Totalul afișărilor de pagină

24 iun. 2021

Mesaj de la Arhanghelul Chamuel...


 

Chamuel vine sa te ajute daca iti cauti sufletul cu care sa ai o legatura spirituala. Daca tanjesti dupa iubire el vine acum sa te ajute sa afli ce e iubirea adevarata si nu o iubire din disperare sau nevoie.
El iti aduce pace si liniste in suflet si cand faci alegerile potrivite in iubire simti aceasta pace si liniste in adancul sufletul tau. El vine sa te ajute atunci cand simti ca te-ai ratacit, cand nu mai ai speranta, cand totul pare ca nu are sens sau ca nu se intampla nimic.
El te readuce in sufletul tau si te ajuta sa iti gasesti pacea si linistea. Iubirea ESTE deja in viata ta, nu o mai cauta in exterior. Cel care este menit pentru tine te va gasi el fara a-l cauta tu cu disperare.
Accepta ceea ce se intampla acum, hraneste-te cu relatii frumoase, cu ganduri pozitive si ai incredere TOTALA in INGERI .
Ei vor stii cand de fapt esti pregatit(a) pentru o relatie SPIRITUALA. Pentru ca acum o relatie care te implineste nu poate fi decat una spirituala pentru ca tu esti o persoana spirituala. O sa simti prezenta Arhanghelului Chamuel prin fluturi in stomac sau furnicaturi placute in corp.

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com


 

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu