Totalul afișărilor de pagină

25 iun. 2021

Eşti impregnat cu aceste informaţii sau programe...


 

”Fiecare boală are o cauză spirituală determinată. Boala survine atunci când sunt adunate prea multe energii negative, prea multe supărări și programe introduse în om. Primeşti informaţii prin piele, gură, nas, ureche, ochi, practic prin tot corpul tău fizic. Informaţiile intră, sunt energie deci energia este pretutindeni. Şi aceste informaţii pot fi: ştiri de la televizor, poveşti spuse de oameni, gânduri, vorbe ale celor apropiaţi, mâncarea pe care o mănânci, apa pe care o bei etc. Dacă tu le dai voie, și asta prin simplul fapt că aprobi pe cineva, sau ţi-e teamă ca să nu fie aşa, sau te enervezi când părinţii îţi spun că eşti bun de nimic etc, toate astea semnifică simplul fapt că ai permis acestor informaţii, acestei energii să pătrundă în tine. Când ai făcut asta, au ajuns deja în câmpul tău energetic și câmpul emoţional. Gata! Eşti impregnat cu aceste informaţii sau programe, oricum le-ai spune.
Poţi să le înlături, prin duș, iar atunci când te speli să spui: „orice informaţie, energie, orice cuvânt, gând sau emoţie care vin din alte părţi și care îmi îngreunează viaţa, să fie şterse și duse în lumină, acolo unde doreşte Dumnezeu. Amin!”. În timp ce te speli, spui de 3 ori această afirmaţie și îţi imaginezi cum informaţiile acelea (energia aceea) pleacă din tine odată cu apă ce te curăță.
Mai poţi să le înlături prin diferite tehnici, Reiki, meditaţie, Theta Healing etc.
Sau pur și simplu, înainte să adormi spui aşa: „orice informaţie, energie, orice cuvânt, gând sau emoţie care vin din alte părţi și care îmi perturbă viaţa, corpul fizic, emoţional, mental și astral, se şterg acum din corpul meu fizic, mental, emoţional și astral și sunt duse în lumină, acolo unde este nevoie de ele, Amin!”.
Sunt situaţii în care va trebui să treci prin ele și să le dai voie să curgă prin tine, ca boala să apară. Ştiu că pare greu de crezut și poate vei fi una din acele persoane care va striga că e nedrept, dar nu vei ştii niciodată ce e drept sau nedrept pentru tine atâta timp cât nu te cunoşti și eşti ca un robot programat.
Uneori, bolile vin ca să te înveţe. Dacă ai da atenţie mai mare corpului tău, fii convins/ă ca nu te-ai îmbolnăvi. Dacă, în fiecare zi ţi-ai asculta corpul, ai mânca atunci când ţi-e foame, ai dormi când ţi-e somn, ai face duş sau baie în fiecare zi, te-ai curăţa și ai începe să te cunoşti pe tine însuţi fără să-ţi mai fie frică de ceea ce spun ceilalţi sau cum vor reacţiona, atunci nu ar trebui să-ţi faci griji, căci boala te-ar ocoli.”
Fragment din cartea „Învățături holistice pentru o viață conștientă.

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu