Totalul afișărilor de pagină

22 ian. 2019

Împământarea – teorie și metode...

Persoanele care „trăiesc în cap”,care se frământă,care sunt prinse în mintea și gândurile lor, care sunt stresate și nefericite, necesită împământare.
Împământarea aduce înapoi în momentul prezent.Ea oprește narațiunea grijilor,fricii, îndoielii,senzație de nesiguranță,regrete din trecut,anxietate față de viitor sau alte gânduri negative din minte și ajută „a fi, aici, acum”.
Împământarea aduce câmpurile de energie ale Sinelui Superior în aliniament cu câmpurile de energie fizică și corp.Legare la pământ este o conexiune multidimensională între identitatea universală și identitatea personală fizică aici pe Pământ. Este procesul, care pune în mișcare conștiința individuală și a materiei.
Dacă practicați împământarea în mod constant va avea loc sincronizarea sistemelor energetice ale corpului dumneavoastră,mentale,emoționale și fizice.Atunci când deveniți conectați la pământ veți deveni mai toleranți la stres fizic și emoțional.Vă veți mări capacitatea de a procesa în mod conștient informații, veți fi din ce în ce mai conștienți de propriile abilități intuitive naturale.
Împământarea readuce pacea și fericirea, recunoștință față de momentul prezent.
Practica împământării ajută la întoarcerea în corp(a nu trăi veșnic în frământări mentale).
Un călugăr budist făcea analogia cu un copac pentru a explica ce înseamnă „a trăi în minte”, am să încerc să redau pe scurt ce a vrut el să transmită.
Îmaginați-vă un copac a căror crengi și frunze sunt sub influența unui vânt feroce. Atunci când suntem blocați în gânduri și emoții neîntemeiate (în capul nostru),suntem precum aceste crengi și frunze în „bătaia” vântului.
Atunci când ne mutăm din mintea noastră în corpul nostru, în trunchiul solid, temerile sau de tristețea, sentimentul de panică și de griji sunt respinse, deoarece atunci când suntem conectați la pământ putem discerne că acestea sunt doar gândurile pe care noi le-am creat.
Împământarea efectuată prin Reiki elimină blocajele din picioare și aduce energie în această parte a corpului, ceea ce ajută și la echilibrarea minții.
Puteți încerca ce metode doriți pentru a vă împământa până veți găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru a vă ajuta să vă conectați la pământ și în prezent.
Vă puteți conecta la pământ oriunde, ori de câte ori aveți nevoie de împământare, în autobuz, în birou, la sala de sport, în apartament (indiferent la ce etaj locuiți). Cereți doar energie de împământare,închideți ochii și imaginați-vă picioarele fiind baza unui copac cu rădăcini care se extind în jos în pământ.
Ați putea să practicați respirația conștientă. Respirația conștientă este un mod simplu și ușor de a vă întoarce în corp și pentru a calma minte. Inspirați pe nas și urmăriți cum aerului ajunge în abdomen.Când expirați pe gură observați cum aerul face drumul înapoi, din abdomen spre gură și în afară. Se repetă de zece ori.
Puteți folosi o mantră cât timp practicați respirația conștientă.
De exemplu puteți crea propria mantra: pe inspirația profundă ați putea spune mental „inspir calm”, iar pe expirația profundă, zâmbind, ați putea spune mental „sunt și trăiesc în momentul prezent”. 
 Ați putea simplifica: „eu inspir, eu expir”.
Mantrele sunt foarte eficiente pentru a liniști mintea prin repetarea unor fraze simple, pozitive sau neutre.
Meditația zilnică este o altă metodă, care încetul cu încetul, va reduce mintea la tăcere.
Plimbările în natură,ajută la conectarea cu pământul concentrându-vă la ce este în jur (concentrându-vă la iarbă, copaci, gâze, veverițe, flori, plante, păsări, culori, sunete, vântul care suflă prin frunzele copacilor, ciripitul păsărilor, la plajă observați nisipul, pescărușii, valurile, stâncile)Extindeți-vă simțurile și fiți una cu natura.
Mergând vă puteți opri pentru un minut, închideți ochii și simțiți picioarele în legătură cu pământul și vă spuneți: „Eu (numele de botez) sunt conectat/ă cu pământul, cerul, copacii, florile, cu tot ce este în jurul meu”.
Simți energia extinzându-se în direcția corespunzătoare. Faceți acest lucru din nou, chiar înainte de sfârșitul plimbării.
Plimbările în natură aduc împământarea și un sentiment de pace și de liniște interioară.
Cristalele vibrează la frecvența pământului,astfel încât atunci când vor fi purtate schimbă vibrația de energie și ajută la eliminarea blocajelor.Hematitul sau turmalina neagră sunt cristale care ajută la împământare, dar puteți folosi orice cristal care vi se potrivește (nu fiți închiși în „reguli”, urmați-vă intuiția).
Cum știți că sunteți împământați?
Nu vă simțiți aerieni.Practicând zilnic împământarea gândurile negative dispar,nu intrați în panică, deveniți mai puțin stresați și mai fericiți. Vă veți simți mai puțin obosiți și vă veți bucura de liniște în minte, veți fi pozitivi.
Vă simțiți în siguranță.Pe nivel mental/emoțional,vă simți prezenți și în pace în momentul acum – indiferent cu ce vă confruntați.Mintea este liniștită, gândurile sunt senine și veți avea o stare de bine.
Dacă închideți ochii ați putea simți fie energia care vine în jos prin picioare sau în sus prin picioare. Direcția reprezintă dacă aveți nevoie de energia pământului sau dacă trebuie să eliberați ceva (energia de drenaj prin picioare).
Se simte ca și cum trage un magnet prin picioare.
Se poate simți,de asemenea,aceeași senzație, dar vine sau iese prin partea de sus a capului.
Senzația de energie ar putea fi simțiță în timp ce se face împământarea.
Secretul este de a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. Ceea ce funcționează pentru prietenii dvs. este posibil să nu rezoneze cu dvs.
https://uniuneaspirituala.blogspot.com/2017/01/impamantarea-teorie-si-metode.html
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu