Totalul afișărilor de pagină

6 oct. 2018

Oare te numeri printre cei aleşi? 7 caracteristici ale luptătorilor spirituali...


Luptătorii spirituali sunt persoane alese să umble pe acest pământ pentru a înlesni trezirea spirituală a omenirii. Prin faptele şi sfaturile lor, aceşti aleşi ne ajută să ne eliberăm din capcanele întinse de lumea tot mai centrată pe lucrurile derizorii.
Oare faci şi tu parte dintre cei aleşi?
Înainte să ne naştem, unii dintre noi acceptăm provocarea de a contribui la trezirea spirituală a rasei umane. Puţini aleg totuşi să urmeze această cale grea, plină de obstacole, primejdii şi sacrificii.
Cei care acceptă pactul de a deveni luptători spirituali sunt perfect conştienţi de suferinţa pe care trebuie să o îndure în îndeplinirea misiunii de trezire spirituală. Pe de altă parte, aceşti iluminaţi se bucură de privilegiul copleşitor de a pune umărul la înălţarea spirituală a omenirii.
Menirea supremă a luptătorilor spirituali constă în găsirea celor mai bune moduri de a creşte conştiinţa superioară. Sunt în stare să se sacrifice oricând pentru atingerea ţelurilor pe care le urmăresc.
Pot lupta pe mai multe căi, inclusiv pentru apărarea libertăţii de exprimare, a drepturilor civile şi a drepturilor religioase. Chiar dacă uneori devin ţapi ispăşitori, aceşti înţelepţi nu se sacrifică în zadar.
Dacă posezi mai mult de 5 dintre aceste trăsături, sunt şanse mari să te numeri şi tu printre aceşti aleşi.

7 trăsături ale luptătorilor spirituali

Luptă în numele adevărului.

Aceşti aleşi nu se dau bătuţi până nu descoperă şi dezvăluie tuturor adevărul absolut. Deşi sunt conştienţi că diseminarea adevărului provoacă şi multă durere şi suferinţă, aleşii sunt convinşi că acest proces este esenţial pentru creşterea noastră spirituală. O armă foarte puternică, adevărul poate dezlega mistere şi oferi soluţii pe care oamenii nu ar fi avut altfel curaj să le încerce.

Nu se dau bătuţi indiferent de obstacolele întâmpinate.

Sunt determinaţi să îşi ducă misiunea la capăt şi îi inspiră şi pe alţii să preia exemplul. Nimic nu-i poate abate din cale, nici boala, nici ruina financiară, nici conflictele de proporţii. În plus, îi încurajează pe alţii să depăşească situaţiile de criză şi să nu se oprească din căutările spirituale.

Mai presus de raţiune, îşi urmează vocea inimii.

Au o intuiţie deosebită şi iau decizii cu inima! Ghidaţi de energii spirituale puternice, aceşti aleşi demască uşor impostorii şi potenţialii inamici. Au o inimă pură, aşa că şi mesajele pe care le primesc din sferele astrale sunt limpezi.

Aleşii se hrănesc cu şi trăiesc pentru iubire.

Iubirea este chintesenţa fiinţei şi spiritului acestor aleşi. Ştiu bine că iubirea este cheia către înţelepciune şi vocea universului. Chiar şi gesturile mărunte de afecţiune şi compasiune pot cântări mult în lupta de ridicare din întuneric.


Luptătorii spirituali ştiu să-şi înfrângă fricile interioare.

Frica este un instinct înnăscut, aşa că da, până şi aleşii se tem, doar că au puterea de a-şi înfrânge temerile pentru a-şi îndeplini menirea. Luptătorii spirituali au curajul să se avânte acolo unde alţii se tem să meargă şi, odată ajunşi pe drumul potrivit, nu se lasă opriţi de niciun obstacol.

Renasc iar şi iar.

Luptătorii spirituali sunt precum Pasărea Phoenix: nu pot fi biruiţi, pentru că renasc de fiecare dată când sunt răpuşi. Cât timp se află în viaţă pe acest pământ, se vor ridica iar şi iar pentru a-şi îndeplini chemarea. Chiar şi după moarte, aleşii pot continua să influenţeze vieţile oamenilor din postura de ghizi spirituali iluminaţi.

Îşi aleg cu grijă bătăliile pe care le poartă.

Luptătorii spirituali sunt puternici, dar nu sunt zei, aşa că nu se avântă în mai multe lupte decât pot să poarte. Cu răbdare şi înţelepciune, aceştia îşi stabilesc priorităţi clare şi acţionează la momentul oportun. Aleşii sunt forţe ale luminii şi sunt foarte înţelepţi. Ca să schimbe lumea prin iubire, întâi practică iubirea de sine şi amplifică lumina interioară cu care sunt înzestraţi.
-sursa-https://secretele.com/2017/08/oare-te-numeri-printre-cei-alesi-7-caracteristici-ale-luptatorilor-spirituali.html 
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu