Totalul afișărilor de pagină

30 ian. 2019

Acceptati ca unii sunt mai evoluati sau mai involuati ca voi...


 
Cu fiecare zi, vin energii tot mai inalte , iar timpul se accelereaza tot mai mult. Este esential pentru voi sa cereti zilnic taierea tuturor legaturilor energetice si atasamentelor pe care le aveti. Este important sa obtineti aceasta detasare a voastra de aceasta lume iluzorie, pentru ca spiritul sa se simta liber sa se poata innalta.
Indiferent de gradul de intelegere pe care il aveti in acest moment este mai important ca niciodata sa va gasiti linistea , pacea si detasarea de tot ce va inconjoara. Daruiti iubire si intelegere din inima voastra tuturor.
Iertati si iubiti cu inima si nu lasati mintea sa se ataseze. leiade
Plutiti in energia iubirii si deveniti una cu ea.

Aceasta sa fie deviza voastra dupa care va conduceti.
Multi dintre voi va plangeti de partenerii din vietile voastre. Va lasati afectati de comportamentele lor, ba chiar intrati in jocul lor.
Trebuie sa intelegeti , ca nu toti oamenii din jurul vostru, sunt la acelasi nivel . Unii fac parte din clase mai mici de constiinta , si nu au puterea de a intelege. Ei nu inteleg ce doriti sa spuneti, iar ce le explicati li se pare nefiresc . Nu ii judecati. Nu au nici o vina.
Altii, au o evolutie mare a spiritului dar, au acceptat sa experimenteze in aceasta viata roluri negative.
Cu totii, au intrat in viata voastra pentru ca ati avut nevoie de lectiile primite din partea lor , pentru evolutia voastra, iar ei , au avut nevoie de lectiile primite de la voi. Unii ati avut datorii karmice unii fata de altii.Nimic nu este la intamplare in viata voastra, nici macar o “ intalnire intamplatoare”.
Voi singuri hotarati cand ei trebuie sa iasa din viata voastra. Voi sunteti cei care recunoasteti ce aveti langa voi. Iertatii si apoi va detasati cu iubire neconditionata.
In momentul in care ajungeti la intelegerea necesara si la un nivel de constiinta ridicat, lectiile voastre s-au incheiat. Puteti pune punct acelei relatii daca doriti, cu intelegere si iubire neconditionata.
Vi s-a tot spus de “acceptare”. Acest cuvant nu trebuie sa va duca cu gandul ca voi trebuie sa deveniti presul cuiva…sa acceptati mizerii, umilinte sau torturi. Acceptati ca unii sunt mai evoluati sau mai involuati ca voi, dar nu trebuie sa acceptati rautatile lor la nesfarsit. Liberul vostru arbitru va da acest drept. Gasiti calea de a aduce pacea si linistea in viata voastra. Incercati sa intelegeti, sa iertati si sa va detasati.



Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu