Totalul afișărilor de pagină

20 aug. 2021

SEMINȚELE GÂNDURILOR NOASTRE...


Cu toții avem gânduri bune, vesele, bogate și, din când în când, mai puțin vesele, uneori triste, adesea furioase, plictisitoare
Acestea sunt semințe pe care le udăm fie pozitive, fie negative, în mod conștient sau nu.
În funcție de modul în care hrănim aceste semințe, vom depinde de bucuria sau tristețea noastră. Aceste semințe au fost în noi de la începutul vieții noastre, cum au fost hrănite? Ce mâncare le-a fost adusă?
Iubire sau frustrare?
Viață în mișcare sau non-viață?
Ca adulți, continuăm să căutăm să le germinăm cu aceste condiționări, sau ne luăm timp pentru a verifica ce spun părinții noștri?
Pentru a ne curăța grădina interioară?
Dacă plantăm semințe moarte sau putrede în grădina noastră, ce intenționăm să recoltăm?
Grădina noastră nu va fi niciodată frumoasă sau fertilă. Dacă ne udăm semințele cu produse toxice, putem aștepta florile frumoase, acestea nu vor crește niciodată.
Suntem sau nu această grădină întreținută.
Avem în noi acele semințe de viață care sunt gândurile noastre, pe măsură ce plantăm în grădina noastră intima?
Realizând că suntem creatorii gândurilor noastre, vom alege, cel mai fertil îngrășământ, iubirea de sine, astfel încât flori frumoase să înflorească în viața noastră.
Să ne udăm semințele cu dragoste, bucurie, starea noastră sufletească se va schimba și grădina noastră interioară ne va răsplăti, dându-ne abundență în toate domeniile.
Grădina noastră, în care se află sufletul și inima noastră, să devină o oază de pace, de dulceață, semănând în fiecare vânt gândurile fericirii, echilibrului, dorinței de a fi viu și viu.
Monique D.
-Traducerea : Valentina Ionescu

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu