Totalul afișărilor de pagină

15 oct. 2018

Comunicarea cu cei dragi decedați...

Această tehnică este utilă atunci când doriți să vă exprimați dragostea și să vă cereți iertare celor dragi plecați sau să îi iertați. Adesea, atunci când sunt lângă noi, în viață, uneori avem tendința de a le vedea celor dragi, doar aspectele negative ale personalității lor. Și atunci când nu mai sunt aici, ne dăm seama de valoarea lor și le recunoaștem trăsăturile pozitive. Acest lucru ne poate aduce un sentiment de vinovăție, de frustrare, de regret.
Dacă doriți să le mai transmiteți ceva, nu este târziu, prin puterea iubirii pure puteți transcende spațiul și timpul și puteți restabili fluxul de dragoste în relația dvs. Le puteți cere iertare, le puteți transmite dragostea dvs. sau orice alt mesaj.
Puteți folosi Reiki și să invocați ajutorul Arhanghelului Azrael, dacă doriți să transmiteți sau să primiți un mesaj de la o persoană dragă care a plecat din această lume.
Arhanghelului Azrael este cunoscut ca fiind „îngerul morții”, ajută sufletele să treacă mai ușor de partea cealaltă dar îi ajută și pe cei rămași să depășească suferința. De asemenea, el ajută aceste suflete să comunice cu cei dragi de pe Pământ și duce mesajele celor de pe pământ celor plecați.    
TEHNICA:
Pentru a putea facilita comunicarea, alegeți un loc linistit, unde nu veți risca să fiți deranjați. Puteți pune în surdină o muzică liniștitoare. Aprindeți o lumânare. Vizualizați camera inundată cu Reiki. Puteți desena în cameră simbolurile la care sunteți acordați.
Luați o coală de hârtie, un pix/stilou/creion și o imagine cu Arhanghelul Azrael.
Faceți câteva respirații adânci și intrați într-o stare meditativă.
Aduceți-vă atenția în chakra inimii. Puteți pune o palmă pe inimă pentru a vă conecta cu ea. Simțiți ce mesaj vă dorește inima să trimiteți sufletului drag plecat. Începeți să scrieți mesajul pe coala de hârtie. Folosiți cuvinte pozitive și iubitoare. Împăturiți hârtia, pe spatele ei puteți desena simboluri Reiki și Crucea.
Dați Reiki acelei hârtii. Acest lucru va întări dragostea din mesaj.
Invocați prezența și asistența Arhanghelului Azrael. Cereți-i să ducă mesajul dvs celui decedat. De asemenea, îl puteți ruga să vă aducă înapoi un mesaj de la cel drag plecat.
Mulțumiți-i Arhanghelului Azrael pentru ajutor și spuneți-i că așteptați cu nerăbdare răspunsul celui drag de dincolo.  
Puneți hârtia într-un loc sigur.
Veți observa semene/mesaje în jur, fie într-o carte, fie printr-o emisiune TV., printr-o melodie sau prin cuvintele cuiva…. Puteți simți un profund sentiment de pace sau un val de iubire. Sentimentele nevindecate cu sufletul căruia ia-ți trimis mesajul pot fi vindicate instant. Puteți primi, de asemenea, vizite ale unor animale sau păsări. Experiența este unică pentru fiecare în parte. Veți ști că este un mesaj pentru dvs., atunci când îl veți primi.
Nu analizați mesajul, aveți încredere în sentimentele dvs și acceptați mesajul fără a lăsa mintea rațională să diminueze importanța răspunsului.
După ce ați primit mesajul, ardeți hârtia sau îngropați-o (chiar și într-un ghiveci cu flori).
Să vă fie de folos!
Uniune Spirituală
-sursa- https://uniuneaspirituala.blogspot.com/2018/07/comunicarea-cu-cei-dragi-decedati.
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu