Totalul afișărilor de pagină

4 iun. 2021

Au loc treziri masive...


Au loc treziri masive in aceste momente, acesta este unul dintre momentele de aur din 2012 până în prezent.
Dedicați-va pentru toți, deveniți Una cu tot pentru că sunteți un întreg. Sunteți o plasma care nu este despărțită, sunteți o energie care curge continuu, sunteți schimbarea împreună, ascensiunea voastră în voi, pentru întreg. Sunteți miracolul de pe pământ.
Eliberati-va de furiile trecutului, acum este moment vostru, eliberați tot prin intentie, sunteți ajutați de aceste energii benefice care curg peste voi integrandu-se în ființa care sunteți. Energiile iubirii necondiționate. Energiile vieții, energii Sacre ce va sunt oferite de Sursa Primordială pentru ascensiune. Energiile acestea au început să vă curețe tot ce a mai rămas impur in voi iar împotrivirea va stagna evoluția însă în momentele de conștientizare ale acestor energii veți începe să lucrați într-un tot așa cum sunteți pentru a parcurge drumul vindecării voastre pe mai departe deoarece drumul vostru este acum și aici lumina vieții și a iubirii neconditionate, va îmbrățișează cu toate darurile sale și cu toate abilitățile pe care le aveți, trezindu-va la noul vostru sens, sensul Adevărului ce curge prin voi și pe care îl aveți în inima voastră. Una sunteți. Una suntem. 
Privește în ființa ta OM perfect, privește în ființa ta și eliberează-te de iluzie, eliberează-te acum și aici de trecut, detaseaza-te acum și aici de trecut, menține clipa ta Vie, menține momentul tău Viu. Parcurge aceasta etapă a vindecării tale profunde cu încredere în tot ceea ce ești.
Permite acestor minunate energii să îți străbată întreaga structură ADN pentru a vindeca tot ceea ce a rămas impur pe linia ta genetica. Acum este momentul. Permite energiilor să te ajute in vindecare.
Minunatele energii regenerabile, aceste energii benefice care scalda acum întregul pământ curăță toate câte au fost adunate în zeci de ani in jurul tău, toate care erau o bAariera de netrecut, toate zidurile se sfărâmă in aceste momente iar tu renaști din tine, te bucuri de ceea ce ești tu Esență Divină.
Străbate energiile una cu întregul și nedespărțit de univers și astfel vei primi tot ceea ce îți aparține de drept divin, abilitățile care te reprezintă încă de la începuturile tale, în evoluție și ascensiune. Ele se vor reintegra în ființa ta acum și aici în aceste zile minunate ale energiilor benefice.
Împreună suntem un întreg și întregul in Doamne este. Nedespărțiți de întreg iar întregul nedespărțit de Doamne este. Împreună prin toate câte au existat, exista și vor exista in Doamne sunt. Ne bucuram de viață pe acest minunat Pământ planeta Vie ce dansează un vals sublim, în Spirala Vieții în toate planurile sale existențiale, în copacul vieții în SURSĂ.
Spirala vieții este activa în voi, în ea creșteți acum și aici realizandu-va conexiunea voastră cu întregul.
Spirala vieții, energia sacră sunteți Acum și Aici scăldați de lumina care va ajuta să fiți voi Adevărul.
Va îmbrățișăm cu toată inima, va iubim necondiționat și împreună cu voi, suntem Divinul.
Mihaela Malic canalizare Dragonii din Atomul Divin SURSĂ Primordială.
 
 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com


 iTI TRANSMIT DIN SUFLET lUMINA SI iUBIRE.

GABRIELLA.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu