Totalul afișărilor de pagină

4 oct. 2018

Jeshua – Iertați-vă pe voi înșivă...

Modul în care voi, omenirea, trăiți pe Pământ, se va schimba în curând și dramatic în bine. Ați reușit să conștientizați suficient de bine că a trăi ca indivizi separați care au grijă doar de propriile nevoi și dorințe nu funcționează și nu mai poate continua. Dovezile au existat de-a lungul timpului, însă ego-urile voastre au refuzat să le vadă sau le-au negat complet. În schimb, lumea a fost un loc în care concurența nestăvilită a avut loc la toate nivelurile societății și în fiecare națiune și cultură. Frica de respingere și necesitatea apartenenței la un grup care vă susține și vă protejează a creat extrem de multă separare, așa cum în mod clar o demonstrează războaiele și conflictele din cadrul familiilor sau între națiuni de-a lungul istoriei voastre.
Ca și oameni în formă, pare că sunteți separați, și de-a lungul eonilor ați căutat să aparțineți grupurilor care să vă sprijine, pentru că, în calitate de indivizi, păreați mici, nesemnificativi și vulnerabili. Dar aceste grupuri de sprijin întotdeauna au dezvoltat ierarhii dominante în care membrii aparent mai puternici – practic toți dintre aceștia erau bărbați – au fost întotdeauna în competiție într-o manieră ostilă sau agresivă pentru rolul de lider. Acest comportament este condus de ego și de testosteron și duce întotdeauna la durere și suferință, adesea pe scară largă, așa cum au demonstrat războaiele globale recente.
A părut că, concurența în comerț este bună și onorabilă și că, ar fi mult mai rațională decât conflictul deschis și astfel s-ar fi redus posibilitatea unor războaie majore. Nu mai este cazul de astfel de jocuri. Jocurile competitive au fost o dată o modalitate amuzantă de a exprima și de a elibera aceste tensiuni prin implicarea în provocări amicale de îndemânare și putere între echipele opuse. Cu toate acestea, aceste jocuri au devenit oportunități de a face doar bani, distracția a fost eliminată, obiectivele s-au schimbat cu timpul și acum intenția este, în principal, de a se angaja în conflicte pentru a zdrobi, a domina și a umili echipa adversă. Concurența în comerț este și mai nemiloasă și au fost declanșate războaie pentru a proteja interesele afacerii.
Pentru mult timp, mass-media de masă a manipulat adevărul pentru a se asigura că populația susține dorințele marilor afaceri, proprietarii mijloacelor de informare în masă prezentând știrile într-o lumină favorabilă. Cu toate acestea, în ultimele două sau trei decenii, odată cu apariția telecomunicațiilor mai ieftine și instantanee la nivel mondial disponibile pentru toți, controlul și manipularea știrilor din mass-media au fost serios slăbite și subminate. Oamenii de pretutindeni învață că ceea ce li se spune are întotdeauna un scop ascuns de susținut și că trebuie să fie atenți la aceste informații. Expresia „banii vorbesc” a apărut pentru a încuraja conștientizarea nesincerității generalizate, care, până de curând, a fost bine deghizată de cei care pretindeau că informează.
Conștientizarea în masă a lipsei de sinceritate și integritate în afaceri, în politică și în multe alte organizații sociale, religioase, educaționale, caritabile și culturale se dezvoltă rapid și acest lucru duce deja la schimbări mari pentru a dezvălui ceea ce trebuie dezvăluit. Noii lideri, care vor acționa deschis și sincer, se ridică acum și sunt promovați în poziții de la care pot să curețe mai întâi aceste organizații și apoi să se asigure că pot fi îndrumați să se angajeze sincer și cu toată Inima în sensul Misiunii lor.
Aceste schimbări sunt evenimente enorme și fenomenale ce apar în societatea umană pe toată Planeta. Nu vă descurajați de fluxul continuu de informații despre corupție în locurile înalte. Amintiți-vă că acest lucru se petrece de eoni, în timp ce informațiile despre acesta au fost profund ascunse. Au fost întotdeauna acolo, mulți le-au bănuit, dar dovezile nu erau disponibile pentru a le confirma. Acum totul iese la suprafață deoarece Lumina Iubirii, pe care voi toți intenționați să o deschideți și să o demonstrați în viața de zi cu zi, este foarte eficientă. Intențiile voastre iubitoare vă schimbă pe fiecare dintre voi, ajutându-vă să acționați din Inima voastră cu sinceritate și integritate și apoi curg din voi în valuri de energie iubitoare care ajută enorm la această schimbare. Voi toți ați ales să vă întrupați în acest moment pentru a lua parte la procesul de Trezire al omenirii, oferind energia intențiilor voastre puternice iubitoare tuturor celor cu care interacționați în orice mod. Nu este ceva ce faceți prin cuvinte sau conversații, este doar câmpul vostru energetic personal care interacționează cu alte câmpuri energetice și înălță, luminează și inspiră.
Ceea ce faceți în fiecare moment este esențial pentru procesul de Trezire deoarece câmpurile voastre energetice se intensifică în fiecare moment și pentru că voi toți mențineți și reînnoiți intenția de a iubi tot ce apare în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, vor exista momente în care o situație vă va tulbura din punct de vedere emoțional – sunteți încă în formă de oameni netreziți – și veți reacționa fără Iubire. Și totuși, chiar dacă nu imediat, veți realiza rapid că ați reacționat într-un mod neiubitor, într-un mod care nu a fost aliniat cu intenția voastră adevărată și veți fi supărați, chiar furioși pe voi înșivă.
Înțelegeți că ceea ce s-a întâmplat nu a fost ceea ce ați intenționat sau ați ales, și că a fost doar o reacție emoțională la un sentiment puternic care în acel moment părea că v-ați identificat cu el. Cu toate acestea, voi știți că nu sunteți emoțiile sau sentimentele voastre, doar că ocazional acea cunoaștere vă scapă, și acesta este pur și simplu un aspect de a fi uman. Deci, cel mai important lucru este să vă iertați și să renunțați la orice judecată, vină sau rușine pe care le-ați aruncat asupra voastră.
Știți că ceea ce s-a întâmplat nu a fost intenționat și că modul în care ați reacționat nu a fost din plenitudinea a ceea ce sunteți. Este o lecție pentru voi, deoarece vă ajută să înțelegeți de ce alții reacționează în momente de teamă, panică sau stres extrem. Doar observând aceasta vă întăriți! Da, când explodați în mânie pe cineva, vă arată foarte clar dezavantajul de a fi un om netrezit. Și observând asta și iertându-vă, veți conștientiza că e mult mai ușor să îi iertați pe ceilalalți și să nu mai reacționați inutil. Vă arată că trebuie să fiți atenți – mai ales când sunteți obosiți sau grăbiți – la declanșatoarele care vă pot împinge în reacțiune înainte de a reuși să vă opriți și să respirați adânc.
Sunteți cu toții ființe divine, iubite infinit în fiecare moment și, după cum știți, Dumnezeu nu judecă. De aceea, urmați exemplul Său și încetați să vă mai judecați. În schimb, iubiți-vă și iertați-vă așa cum o face El și făcând astfel conștientizați că aveți puterea și dorința de a-i ierta pe ceilalți, iar în această dorință veți găsi o minunată Armonie și Compasiune pentru toți ceilalți. Fratele vostru iubitor, Iisus.
Traducere: NoRo
-sursa- https://magiepegeea.wordpress.com/2018/09/08/jeshua-iertati-va-pe-voi-insiva/

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu