Totalul afișărilor de pagină

17 ian. 2019

A treia creatie...

„-Ne intalnim in acest acum. Este o perspectiva frumoasa. Voi, oamenii divini, patrundeti in potentialul celei de-a treia creatii. Inchideti cu aceasta viata cercul dualitatii si pasiti in urmatoarea creatie, cea a integrarii divinitatii voastre. Trecerea se face printr-o serie de etape, timp in care foarte multe din voi, se elibereaza, iar altele se inchid.”
Am pasit intr-o noua constiinta. Am echilibrat si am vindecat trecutul, precum si multe momente ale acestei vieti. O noua lumina tasneste acum din interiorul meu si ma propulseaza spre o alta forma de viata si de manifestare.
 Desigur, este totul nou si necunoscut, insa flacara interioara ne ghideaza, tesem acum o noua structura energetica in fiinta noastra  Cream tipare energetice noi si desigur, tot noi le traim. Ceea ce cream, ceea ce aducem, este NOUL acum pe Terra. Acest nou, are o capacitate de transformare magnifica. Stralucirea fiecaruia dintre noi iese la iveala in actiuni si manifestari minunate, echilibrate fata de vechea era.
„-Poti sa te mentii in aceasta vibratie pt ca ai inteles ceea ce ai de creat aici, pe planeta si deasemeni pt ca te-ai indepartat de dualitate, de acele energii ale luptelor si conflictelor.
Starea interioara este o oaza de pace launtrica, de bucurie si de implinire totala. Aceasta oaza nu este statica. Este dinamica, este creatoare si transformatoare, pt ca acolo unde existi, acel exterior va atinge vibratia ta interioara si se va schimba profund. Totul poate deveni aceasta oaza minunata atunci cand tu ai creat-o in interiorul tau.
Este multa intelepciune in acest interior, o intelepciune ce te coordoneaza, o intelepciune ce merge tinandu-se de mana cu umanul si cu divinul. Esti o fiinta intreaga ce pornesti intr-o noua calatorie, dar tot aici pe Pamant.
 Creezi acum cu respiratia, cu constiinta si cu prezenta. Devii acel creator de care stiai, dar care abia acum este in deplinatatea si suveranitatea sa. 
Si asa este."
-sursa- http://mihaelapalade.blogspot.com/
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu