Totalul afișărilor de pagină

5 oct. 2018

Universul îndeplinește toate dorințele...


Te-ai gândit vreodată la faptul că toate dorințele noastre sunt îndeplinite? Da, da, TOATE dorințele devin realitate. Un alt lucru este că mulți dintre noi formulăm greșit dorințele sau nu vrem nimic, cu adevărat.
Înțeleg, prima ta reacție la această afirmație este de a argumenta imediat. “Nu este adevarat, nu m-am gandit la accident, boală și nu mă așteptam că vor exista probleme în viața mea. Am visat mereu fericirea, sănătatea, bunăstarea … ”
În această lume, fie că vrem să credem în ea sau nu, totul este viu. Gândurile noastre sunt, de asemenea vii. 
Universul ne fixează gândurile ca impulsuri energetice și respectă cu strictețe împlinirea lor. Universul ne îndeplinește dorințele și îl “hrănim” cu dragostea noastră. 
Există un schimb strict, iar dacă un lanț se prăbușește, atunci celălalt se prăbușește. Faptul este că universul nu distinge “cuvintele de zgomot”, cuvintele “da” sau “nu”. Pentru el, nu există nici concepte emoționale „pozitiv“ sau „negativ“, „frică“ sau bucurie, „totul depinde de cât de multă energie, am investit în ideea respectivă. 
Adesea se întâmplă să ne gândim la ceva și să fim înspăimântați în același timp. Frica a fost atât de puternică și a dus la o astfel de pată asupra energiei noastre, căci, în ciuda faptului că acea idee stă în capul nostru doar un moment, Universul a auzit-o ca pe un ordin, care nu nu se poate retrage.
Gândește-te la modul în care gândești. De exemplu, adesea gândești așa …
“Acum este un moment dificil, e greu să fac o treabă bună, este greu să îmi cumpăr un apartament și este imposibil să-l cumpăr în viitorul apropiat”. 
Și există plângeri cu privire la viața ta, provenite dintr-o viață de frustrare, ne certăm cu soții, soțiile, rudele, totul este rău și nu este așa cum vrem noi.
Universul va face pentru tine ceea ce ai comandat și anume, „momente dificile“, „greutatea de a obține“, „imposibilitatea de a cumpăra un apartament“, te îndepărtează de „rude și soț” și te duce pe platoul cu marginea albastră “viața care a eșuat”.
Deci, creezi un program pentru tine și tu singur vei trăi cu el.
Ce pot face pentru a-mi schimba viata în bine?
Oprește-te! Nu te mai gândi la trecut și scoate-l pe “dacă” din viața ta!
Răspunde-ți sincer la întrebările:
Ce vrei cu adevărat?
Ce te va face să trăiești în armonie și fericire?
Dacă ai avea o baghetă magică, ce ai face tu pentru tine?
Imaginează-ți noul viitor plin de bucurie.
La ce visezi?
Ce ai vrea să ai într-un an?
Și amintește-ți că Universul îți îndeplinește dorințele în schimbul dragostei pe care o arăți în sufletul tău. Cu cât ai mai multă dragoste, cu atât mai repede vei împlini ceea ce îți dorești.
Acum, lasă-te purtat de visare și imaginează-ți toate dorințele tale. Mulțumește-i destinului tău, te-a făcut ceea ce ești acum. Mulțumește-i Universului care îndeplinește dorința de a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru că a creat astfel o lume magică!
Învață să gândești pozitiv
Ia exemplul de la cei care scriu un scenariu pozitiv pentru un film. Dacă toată lumea crede în scenariul său, atunci succesul este asigurat. Funcționează! Gândește-te la o viață nouă, în care nu există loc pentru tristețe.
Amintește-ți că ești un magician, totul depinde de starea ta! Ești responsabil pentru destinul tău și pentru tine și ai destulă putere pentru a-ți schimba viața în bine!
-sursa- https://secretele.com/2018/09/universul-indeplineste-toate-dorintele.html
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu