Totalul afișărilor de pagină

27 iun. 2021

Telepatia...


 
Telepatia este o formă de percepţie extrasenzorială, un fenomen psihic ce are loc între două minţi, care îşi transmit gânduri, dar şi emoţii, imagini, sentimente, senzaţii. Procesul de transfer al gândurilor de la o minte la alta a reprezentat întotdeauna un subiect controversat, dar intens studiat, în special în spatele ușilor închise.
Exerciții simple de TELEPATIE
Cum telepatia este accesibilă tuturor, chiar dacă nu controlat, vă propun să încercați câteva exerciții simple, pentru amuzamentul vostru:
Exercitiul 1: Antrenarea telepatiei. Încercați să transmiteți un desen, dar care să fie o formă geometrică. Desenați-l singur, într-o cameră, în timp ce în cealaltă se fie cel căruia doriți să îl transmiteți. Apoi rugați-vă prietenul să ghicească ce ați desenat.
Exercitiul 2: Întâlnirea telepatică. Insistați la un cunoscut să vă apeleze mental la orice moment al zilei. Va trebui să aibă la el o fotografie cu dumneavoastră și să o privească intens. Apoi el să noteze când a efectuat apelul. Când dumneavoastră vă veți gândi la el în acea zi, să vă notați ora. Apoi comparați rezultatele.
Exercitiul 3: Semnalul invizibil. Când vă aflați în metrou, în autobuz sau într-un loc cu multă lume, așezat pe un scaun, cereți-i, în mod telepatic, unei personae aflată în apropierea dumneavoastră să se întoarcă. Puteți chiar să-I copiați și poziția pentru a fi mai receptive. Sunt destul de multe persoane, care reacționează la astfel de stimuli.-MagnaNews

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu