Totalul afișărilor de pagină

1 iun. 2021

În luna iunie...


 

În luna iunie celor care simt că lumea/ viața lor este un rai Lumina li se va părea și mai strălucitoare, iar în celor care simt că lumea/ viața lor este un iad întunericul li se va părea și mai dens.
Abia în luna august va avea loc o schimbare semnificativă, la modul vizibil.
La ce mă refer? Acum Lumina este „ascunsă” în interiorul fiecărui corp uman, în timp ce întunericul este extrem de vizibil în exterior. În august lucrurile se vor schimba, iar Lumina va furniza umanității nu una, ci mai multe ferestre de oportunitate. Ce înseamnă asta? Nu știu exact, dar pot să presupun că o astfel de oportunitate poate să însemne, spre exemplu, un gen de triumf/ câștig de cauză obținut în chestiuni de importanță majoră pentru umanitate, ceea ne poate ajută să ne recuperăm Suveranitatea ca și colectiv.
Tot ce știu este că până în luna august vor fi uriașe ferestre de oportunitate pentru umanitate. Acestea deja au început deja să se manifeste și vom beneficia de noi și noi ferestre de oportunitate până în septembrie, dar ideea este că din august ele vor fi foarte vizibile.
Până acum a părut că lucrurille nu merg deloc în beneficiul umanității, părea că suntem sub asaltul a noi și noi valuri de întuneric, însă acest lucru se va schimba în curând. Este ca și cum primele șase luni ale anului și ultimele șase luni ale anului ar fi doi ani complet diferiți din punct de vedere energetic - așa de diferite sunt energiile. E ca și cum am avea anul 2021A și anul 2021B – în primul an este multă inconștiență și mult întuneric, în cel de-al doilea este multă conștiență și multă Lumină la nivel colectiv. Din luna iulie va fi o energie complet diferită și de aceea începând din august ferestrele de oportunitate vor fi mult mai vizibile.
Și luna septembrie va fi una fenomenală, pentru că ne va da o idee despre cum va arăta anul 2023.
Eu am spus de ceva timp că anul 2023 va fi „un an de Aur” pentru umanitate, pentru că o mulțime de tehnologii de vibrație înaltă vor fi scoase pe piață și vor putea fi folosite de oameni. Cel mai probabil voi știți că există tehnologii extrem de avansate care au fost ascunse umanității pentru mult timp, însă în 2023 vor fi prezentate public. Printre aceste tehnologii se numără cele care opresc îmbătrânirea, cele care vizează extinderea semnificativă a duratei vieții umane, cele ce vizează vindecarea cu energii, energia liberă, etc.
Așadar, în septembrie umanitatea va fi scăldată în energii asemănătoare cu cele ale anului 2023 și de modul în care reacționează/ răspund oamenii, ca și colectiv, de alegerile făcute la nivel colectiv în acea lună, depinde ce se va întâmpla în octombrie, noiembrie și decembrie. (Kerry K.)
Sursa: Mihaela Dan
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu