Totalul afișărilor de pagină

23 ian. 2019

De ce unii oameni se vindeca si altii, nu...





Nu orice pacient este vindecat intr.o singura sedinta sau doua.Multe lucruri pot influenta ritmul vindecarii, timpul necesar regenerarii celulelor si vindecarii tesuturilor si aproape fiecare pacient are nevoie de schimbari in plan spiritual.Unii pacienti trebuie să-si imbunatateasca mediul, regimul alimentar si stilul de viata, altii atitudinea fata de semeni si fata de ei inșiși.
Refuzul pacientului de.a asculta recomandarile medicului sau terapeutului, continuând sa fumeze,sa faca abuz de alcool , droguri , sau un regim alimentar nepotrivit.
Cauze necunoscute.Multe boli sunt provocate de stres, de nefericire, de traume trecute, de singuratate,presiuni si griji in familie, tipare ereditare , lipsa credintei ca se poate vindeca, neincrederea in terapeut.
De aceea , trebuie descoperita cauza , ca sa poti ajuta , vindeca omul respectiv.
Unii oameni , nu-si doresc sa ma traiasca , pur si simplu renunta sa mai lupte pentru propia viata.
Unora din semenii nostrii le place foarte tare sa se victimizeze. " saracul de mine", vai ce-am patit , toate mi se întampla numai mie, etc.
Socurile neconstientizate , sunt cele mai periculoase.
Deci ,dragii mei , cauze ar fi foarte multe , cand iti doresti cu adevarat sa te vindeci, ridica ochii spre cer si spune : Doamne , te rog, scoate- mi in cale , omul potrivit care ma poate ajuta !
Nihil Sine Deo!
Sanatate maxima si iubire infinita!
Sursa: Cojocaru Genoveva
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Un comentariu: