Totalul afișărilor de pagină

12 oct. 2018

Puterile magice ale cristalelor te scapă de energiile negative ...

Dacă te consideri o persoană ghinionistă, ai putea să încerci să porţi cu tine, zi de zi, o piatră norocoasă. Poate nu ştiai, dar terapia cu cristale chiar funcţionează atunci când vrei să scapi de energiile negative. Află care sunt cele mai mari puteri ale lor!

Au conştiinţă

Pietrele norocoase au viaţă şi, prin urmare, reacţionează la fel ca o persoană. De aceea, ele vor aduna toate trăirile şi emoţiile tale şi vor purta energia primită de la tine. Înainte să le porţi, vorbeşte cu ele exact cum ai vorbi cu un prieten şi împărtăşeşte-le tot ce ai pe suflet. Cercetătorii au demonstrat că în pietre se regăseşte una dintre cele mai pure forme de viaţă, iar cei care nu pot înţelege menirea lor, nu vor avea parte de ele.

Pot comunica

Cunoscute pentru rolul lor vindecător, gemele pot comunica cu persoanele cu care intră în contact. Dacă vrei să te convingi de acest lucru, e deajuns să ţii în palmă o piatră norocoasă,  destinată semnului tău zodiacal, să te concentrezi şi să observi cum se încălzeşte. Asta înseamnă că piatra vrea să îţi transmită un mesaj. Ca să aflii ce anume se ascunde în spatele ei, e nevoie să o aşezi într-un loc ştiut numai de tine şi să vezi dacă îşi schimbă culoarea peste noapte. Dacă se întâmplă ca piatra să îţi aducă aminte de cineva, înseamnă că la acea persoană se află şi răspunsul mult aşteptat.

Pot călători

Dacă o piatră preţioasă nu îţi este sortită, ea va face tot posibilul să iasă din posesia ta. Fie că o vei pierde sau fie că îţi va fi furată, gema îşi va alege singură purtătorul. Înainte să te ataşezi de un talisman, e necesar să ştii acest lucru şi să nu ai sentimente de regret.

Te ajută să te relaxezi

Cu ajutorul unui pendul, pietrele îţi pot induce cu uşurinţă starea de hipnoză. Dacă îţi doreşti să te vindeci de anumite boli sau vicii cu ajutorul hipnozei, apelează la un specialist şi mergi numai cu piatra ta norocoasă, căci altfel terapia nu îşi va face efectul.

Te protejează

Unele persoane nu au noroc în dragoste, de aceea îşi aleg un cuarţ roz care să le ajute să îşi găsească jumătatea. Altele preferă banii şi succesul în carieră, de aceea poartă cu ele un ametist strălucitor. Fiecare talisman are puterea lui şi trebuie purtat separat. Dacă vei purta mai multe pietre în acelaşi timp, câmpul energetic se va bloca şi nu vei mai primi nicio vibraţie pozitivă.
-sursa-https://www.clickpentrufemei.ro/sectiune/spiritualitate/

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu