute, ne privim cu blandete si cu compasiune, ne eliberam de stringurile ce ne tin agatati de oameni cu care am interactionat si care ne-au facut sa suferim.
Invata din greselile facute, nu le mai repeta pentru ca altfel o vei lua de la capat mai devreme sau mai tarziu cu acelasi tip de oameni si de situatii pana cand vei invata lectia si vei actiona diferit.
Prin iertarea de sine si iertarea celorlalti vei intelege si vei vedea acea situatie cu alti ochi. Iar daca in viata ta va mai aparea la orizont o situatie similara, vei stii sa o abordezi diferit si nu vei mai intra in acelasi cerc.
Iertarea aduce frumusete in inima noastra, aduce eliberare. Iertarea te vindeca pentru ca in momentul in care strangi in tine furie si ura, iti atragi in viata numai energii de virbratii joase, numai situatii negative. Vei ajunge sa te imbolnavesti si fizic daca tii in tine pentru mult timp ura, durerea, frustrarea. Te vei imbolnavi si nici nu vei stii de ce. Iti vei spune doar: „dupa ce ca imi era rau, m-am si imbolnavit. Normal”. Pai da, normal dar normal pentru ca tu singur(a) te imbolnavesti prin ganduri si trairi negative.
Odata ce ierti, ceata mentala va disparea. Vei atrage in viata ta oameni si situatii pozitive pentru ca vibratia ta se va inalta.
Sa nu consideri iertarea ca pe o slabiciune. Nu vei parea mai slab in fata celuilalt daca il ierti. Din contra, este o dovada de putere. Abia atunci te recapeti pe tine si vei merge cu capul sus. Bucura-te de viata. Este cadoul cel mai frumos pe care ti-l poti face.
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu