Totalul afișărilor de pagină

16 aug. 2021

CUM VA FI IN VIITOR...


„Veți asista la o diviziune din ce în ce mai evidentă între cei care trăiesc în armonie cu ființa lor primordială cu natura și viața și cei care sunt complet la mila unui sentiment colectiv de incertitudine, haos și frică.
Această diviziune va crește până la punctul în care va fi o presiune care vă va pune la încercare și totuși veti rezista. Nu lăsați frica să vă invadeze, lăsați-o să plece: sunteți protejați, sunteți ajutați, credeți doar.
Din această tensiune, din această exasperare la care va fi condusă rasa umană, rebeliunile vor începe să izbucnească peste tot, Natura însăși va începe să se răzvrătească și să vibreze în Legea sa.
Se va întâmpla un moment de mare tensiune, dar cu cât ești mai treaz și conștient, cu atât vei fi mai puternic. 
Ei te vor induce, te vor înțepa să creezi nesiguranță și teamă în tine, dar tu nu vei cădea în această capcană.
Rămâi ascuns, în pace cu conștiința ta cu rețeaua ta de lumină, nu face parte din ceea ce se va întâmpla, doar să fii conștient și puternic în esența ta, nu poți face mai mult ...
Până când acea parte a umanității care trăiește la mila acestui clopot mediatic, care o conduce la un comportament departe de viață în sine nu reacționează puternic și este starea de conștiință sau câmpul de conștiință pentru a da luptă, pur și simplu te observi și te protejezi împreună cu familia ta ușoară, pentru că asta se va întâmpla.
Realitatea, stării voastre de conștiință este o realitate a binelui, a sănătății, a libertății, a unei naturi care înflorește, care strălucește, care nu permite atacuri în această existență umană.
De aceea Natura, Viața, pământul care este mama ta, te iubește, te protejează. Rămâneți aliniat în armonie și echilibrați cu ea pentru că este conștiința voastră, este puterea voastră și această separare este o conștientizare necesară.
Rămâi pe margine că totul se va întâmpla, se vor lupta între ei.
Trăiește în afara acelei realități, trăiește în afara acelui sistem, astfel încât, gândirea ta să nu te afecteze, pentru că este gândul care generează atunci realitatea, dacă te afli în afara acelui Câmp al Conștiinței, realitatea ta va fi diferită.
Acest lucru este crucial și, prin urmare, trebuie să fiți pregătiți pentru asta.
Rămâneți uniți și puternici, deoarece veți fi testați la fiecare încercare de a vă destabiliza încrederea și curajul.
Acum, mai mult ca oricând, este important să aparții unei rețele unite de conștiință, care îi ajută să fie puternici individual și să depășească momentele care se apropie.
Lumina este asupra ta și în tine, Iubirea este asupra ta și în tine, iubirea este și în toate celelalte ființe, din acest motiv, în cele din urmă, schimbarea va începe să vibreze.
Va fi greu, natura însăși va vibra pentru a bloca în cele din urmă această încercare de a stabili o nouă ordine socială, noi guverne, noi personaje, realități umane care vor fi slăbite, care vor fi descoperite și, prin urmare, neutralizate.
O lovitură care a curățat rușinea cursei umane ... Și va fi începutul Noului Timp, al unei noi înfloriri
Simțiți pacea în inima voastră, simțiți cum în respirația pe care o purtați în inimă vă puteți regăsi și simțiți cum în respirația respectivă vă deschideți la conștientizarea cât de multă Iubire, Protecție și Lumină există în voi și despre voi. .
Rămâi conectat la acel câmp al iubirii care este unirea cu Duhul, cu Lumina Divinului, cu Sursa însăși
Viața care te îmbrățișează și te învăluie pătrunde și te suflă în fiecare moment, respirându-i vibrația puternică, care te face puternic și sănătos.
Rămâneți conectat la Sursă, la inimă, la pacea ființei voastre.
Păstrați-vă într-o pace profundă.
Rămâineti prezent în esența ta, sufletul tău infinit și trăiește la infinit trecerea ta prin acest pământ ... " --Caldira B.
--Traducerea : Valentina Ionescu

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu