Totalul afișărilor de pagină

14 iun. 2021

Permiteti celorlalti oameni sa fie cine sunt...


 

Sunt miliarde de oameni pe planetă și fiecare dintre aceștia are propriul său nivel de vibrație. Dacă tu te concentrezi pe propria evoluție spirituală și nu pe trezirea altora, e în regulă; dacă încerci să-i trezești pe alții o să suferi.
Nu putem trezi spiritual pe nimeni, nu noi decidem dacă și când are loc trezirea spirituală a altuia. Lăsați oamenii în pace, permiteți-le să-și parcurgă propria Călătorie în ritmul lor, să rămână adormiți din punct de vedere spiritual sau să se trezească, după cum alege sufletul lor! Fiecare om are liber arbitru; respectați-le liberul arbitru, permiteți-le să aleagă singuri dacă și când se trezesc spiritual.
Nu e nimeni obligat să meargă pe Calea pe care mergeți voi și nici să avanseze în ritmul în care avansați voi. Și nici voi nu sunteți obligați să mergeți pe calea altora. Poate că nu e ușor de acceptat asta, dacă e vorba de oameni apropiați, dar asta este...
De ce ar fi obligați alți oameni să meargă pe Calea voastră, dacă ei nu vor asta? Poate că ei sunt mulțumiți așa cum trăiesc acum; nu sunt interesați să fie unde sunteți voi.
Permiteți celorlalți oameni să fie cine sunt, la nivelul la care sunt. Permiteți-le să creadă ceea ce cred, să facă ceea ce vor să facă. Este alegerea lor.
Stați ancorați în adevărul vostru, trăiți-vă adevărul și permiteți-le și celorlalți să trăiască așa cum vor ei, nu mai insistați să îi treziți pe alții, nu mai încercați să îi schimbați pe alții, fiindcă nu e treaba voastră asta. Oamenii se trezesc atunci când alege sufletul lor să se trezească, nu atunci când vreți voi. (Lorie Ladd) 
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com


 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu