Totalul afișărilor de pagină

23 iun. 2021

Un Lucrător în Lumină...


 

Un Lucrător în Lumină se înclină într-un gest plin de Iubire și Modestie în fața propriei sale Conștiințe și îndrăznește cu tot Curajul să o privească și să o arate lumii exterioare. Oricât de mult nu dorește să se identifice cu ea, când conștientizează Adevărul, își trăiește Conștiința cu fiecare celulă din corp.
Un Lucrător în Lumină trăiește într-o continuă inspirație și știe că nu este niciodată complet și că Dumnezeu îi expansionează continuu Conștiința. Nu există nici un Sens finit și Iubirea este însăși Sensul.
Un Lucrător în Lumină se află în prima linie a procesului de Ascensiune, gata să „moară” cu Iubire în întuneric, pentru a arăta că Lumina nu are nici o teamă sau rezistență la el.
Un Lucrător în Lumină îmbrățișează întunericul și inconștiența oamenilor și permite ca Lumina și Iubirea lui să strălucească în toată splendoarea lor, fără nicio urmă de frică sau ură.
Un Lucrător în Lumină cunoaște întotdeauna Adevărul și trăiește fiecare respirație în conformitate cu el. Pentru Iubire, pentru Dumnezeu, pentru Divinitate.
Un Lucrător în Lumină lucrează cu Universul și se vede pe sine ca ceea ce este, la fel de mult sau puțin ca orice altceva.
Un Lucrător în Lumină este un Suflet care a ales în mod conștient să asiste în procesul Ascensiunii și alege în fiecare zi să stea în plinătatea Luminii sale și să nu răspândească nimic altceva decât Iubire și Adevăr.
Astăzi, vreau să vă inspir să luați o decizie de a trăi cu adevărat și pe deplin lucrarea voastră în Lumină.
Fiți Lucrătorul în Lumină ce ați fost meniți să fiți și împreună, în Iubire, Răbdare și Conștiință, să conducem omenirea Acasă.
Sananda – Cu toată Iubirea și Lumina mea,
Traducere: NoRo

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu