Totalul afișărilor de pagină

17 aug. 2021

Atunci cand iti ridici vibratia multi prieteni te vor parasii...


Când iti ridici vibrația și conștiința ta se extinde, mulți prieteni, familie sau partener te vor lăsa în urmă și nu ar trebui să fii trist. Din contră.
Ei și-au îndeplinit deja rolul în viața ta și trebuie doar să le fii recunoscător.
Fiecare conștiință este diferită și fiecare suflet decide cum vrea să fie sau ce cale vrea să parcurgă sau să urmeze.
Datorită creșterii tale spirituale, te așteaptă alte scenarii și suflete noi pentru a te însoți în evoluția ta.
Asta înseamnă că vor veni în viața ta, alte persoane, care vor fi în acord și sincronicitate cu intelectualitatea, vibrația, conștiința și lumina ta..
Oamenii care au decis să se îndepărteze ar trebui să-i lasi să plece, deoarece nu ți-au aparținut niciodată, și să eviti cât mai mult atașamentul față de ei.
Detașarea de oamenii pe care i-am împărtășit sau cu care am iubit este o stare minunată de „Ființă”, unde există doar pace, liniște, dragoste și înțelegem că durerea, tristețea, depresia și singurătatea care le zdrobește sunt iluzii mentale.
Recunoștință și binecuvântări pentru cei care au decis să se îndepărteze dintr-un anumit motiv, sau că, poate vibrația voastră înaltă i-a alungat. Mai presus de toate, recunoștință și binecuvântări pentru cei care sunt încă prezenți și pentru cei care vin sa evolueaze împreună cu voi către stări subtile de spiritualitate, creștere a conștiinței, la nivelurile lui Hristos, Cosmic și Divin
Împărtășind cu dragoste
Alita A.„Înger divin”.
-Traducerea : Valentina Ionescu

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu