Totalul afișărilor de pagină

6 aug. 2021

IUBESTE, UN ÎNGER PE PĂMÂNT...


 

Pentru a îndrăzni să iubești un înger pe Pământ, trebuie să fii dispus să întorci tot ceea ce am crezut vreodată că este iubire.
Un înger de pe Pământ te va dori alături de el ca un complice, ca un partener și un iubit cu care împarte trei vieți. A ta, a ei și a celui pe care îl vei construi împreună.
Nu vei ajunge niciodată pe deplin în centrul inimii ei, deoarece acel loc îi aparține doar ei.
Un înger de pe Pământ, nu se va dărui niciodată complet unei alte persoane, deoarece știe că adevărata sa esență, este doar a lui.
Un înger de pe Pământ nu își va pierde niciodată identitatea sau se va preface că este cine nu este în schimbul iubirii.
El poartă în el, secretele vântului nopții, misterul lunii în ochi și ritmul pământului în inima sa ...
Cum ar putea să vrea să fie altcineva dacă deja este totul?
Dacă un om nu poate vedea eternitatea în zâmbetul unui înger de pe Pământ, nu va putea niciodată să înțeleagă pe deplin, imensitatea iubirii sale.
Iubirea unui înger pe Pământ, îți va zgudui lumea, te va dezbrăca de ani de concepții greșite și te va face să te lupți cu ceea ce se află adânc în tine.
Te va face să te uiți cu ochii in oglinzii, pentru a descoperi ce vede ea când se uită la tine.
Te va face să dansezi, pe sunetul celei mai vechi melodii din lume, te va face să-ti amintiți, că nu este prima dată, când dansezi acei pași impreuna și că nu este prima viață în care, o găsesti si va regasiti.
Iubind un înger pe Pământ, îți va deschide ușa misterelor pe care nu ți le-ai imaginat niciodată, dar, pe care ai sperat întotdeauna să le descoperi.
Când un înger de pe Pământ te iubește, știi ce este încrederea deplină. El nu te va minți niciodată.
Nu te va înșela, pentru că ar fi ca și cum ar înșela și minți sufletul său.
Dacă unul dintre noi te iubește, te poți simți norocos pentru că nu există nimic mai curat, gol și cinstit, decât dragostea unui înger pe Pământ.
Dar, ne așteptăm la același lucru. Minciunile, înșelăciunea, trădarea ... vor ucide fiecare sentiment, pe care le-ar putea avea pentru tine.
Vom suferi și vom simți dureri profunde, dar știm să ne vindecăm și să mergem mai departe.
Dacă iubești un înger întrupat, vei fi ales să-ți împărti viața cu o persoană liberă care, din libertatea sa, își va împărtăși lumea cu tine.
Știind că ești iubit în această lume, din ce în ce mai singura, este un dar, de care trebuie să avem grijă și să fim recunoscători, pentru că nu este destinat tuturor.
Și tu, înger pe Pământ, dacă ai ajuns într-un moment, din viața ta, în care ești pregatit, să-ți împărtășești drumul cu cineva, nu ascunde niciodată cine, ești de persoana pe care o iubești.
Arată-ți sufletul, lasă-ți magia să curgă și spune-i cine ești din prima clipă. Abia atunci veți ști că ceea ce creezi, este real.
Dacă te iubește, trebuie să te iubească întreg. Cu toată viața, cu toată magia, cu toate visele. Cu toate misterele inimii tale de înger
--Somos Uno
--Traducerea : Valentina Ionescu

 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com


 

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu