Totalul afișărilor de pagină

8 oct. 2018

Trăiește-ți oportunitățile Vieții...

“Totul în jurul tău este viața și oportunitatea ta”– Duminica Adelaja
Ce este mai frumos decât viața ta? Mulți vor spune că viața altcuiva este, pentru că ei au, sunt, fac … ceea ce le place. Cine te oprește să faci ce vrei? Mai mult decât orice, mintea ta o face, pentru că îi este frică să folosească ocaziile pe care le deschide viața ta pentru tine. Niciodată nu știi unde te duce o cale, dacă nu o urmezi. Nu știi niciodată ce este în spatele unei uși, dacă nu o deschizi.
Trăiește fiecare moment ACUM pentru că fiecare dintre ele este o nouă oportunitate pe care viața ți-o oferă. Gândește-te că nu se va mai întoarce niciodată. Nu contează cât timp vei plânge, nu contează numărul de persoane pe care vei da vina, nu contează cantitatea de medicamente pe care o vei lua, nimic nu va schimba trecutul, nici măcar o picătură. Ia-l așa cum a fost, acceptă-l cu gândul că ce ai făcut era cel mai bun lucru în acel moment. Ai făcut tot ce știai, pentru că erai cea mai bună versiune a ta în acel moment.
Majoritatea informațiilor pe care le împărtășește media, sunt legate de trecut sau de un viitor incert și dureros și trăiești regretând ce ai făcut sau ce vrei să faci și te simți complet confuz dacă să faci un lucru sau nu. Fiecare moment petrecut gândind la trecut sau la viitor, înseamnă un moment nou, o nouă oportunitate pe care o pierzi din viața ta și niciunul dintre ele nu se întoarce pentru că ai uitat să îl trăiești.
De ce îți amintești ce au făcut oamenii bine doar la înmormântarea lor? De ce îți amintești momentele frumoase doar atunci? De ce să regreți că nu le-ai spus celor dragi cât de mult îi iubești? De ce să gândești cum spune Paulo Coelho (în Brida)
“Tot ce am pierdut, s-a întâmplat pur și simplu pentru că mi-a fost frică să pierd.”
Cum poți folosi oportunitățile?
Folosește oportunitatea oferită de fiecare moment &
-privește în jurul tău Acum, -ia atitudine Acum, -zâmbește oamenilor Acum, -vorbește frumos Acum, -râde Acum, -fă ce îți place Acum, -spune celor dragi cât de mult îi iubești, Acum.
Respectă și iubește oamenii din jurul tău pentru că fac parte din viața ta, ACUM!
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu