Totalul afișărilor de pagină

18 iun. 2021

Acestea sunt cele 3 cauze reale ale tuturor bolilor… iata ce trebuie sa faceti!...


 Samanismul este o practica in care un individ poate ajunge la stari modificate ale constiintei, permitandu-i-se astfel sa perceapa lumea spiritului si sa-si canalizeze toate energiile in aceasta lume. Asadar, samanii traiesc intr-o stare de constientizare sporita. Pentru a canaliza aceasta constiinta, ei vor intra adesea intr-o stare de transa, atunci cand acestia practica ritualurile vindecarii si divinatiei.

In timp ce samanul recunoaste ca exista rani ale corpului, cum ar fi vanataile, ranile, taieturile si oasele rupte, ei vad in mod diferit bolile grave, interne. Astfel, samanii considera ca bolile precum cancerul, bolile de inima, hepatita si scleroza multipla sunt tratate de catre medicina moderna doar ca si efecte, uitandu-se cauzele lor principale.

Un saman crede ca adevarata cauza care se afla in spatele bolii se gaseste in “taramurile invizibile”, de acolo ea afectandu-ne. Tratarea bolii pe plan fizic nu va realiza adevarata vindecare, deoarece cauza va ramane. Aceste cauze sunt starile negative interne, create ca raspuns la experientele traumatice sau negative ale vietii.

Iata care sunt cele 3 cauze principale ale bolilor, conform samanismului:

1) Lipsa de armonie

 

Cand pierdem legatura cu viata sau nu intelegem sensul vietii, experimentam o stare de dizarmonie. Luati, de exemplu, un cuplu in varsta. Ei traiesc impreuna o casnicie lunga, fericita, cand brusc unul dintre ei moare. Supravietuitorul poate intra intr-o stare de criza si, in timp scurt de la moartea partenerului, este apoi diagnosticat cu o afectiune medicala grava, cum ar fi cancerul, de exemplu.

Dizarmonia poate fi simtita ca raspuns la multe situatii din viata, cum ar fi pierderea locului de munca, pierderea unei persoane iubite sau orice alta situatie grea. Aceasta afecteaza, la randul nostru, matricea noastra energetica interna, care ne lasa vulnerabili la boli.

2) Frica

Frica diminueaza capacitatea sistemului imunitar, ceea ce inseamna ca cineva care actioneaza in frica este extrem de vulnerabil la boli. Desi un anumit nivel mic de frica este un lucru sanatos, protejandu-va de pericole, ea devine o forta negativa atunci cand va domina viata.

Frica si lipsa armoniei sunt adesea interconectate; frica si anxietatea produc dizarmonie. Pe cealalta parte a ecuatiei, dizarmonia genereaza frica. Cand aceste doua aspecte lucreaza impreuna, rezulta un dublu impact asupra sistemului imunitar al organismului si asupra matricei energetice, ceea ce inseamna ca boala este inevitabila. Paracelsus, un medic renascentist, a fost citat cu aproape 500 de ani in urma spunand: “Frica de boala este mai periculoasa decat boala insasi”.

 

3) Pierderea sufletului

Dintre cele trei cauze principale, samanismul crede ca pierderea sufletului este cea mai periculoasa. Conceptul de pierdere a sufletului implica faptul ca o persoana a suferit o ranire grava a inimii sale interioare. Aceasta inima interioara este esenta unei persoane; o rana care provoaca pierderea sufletului este rezultatul fragmentarii acestei esente.

Exista nenumarate cauze potentiale de pierdere a sufletului, cum ar fi divortul, violul, un accident de masina traumatic sau o vatamare grava. Soldatii care s-au dus la razboi au un risc ridicat de a se intoarce cu sufletul pierdut. Pierderea sufletului este usor de recunoscut daca sunteti constienti de semne ca: incapacitate de a lua decizii, distanta emotionala, lipsa de bucurie, diverse vicii, incapacitate de a simti dragostea sau de a primi dragoste de la altcineva, lipsa de initiativa sau de entuziasm, memorie blocata, depresia cronica, tendinte sinucigase.

Ce putem face pentru a depasi aceste situatii?

Cea mai importanta problema pe care trebuie sa ne concentram este pierderea puterii de a ne proteja de intrusi, ca de exemplu virusii sau gandurile negative. A doua problema importanta este incapacitatea de a scapa de acesti intrusi atunci cand ei sunt prezenti. De aceea, pentru a remedia aceste doua probleme trebuie sa faceti urmatorul exercitiu mental: vedeti intrusii (virusii, gandurile negative) in acelasi mod in care ar trebui sa vizualizati o sageata. Trebuie sa ii recunoasteti si sa constientizati faptul ca ei nu apartin acolo si astfel sa-i scoateti din corpul vostru.

Gasiti-va propriul echilibru, gasiti-va propriul curaj si gasiti-va propriul adevar.

-sursa-https://www.almeea.ro/ 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu