Totalul afișărilor de pagină

30 aug. 2021

Actualizările se produc in ADN-ul nostru....


 

Suntem cetățeni ai unei întregi galaxii, a întregului cosmos iar, dacă galaxia noastră, este schimbată într-o frecventa mai puternică, atunci, este rezonabil să înțelegem că, această „renaștere” vine cu înălțare spirituală, conștientizare mentală mai mare, conexiuni emoționale mai puternice și un corp fizic mai puternic.
„Dansăm” după ritmurile Soarelui, Lunii, planetelor, stelelor, cometelor și toată „producția de teatru cosmic”.
Toate aceste „LUMINI” pot fi amețitoare, epuizante, palpitante către inimă și dureroase pentru articulații și mușchi. În acest „Acum” diferit, nu putem continua să gândim, să simțim și să acționăm după ceea ce a fost perceput, ca „normal”.
Acest spațiu / timp este un „nou normal”, dar totuși, anunțat de bătrânii strămoși care ne învață.
Chiar înainte ca planetele să retrogradeze, chiar înainte ca acestea să se mute, în mișcare directă și cu câteva zile înainte de Lună Nouă sau Plină, pentru câteva zile după aceea, există creșteri ale energiei care trimit ritmuri de vibrație specifice prin galaxie, bineînțeles, și pe planeta noastră .
Actualizările se produc in ADN-ul nostru.
Cosmosul nu încetează niciodată să danseze, planetele își continuă mișcările ritmice înainte și înapoi, soarele pulsează, obiectele traversează cerul și eliberează valuri de particule în magnetosfera planetară. Totul este prin ARANJAMENT DIVIN.
-Magdalena D.R.
-Traducerea : Valentina Ionescu

Pentru  initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu