Totalul afișărilor de pagină

27 oct. 2018

Pentru a vă asigura că evoluați...

"Pentru a vă asigura că evoluați, trebuie mai întâi să vă uitați la parametrii fizici care indică munca pe care o faceți . Mai întâi de toate, ochii tăi vor străluci, pentru că cu cât strălucesc din interior, cu atât mai curat vei fi înăuntru și cu atât mai mult se va manifesta în ochii tăi. Pentru a înțelege ce fel de persoană sunteți și în ce stadiu de evoluție sunteți, este bine să va priviți în oglindă, să priviți în ochii voștri, indiferent de culoarea lor, și să vedeți acea strălucire, lumina care vine de la ei.
Al doilea parametru sunt emoțiile și mintea. Daca experimentați o stare de fericire care devine din ce în ce mai prelungită. Puteți deveni conștient de voi înșivă ca o ființă de lumină.
Un alt mod de a înțelege dacă are loc curățirea profundă în interiorul vostru, indiferent de starea voastră fizică, este că transpirația va începe treptat să-și piardă mirosul, dacă sunteți plin de toxine pe nivel fizic, psihologic, energetic și evolutiv, acest lucru va afecta mirosul corpului
Dacă întâlniți organizații, care necesită o grămadă de bani pentru seminarii, sa aveti indoieli. Este clar că trebuie să plătiți un anumit preț,pentru ca este necesar un schimb de energie, pentru că, dacă obțineți ceva util pentru evoluția dvs. și nu dați nimic în schimb, deveniți debitor la nivel karmic.
Apoi la final care vă va ajuta să recunoașteți da sunteti intr o situație falsă sau adevărată este daca de ceva timp ati practicat ceva și nu ați văzut nicio modificare în existența voastră nu sunteti pe drumul cel bun."

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu