Totalul afișărilor de pagină

25 ian. 2019

Dezlegarea legăturilor de magie făcute pe om...

Des întâlnite, sunt „firele” de energie ce leagă la propriu anumite structuri energetice ale corpului uman. Scopul lor este de a împiedica funcţionarea optimă a anumitor structuri, organe, câmpuri ale individului. Acest tip de legături pot fi făcute cu Lumină sau cu întuneric, în funcţie de energiile la care are acces agresorul. Pot fi făcute şi cu energie furată de Ia alte persoane sau chiar cu energie preluată din natură.
Simptomele acestui tip de atac psi sunt diferite în funcţie de nivelul la care este legat omul. Dacă victima este legată la nivelul capului atunci pot apărea dureri de cap, dureri în zona cerebelului – sunt legături ce au ca scop trecerea peste voinţa victimei sau, altfel spus, trecerea peste Liberul Arbitru. In cazul în care sunt legate „minţile” apare imposibilitatea gândirii coerente, imposibilitatea de. A învăţa, scade atenţia, intervine uitarea. Dacă există astfel de legături la nivelul gâtului apar problemele de comunicare, însoţite de dureri de gât şi de senzaţia de sufocare. La nivelul pieptului acestea se simt ca o ne pe piept sau senzaţie de durere în locul unde se afla tura, La nivelul plexului solar apar dureri de stomac, ri de ficat, dureri de splină, în funcţie de organul care este legat. Pe asemenea, dacă există legături la nivelul chakrei a IlI-a, acestea afectează câmpul de protecţie şi astfel apar loviturile frecvente (persoana se loveşte de uşă, de masă etc). Coborând mai jos, la nivelul abdomenului inferior, pot fi legate organele sexuale, trompele sau uterul, ceea ce duce la dureri de ovare, disfuncţii sexuale, infertilitate. La fel, tot la acest nivel se fac legături pentru a împiedica buna desfă şurare a vieţii sexuale dintre parteneri. La nivelul chakrei I, la bărbaţi apar problemele de testicule, dureri în timpul actului sexual, atât la bărbaţi cât şi la femei. In cazul legăturilor la picioare apar durerile de picioare, umflarea picioarelor sau chiar senzaţia de strânsoare în jurul picioarelor, sau impotenţă. Mai pot fi legate mâinile, degetele, ochii sau corzile vocale în funcţie de ceea ce doreşte agresorul să te împiedice să faci. Pot apărea chiar şi vânătăi în locul legat ca urmare a întreruperii fluxului de energie pe meridianele respective.
Este indicat să se măsoare nivelul la care este legat pacientul, la nivelul cărei chakre şi pe ce planuri sunt făcute: pe iubire, pe sex, pe sănătate, pe organe, pe comunicare etc.
Trebuie verificată energia cu care s-a creat legătura, dacă este Lumină sau întuneric. Legăturile create cu întuneric sunt uşor de dezlegat cu Lumină.
Problema apare însă la cele făcute cu Lumină, aici trebuie măsurată vibraţia legăturii. Acestea pot fi dezlegate doar cu Lumină de vibraţie superioară.
Pe energia legăturii se pot măsura toţi parametrii agresorului, cu condiţia să se verifice dacă nu s-a folosit de energia altei persoane pentru a ataca.
Dezlegarea legăturilor prin Reiki
Se folosesc simbolurile  RAMA şi HALU din Karuna Reiki. Se deactivează aceste legături la nivelul la pe
carecare este legat pacientul și pe chakra victima corespondentă. Aceste simboluri realizează conexiunea cu Arhanghelii Mihail şi Rafael, care lucrează foarte bine împreună în vindecări, curățări și protecții.
Aceştia pot fi rugaţi să taie şi să anihileze respectivele legături.
Activând palmele cu simboluri Reiki de vibraţie superioară, se pot simţi legăturile şi cu ajutorul palmelor.

Radiestezie
O metodă eficientă de este şi cea radiestezică, folosind Crucea de a Lumină, ceea ce funcționează foarte bine pentru legăturile făcute de țigani, de exemplu.
Se utilizează următorul algoritm: „Cu Lumina Duhului Sfânt ce curge prin palmele mele se taie şi se anihilează toate legăturile de magie de pe această persoană. Amin.”.
Se ridică mâna stângă spre cer, rugând Divinitatea să permită accesul la Duhul Sfânt. Prin această palmă se primeşte Lumina de Sus, iar prin cealaltă se emite Lumină în zona unde se află legătura, vizualizând cum aceasta se topeşte în Lumină şi dispare.

Mirul este iarăşi o formă de dezlegare în cazul legăturilor făcute cu întuneric. Se foloseşte făcând cruce cu mir pe fiecare chakră, pe ambele proiecţii. Nu pot spune că rezolvă problema 100%, dar suficient cât să permită posibilitatea de i la slujbe sau de a citi rugăciunile necesare.
O formă de curăţare de legături sau de magie în general este baia cu sare. Vezi articolul despre Duhurile Necurate.
Astfel de legături se desfac citind rugăciunea şi Acatistul Sfântului Ciprian. De asemenea, foarte eficiente sunt Slujbele de dezlegare şi Molitfele Sfântului Vasile cel Mare.
-sursa-Constantin Gheorghiță – Terapia spirituală
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu