Totalul afișărilor de pagină

18 ian. 2019

Meditaţie pentru a vă spori intuiţia...

Aşezaţi-vă într-un loc liniştit, unde nu riscați să fiți deranjați.
Staţi cu ambele picioare pe pământ şi liniștiți-vă mentalul.
Închideţi ochii și relaxaţi-vă.
Împământați-vă. Imaginaţi-vă cum vă cresc rădăcini din tălpi și pătrund strat după strat ajungând în centrul pământului.
Efectuați respiraţia pentru relaxarea corpului fizic: inspiraţi pe nas, apnee 7 secunde şi expiraţi uşor pe gură. Repetaţi conștient de 3 ori, apoi continuaţi să respiraţi inconştient, în acest mod, pe toată durata meditaţiei.
 Cereţi-i ego-ului dvs să se ridice pe umărul dvs stâng. Convingeţi-l (prin intenție) să înţeleagă că este doar un observator pe durata purificării.
Invocați prezența Îngerilor dvs, Entităților de lumină la care aveți acces, Ghizilor, etc., să vă însoţească acum în această meditaţie.
Cereţi Creatorului să vă trimită o rază protectoare de lumină albă. Așteptați câteva momente și vizualizați (puteți chiar vedea) o rază de lumină coborând din Univers, vă înconjoară într-o Lumină strălucire protectoare.
Acum puteți să vă expansionaţi intuiţia. Spuneţi mental: „Arhanghele Gabriel, te rog, te invoc și îți multumesc, vino la mine acum, să mă ajuţi în a mă deschide pentru a primi intuiţie şi ghidare”
Fiți siguri că Arhanghelul Gabriel va fi instantaneu, lângă dvs pentru a vă asista.
Imaginaţi-vă că staţi în faţa unui râu, a unei ape curgătoare. Apa este limpede, adâncă şi curge foarte repede. Îndreptaţi-vă privirea în direcţia curgerii apei şi priviţi în depărtare, vedeți o imensă lumină strălucitoare în locul spre care curge râul.
Cereţi Arhanghelului Gabriel să vă preia toate fricile, nesiguranţa,  îndoielile, grijile, indeciziile, sentimentele de vinovăție și incorectitudine, de blocare şi de neîncredere şi să le arunce în această apă.
Vizualizaţi-vă negativitatea cum vă iese din corp ca un lichid negru vâscos, greoi care se prelinge şi ajunge în râu și este dus departe de dvs. Apa care curge repede, spală negativitatea și ajunge în lumină ca să fie purificată şi transformată în energie pozitivă.
Când toate emoțiile negative dispar, simţiţi cum deveniţi din ce în ce mai uşori… mai uşori. Simţiţi-vă eliberaţi, simţiţi cum vă înălţaţi, cum vi se deschide mintea şi se expansionează în mediul din jur, simţiţi cum vi se extinde conştiinţa ca un balon, mărindu-se peste graniţele limitărilor dvs anterioare. Priviţi-o înconjurându-vă corpul fizic şi continuând să se extindă în afara Universului. Păstraţi-vă mintea liberă și cât de limpede puteţi faţă de gândurile ce pot interfera, apoi permiteţi-i cunoaşterii, adevărului şi înţelegerii să vă umple conştiinţa. Conștientizaţi, că zburaţi împreună cu Arhanghelul Gabriel într-o lumină albă strălucitoare. Simţiţi iluminarea percepţiei dvs. Urmaţi-l pe Arhanghelul Gabriel în lumină, din ce în ce mai sus, până când ajungeţi împreună într-o cameră albă, pură, strălucitoare.
Staţi în faţa Arhanghelui Gabriel şi cereţi-i să vă ilumineze al treilea ochi cu lumina intuiţiei de culoare indigo şi purpurie. Vizualizaţi cum lumina iese din centrul inimii lui și vă intră în cel de-al treilea ochi. Simţiţi puterea acestei lumini și simțiți cum este absorbită. Stați în această stare până când simțiți că aţi primit destul.
Vizualizaţi apoi cum Arhanghelul Gabriel se întoarce şi se îndreaptă spre un hol lung și alb. Urmaţi-l de-a lungul holului! La capătul holului este o uşă pe care este prinsă o plăcuță pe care scrie: „Uşa de trecere spre Sinele meu cel mai Înalt.” Când sunteţi pregătiţi, deschideţi această uşă, intrați în cameră şi vă vedeți Sinele Superior, o fiinţă pefectă radiantă. Salutaţi-vă Sinele Superior!
Cereţi Sinelui Superior să vă ajute să vă dezvoltați intuiţia. Arhanghelui Gabriel cereţi-i asistenţă şi întărirea conectării cu Sinele dvs Superior. Vizualizaţi cum Arhanghelul Gabriel vă înconjoară pe amândoi, pe dvs și pe Sinele dvs Superior într-un ovoid de lumină arămie care vă transmite energie de interacţiune şi comunicare. Simţiţi cum din centrul inimii dvs se formează o legătură cu Sinele dvs Superior, care se extinde şi se fortifică. Conștientizați conexiunea cu Sinele dvs Superior și știți că sunteți mai intuitivi, că percepțiile vă sunt mai clare 
Îi puteți pune Sinelui Superior, orice întrebare și veți primi un răspuns pe care îl veți simți în interiorul dvs. Aşteptaţi oricât este nevoie. Aveți încredere și nu uitați să îi mulțumiți pentru conexiunea permanentă care face parte acum din viața dvs.
Reveniţi şi urmaţi-l pe Arhanghelul Gabriel, ieșiți din cameră, închideți ușa, treceți prin lungul hol alb, ajungeți în camera albă, pură, strălucitoare. Luaţi-l de mână pe Arhanghelul Gabriel coborâţi în zbor în jos spre râu. În Vă simţiţi în siguranţă! Voi sunteţi dornici să vă treziţi cu acest nou simţ, emoţionaţi să vedeţi cum va deveni parte din viaţa voastră.
Mulţumiţi Arhanghelului Gabriel şi cereţi-i să vă protejeze de gândurile şi de sentimentele negative care vă pot bloca primirea mesajelor intuitive. Mulţumiţi și Ghizilor Spirituali, Îngerilor, Ființelor de Lumină pentru ajutorul acordat în această călătorie.
Reveniți treptat la starea obișnuită de conștiință. Împământați-vă imaginându-vă că vă cresc rădăcini din tălpile picioarelor în Mama Pământ şi respiraţi adânc şi rar.
Rămâneți liniștiți cât simțiți nevoia apoi deschideţi ochii, mișcați-vă ușor și vă puteți continua activitatea obișnuită.

Reamintiţi-vă, Sinele Superior este auzit în lipsa gândurilor!
-sursa- http://uniuneaspirituala.blogspot.com/
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu