Totalul afișărilor de pagină

28 iun. 2021

Cunoști prietenia spirituală?...


 

Cu toții avem nevoie la un moment dat de prieteni care să ne susțină mental, emotional dar și spiritual, prietenii care nu se bazează pe egoism, invidie și bârfă, prietenii care nu depind de timpul, spațiul, iubirea, aprobarea sau validarea noastră șau care ne trag în jos; ci pe a primi sprijin și a oferi, care se hrănesc reciproc și își doresc doar binele celuilalt!
Prietenia spirituală este o comuniune, este o prietenie intre oameni cu noblețe spirituală având afinități bazate pe virtuți.
Prietenii spirituali au cea mai durabilă prietenie pentru că se modelează și corectează reciproc luând și dezvoltând unii de la ceilalți trăsături, calități și tot ceea ce consideră că este mai bun pentru a se desăvârși.
Prietenii spirituali nu manipulează si nici nu se lasă manipulați. Nu înșală dar nici nu se lasă înșelați șau afectați de negativitate iar dacă totuși se întâmplă este pentru un timp foarte scurt.
Prietenii spirituali îi acceptă pe toti oamenii așa cum sunt, nu se superiorizează dar nici nu inferiorizează pe nimeni, crede in ceilalți și îi tratează constant cu respect, bunătate, toleranță și iubire indiferent de circumstanțe.
Prietenii spirituali sunt cei care te ascultă când ești încărcat emoțional fără a îți cere sau impune ceva, sunt acolo pentru a te ușura, ridica moral si vibrational.
Prietenii spirituali iti arată noi posibilități si oportunități dacă ai apelat vreodată la sfatul sau ajutorul lor, însă alegerea deciziei ți-o lasă intotdeauna ție! Ei niciodată nu vor intra cu bocancii în viața ta impunând și dictăndu-ți un alt mod de a gândi a trăi sau a face lucrurile.
Prietenii spirituali își găsesc plăcerea atât în acțiunile proprii cât și a celorlalți, găsind plăcute noblețea spirituală și calitățile celuilalt, fiind prieteni pentru ceea ce ei in sine cu adevărat sunt, și nicidecum pentru poziția socială, numele, casa, mașina, și banii pe care îi dețin.
Prietenii spirituali sunt rari dar foarte prețioși, sunt împrăștiați peste tot dar nu ai cum să îi recunoști atât timp cât tu nici pe tine însuți nu te cunoști!-Sursa : Daniela Hell-
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din Suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu