Totalul afișărilor de pagină

21 ian. 2019

Furtul îngerilor și recuperarea lor...

Fiecare om are un anumit număr de îngeri sau ghizi spirituali care îl ajută în îndeplinirea misiunii sale pe acest Pământ. Rangul şi numărul acestora sunt determinate de meritele personale, de importanţa şi dificultatea misiunii personale. Există oameni care au zeci, sute, mii sau chiar milioane de îngeri, în funcţie de ceea ce au făcut ei pentru Lumină, Dumnezeu şi oameni. Numărul îngerilor personali determină puterea respectivei persoane, puterea de terapie, puterea de a determina lucrurile în sensul Luminii sau puterea de a face bine pe orice plan.
Există persoane care şi-au atins limita personală şi nu mai pot creşte din diverse motive şi totuşi ştiind importanţa îngerilor se transformă în hoţi de îngeri. Fără nici o apăsare pot spune că sunt preoţi, terapeuţi, maeştri Reiki sau radiestezişti care fură îngerii celorlalţi şi îi folosesc în interese proprii. Este o încălcare a Legilor Divine şi se plăteşte ca atare.
Lipsa îngerilor duce la scăderea puterii persoanei respective. Pentru terapeuţi, lipsa îngerilor face ca terapia să meargă mult mai greu. Pentru scriitori furtul sau legatul îngerului prin care scrie duce la lipsa inspiraţiei sau duce la o exprimare greoaie. Pentru artişti sau genii, este la fel, rămân goi şi lipsiţi de sclipire. În timpul unui atac psi, în lipsa îngerilor, refacerea este cu mult mai grea şi nu la fel de eficientă.
Este indicat şi mă refer aici la cei care au cunoaştere, să se verifice zilnic dacă au toţi îngerii, dacă sunt furaţi sau legaţi. Se întâmplă să fie legaţi sau, condiţionaţi să nu asculte sau să nu îl ajute pe. Cel căruia i-au fost trimişi de Divinitate. Dacă sunt furaţi trebuie văzut unde sunt, dacă sunt legaţi în cer, pe pământ sau în dimensiunile inferioare. Se poate face asta şi cu un pendul sau cu o ansă, folosind întrebări cu
răspunsuri DA şi NU.

O metodă eficientă este aceea de a trimite Lumină, direct de la Sursă, îngerilor furaţi sau afectaţi. Aceasta se face deschizând Sursa folosind CKR, SHK, HSZSN, DKM, GRUCE, iar de acolo se menţalâzează cum Lumina coboară peste îngerii furaţi sau legaţi oriunde ar fi ei în Univers condiţionând energia să dezlege, să cureţe, să anihileze şi să îndepărteze tot ce este făcut ca îngerii aceştia să nu fie liberi, să nu te mai poată ajuta şi să nu poată sta cu tine după cum a rânduit Dumnezeu. Se poate folosi şi algoritmul din tehnica radiestezică.
O altă metodă este aceea de a trimite Lumină la distanţă prin palme, mentalizând îngeriiîntre palme şi spunând mental: „Se anihilează toate legăturile, toate programele malefice, toţi algoritmii malefici şi toate condiţionările negative şi se eliberează îngerii mei primiţi prin Drept Divin de tot ce este făcut pentru a-i înrobi şi să se întoarcă la mine pentru a-şi îndeplini misiunea pentru care au fost trimişi de Dumnezeu. Amin.”
Există şi posibilitatea de a crea un spaţiu cu un algoritm ca cel de la tehnica Reiki şi care să fie trimis să cureţe fiecare înger în parte. Trebuie măsurată eficienţa spaţiului şi de câte astfel de spaţii este nevoie pentru a rezolva problema în totalitate.
Pentru cei care au cunoştinţe şi de Reiki şi de radiestezie există şi posibilitatea de a deschide dimensiunile către aceşti îngeri şi de a-i curăţa folosind Crucea de Lumină ca şi cum ar fi în faţa ta. Dimensiunile către îngeri se deschid cu CKR, SHK, HSZSN, iar de acolo lucrurile sunt simple. Se
foloseşte acelaşi algoritm ca cel de mai sus.

Se vizualizează îngerii păzitori, se urmăreşte mental unde sunt şi cum sunt legaţi. Se taie cu sabia sau cu o foarfecă de Lumină legăturile de pe ei. Iar pentru anihilarea condiţionărilor şi programelor negative se cere acces la Duhul Sfânt, iar Lumina ce coboară de Sus se îndreaptă către ei rostind mental algoritmul.
Se poate ţine post negru şi rugăciuni, iar pentru postul şi rugăciunea făcute se poate cere de la Dumnezeu, de la Maică sau de la lisus să elibereze îngerii furaţi şi să îi întoarcă.
-sursa-Constantin Gheorghiță – Terapia spirituală

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu